Online relatie coaching – stappenplan naar betere communicatie en een gelukkige toekomst

stappenplan naar betere communicatie

Dat is nogal een belofte; een gelukkige toekomst. Een gelukkige toekomst hangt niet alleen af van de relatie of de partnerkeuze. Een onderdeel van een gelukkige toekomst betekent ook dat je als persoon min of meer in balans zijn. Goed slapen, gezonde voeding, en voldoende bewegen helpen daarbij. Maar bovenal ontspanning in de dag bouwen. Tijd voor jezelf durven nemen. Weten waar je grenzen liggen en je behoeftes kunnen benoemen. Relatieproblemen geven veel stress. Je maakt hierdoor constant stresshormonen aan.

Het is belangrijk dat je weet hoe je lichamelijk weer in balans komt. Als je als persoon in balans bent, ben je geduldiger, rustiger en gelukkiger. Dit heeft een direct positief effect op je relatie. Dit online relatie coaching programma van 7 wegen bestaat in die zin uit verschillende cruciale onderdelen. Zelf in balans komen, de weg terug vinden naar je authentieke ik, vertrouwen herstellen en een betere verbinding krijgen met je partner. Marieke Proper, bestseller auteur en relatietherapeut. Gespecialiseerd in burn-out, overspel en relatiecrisis. 

Voor wie is online relatie coaching? Als je uit balans bent is relatie coaching een hele goede keuze. De communicatie verbeterd en een gelukkige toekomst behoort weer tot het perspectief.

Online Relatie coaching kan je alleen of samen met je partner starten. In beiden gevallen zal er een positieve verandering plaatsvinden. Voor wie en wanneer is online relatie coaching?

  • Voor als jullie elkaar dreigen kwijt te raken
  • Voor als er overspel is geweest, of er gevoelens voor een ander meespelen
  • Voor als jij je gezin bij elkaar wilt houden
  • Voor als de communicatie telkens spaak loopt
  • Voor als het vertrouwen in elkaar of één van de partners verdwenen is
  • Voor als je ten einde raad bent en in een serieuze relatie crisis bent beland

Online relatie coaching, wat is het resultaat?

Wat mag je verwachten? Allereerst zou ik zeggen; betrokkenheid. Je staat er niet meer alleen voor. We maken een analyse van je situatie. Wat speelt er precies? Welke eventuele onderliggende problemen hebben jullie mee te maken? Je krijgt bij ieder onderdeel van het stappenplan een communicatie plan. Gesprekken gaan anders verlopen. Vaste patronen waardoor diepgang ontbreekt of ruzie ontstaat worden doorbroken. Ieder mens heeft een natuurlijke behoefte aan diepgang en begrip. Als dat ontbreekt voel je geen waardering, voel je je niet gezien.

Eenzaam en machteloos. Communicatie is key om de verbinding en de aantrekkingskracht te kunnen voelen. Ik ga jullie hier écht bij helpen. Als een partner niet kan luisteren, of niet praat over zijn of haar gevoelens dan is er altijd een bepaalde mate van ruis op de lijn. Online relatie coaching biedt hier handvatten, voorbeelden, maar helpt je met kleine redelijk eenvoudige opdrachten om de communicatie vanaf dag 1 te verbeteren en diepgang, verbinding en aantrekkingskracht te gaan ervaren.

Relatieproblemen geven stress. Je wilt de stresshormonen afbouwen en de geluks-hormonen opbouwen. Hormonaal herstellen. Dat is een wezenlijk onderdeel van het programma en één van de redenen waarom je succes zal boeken met dit programma. Wat je ook mag verwachten is een verhoogde mate van zelfvertrouwen.

Vaak ligt een laag zelfbeeld ten grondslag aan bepaalde relatieproblemen. Door jezelf veel beter te leren kennen, stap voor stap dingen te durven, ontwikkel je zelfvertrouwen.

