🔐

rijkdom in je relatie

Niet de ander bepaalt! Jij beslist zelf. Grenzen aangeven!

Inhoud

In de huidige maatschappij en binnen relaties ontstaat steeds meer noodzaak om goed op onszelf te passen en duidelijk Grenzen aan te geven.

 

Als een ander je een opdracht geeft, je vertelt hoe laat je ergens moet zijn of als je te veel ballen in de lucht houdt, dan kan dat letterlijk stress veroorzaken en zelfs hoofdpijn bezorgen. Laat jij je gemakkelijk beïnvloeden? Ben je enorm zorgzaam, maar vergeet je jezelf. Laat jij je té veel vertellen door je partner? Laat jij je restricties opleggen door je partner? Bijv. met wie je wel en niet mag afspreken?

Realiseer je dan dat je een vrij mens kunt zijn. En zelf veel meer invloed kunt uitoefenen op jouw gevoel van vrijheid. Door anders te communiceren maak je duidelijk wanneer iets voor jou genoeg is. Kom je op voor je rechten en wordt je assertief.

Marieke proper, wie ben ik? Waarom zou je mijn relatie advies opvolgen?

#1 relatietherapeut Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Als mensen verzuimen om grenzen te stellen, gaan ze leven naar de behoeftes van anderen. Dat houd een mens maar beperkt vol. Leven naar de agenda van een ander maakt mensen uiteindelijk overspannen, maakt dat mensen vluchtgedrag gaan vertonen (denk aan alcohol, drugs, werk, affaires of zelfs dat mensen depressief raken. Het is belangrijk om je grenzen te stellen en je eigen behoeftes glas helder te hebben. Daar werken we aan! O.a. met therapie in de praktijk, telefonische consulten en met online relatietherapie met mij als relatiecoach, maar ik bied talloze andere methoden. Zo geef ik al tien jaar assertiviteitstrainingen aan partners binnen relaties die uit balans zijn. Zelf ben ik bijna 15 jaar samen met de vader van mijn kinderen. We hebben een harmonieuze relatie en veel meegemaakt.

Niet de ander bepaalt! Jij beslist zelf. Kijk de video Grenzen stellen en behoeftes aangeven!

In de video Grenzen stellen en behoeftes uiten deel ik zaken die jouw leven en je relatie vanaf vandaag in positieve zin gaan veranderen. Ik help je datgene wat voor jou belangrijk is (in de relatie, maar ook in je leven) in kaart te brengen. Je stapt achter het stuur van je eigen leven! En ik geef je de nodige dosis kracht mee 🙂 Niet een ander beslist voor jou. Jij bepaald het zelf!Let op! De video duurt een uur. Het enige wat je nodig hebt is tijd, aandacht, pen en papier.

De video kan je na aanschaf direct kijken. Een hele goede investering in jezelf en je relatie

, warme groet, Marieke Proper

Ja, ik wil zelf bepalen wat goed is voor mij!

grenzen aangeven

Wil jij beter grenzen leren stellen? Behoeftes beter aangeven?

Heb je vragen over dit onderwerp? Wil je jouw situatie delen? advies op maat?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven