Er wordt nogal veel van ons gevraagd. Er ontstaat steeds meer noodzaak om goed op onszelf te passen. Grenzen aan te gaan aangeven.

 

Als een ander je een opdracht geeft, vertelt hoe laat ik ergens moet zijn en wanneer je weer vrij bent, dan kan dat mensen letterlijk stress en hoofdpijn bezorgen. Laat jij je veel vertellen? Veel opleggen? Bijv. met wie je wel en niet zou mogen afspreken? Je bent een vrij mens. En ja, je kan ook vrienden hebben van het andere geslacht. Daar wordt door veel stellen enorm spastisch over gedaan. Maar kom gerust voor je rechten op. Wordt lekker assertief.

Marieke proper, wie ben ik? Waarom zou je mijn relatie advies opvolgen?

#1 relatietherapeut Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Als mensen verzuimen om grenzen te stellen, gaan ze leven naar de behoeftes van anderen. Dat houd een mens maar beperkt vol. Leven naar de agenda van een ander maakt mensen uiteindelijk overspannen, maakt dat mensen vluchtgedrag gaan vertonen (denk aan alcohol, drugs, werk, affaires of zelfs dat mensen depressief raken. Het is belangrijk om je grenzen te stellen en je eigen behoeftes glas helder te hebben. Daar werken we aan! O.a. met therapie in de praktijk, telefonische consulten en met online relatietherapie met mij als relatiecoach, maar ik bied talloze andere methoden. Zo geef ik al tien jaar assertiviteitstrainingen aan partners binnen relaties die uit balans zijn. Zelf ben ik bijna 15 jaar samen met de vader van mijn kinderen. We hebben een harmonieuze relatie en veel meegemaakt.

Niet de ander bepaalt! Jij beslist zelf. Kijk de video Grenzen stellen en behoeftes aangeven!

In de video Grenzen stellen en behoeftes uiten deel ik zaken die jouw leven en je relatie vanaf vandaag in positieve zin gaan veranderen. Ik help je datgene wat voor jou belangrijk is (in de relatie, maar ook in je leven) in kaart te brengen. Je stapt achter het stuur van je eigen leven! En ik geef je de nodige dosis kracht mee 🙂 Niet een ander beslist voor jou. Jij bepaald het zelf!Let op! De video duurt een uur. Het enige wat je nodig hebt is tijd, aandacht, pen en papier.

De video kan je aanschaffen voor 22 euro. Bedankt alvast voor deze investering, warme groet, Marieke Proper

Ja, ik wil zelf bepalen wat goed is voor mij!

grenzen aangeven

Wil jij beter grenzen leren stellen? Behoeftes beter aangeven?

Heb je vragen over dit onderwerp? Wil je jouw situatie delen? advies op maat?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This