Ook helpt goede zelfzorg om je zelfvertrouwen te laten groeien. Als je jezelf de moeite waard vindt om goed voor te zorgen. Dan straal je dat uit. Zelfvertrouwen is aantrekkelijk. Zo creëer je een win-win situatie voor jezelf.

Een resultaat dat je mag verwachten is opluchting. Omdat je een keuze hebt gemaakt. Om voor de relatie te gaan. En om er een succes van te maken. De chaos stopt. Je leven komt langzaam in balans. Jullie kunnen samen toekomst plannen maken. Er ontstaat perspectief. Je bouwt samen aan jullie leven. Er ontstaat rust binnen je gezin. Je geeft een liefdevol voorbeeld voor je kinderen. Je laat je kinderen merken dat jullie moeilijke tijden samen overwinnen. Dat je de relatie en jullie gezin de moeite waard vindt. Stabiliteit en zekerheid zijn basisbehoeftes van de mens.

Je mag verwachten dat je meer jezelf wordt. Je Authentieke ik wordt sterker. Je kan jezelf zijn binnen de relatie, omdat je jezelf hebt leren uitten en openstellen. Je voelt je veilig en vrij. Je eigen behoeftes hebben een rol gekregen binnen je relatie en leven. Je geeft het aan als je behoeftes veranderen. Of als je tijd voor jezelf nodig hebt. Het vertrouwen herstelt en jullie durven elkaar vrij te laten om ervaringen op te doen. Je eigen ik versterken vormt naast het samen versterken een wezenlijk onderdeel van het online relatie coaching programma.

Wat zijn de voor en nadelen van online relatie coaching?

Door de jarenlange ervaring als relatietherapeut en het begeleiden van koppels en individuen naar een succesvolle relatie heb ik een stappenplan ontwikkeld dat je in je eigen tijd, vanuit huis kunt doorlopen. Internet is een fantastisch medium voor coaching. Je kunt ieder stappenplan direct thuis toepassen. De nadelen van online relatie coaching is het gemis aan persoonlijk contact met je coach. Ik weet hoe belangrijk het kan zijn om in het moment een vraag te kunnen stellen, of even contact te hebben en of te bellen.

Binnen mijn online relatie coaching programma van 7 weken zit dan ook een direct lijntje met mij via What’s App en/of telefonisch contact. Ik noem het ook wel de rode knop. Klanten maken daar dankbaar gebruik van.

Het kan enorm helpen om een voorbeeld uit te leggen, een situatie te bespreken en zo ontvang je persoonlijk en op maat aanvullende tips. Wil je liever naar mijn praktijk (Naarden – het Gooi) komen? Dan kan dat natuurlijk ook. Online relatie coaching voorkomt reistijd.

Zo heb ik expats als klant die vanaf de andere kant van de wereld mijn programma volgen. Of mensen uit Maastricht, of puntje van Friesland. De investering in tijd en euro’s is lager bij online relatie coaching. Het online relatie coaching programma van 7 weken vraagt om een investering van 570 euro, een consult in de praktijk bedraagt 165 euro excl. btw p.u. Beiden zijn zeer effectief. Klanten kiezen soms voor een combinatie.

Klanten die eerder relatietherapie hebben gevolgd en niet het gewenste resultaat hebben behaald bij een andere therapeut spreek ik graag telefonisch voordat ze deel gaan nemen aan mijn online relatie coaching programma. Het is van belang om te weten wat de reden is dat eerdere gesprekken elders niet het gewenste resultaat hebben gebracht. Een telefonisch consult vraagt om een investering van 115 euro incl. btw en kan direct ingepland worden.

Waar kan je meer te weten komen over het online relatie coaching programma?

  • Je kunt doorklikken naar deze pagina
  • Je kunt telefonisch vragen stellen (Marieke Proper stuur eerst een What’s app 06-23549844)
  • Je kunt je vragen in een mail stellen info@rijkdominjerelatie.nl
  • referenties lezen
online relatie coaching

online relatie coaching

Pin It on Pinterest

Share This