Mijn man is verliefd op een ander

Wat is dat heftig om te ontdekken dat je man verliefd is geworden op iemand anders. Een situatie die enorm veel zeer doet, heel veel boosheid teweeg kan brengen en nog meer onzekerheid. Je wereld staat op losse schroeven. Naast de veilige basis die onzeker is vanaf dat moment, krijgt ook je zelfvertrouwen een enorme klap.

Schrijf je nu in voor mijn gratis video reeks ‘Verliefd op een ander’ en ontdek wat er is gebeurd en hoe jullie verder kunnen. Check je spambox als je geen mail binnenkrijgt. Je ontvangt direct de eerste 2 video’s in je in mailbox.

Het kan zijn dat je man het jou zelf heeft vertelt of jij erachter bent gekomen. Doorgaans zijn mannen niet zo goed in het verbergen van hun gevoelens en zijn vrouwen van nature detectives. Het kan dus zijn dat je dit al voelde aankomen en of duidelijk hebt gemerkt. Mannen kunnen compleet overrompeld zijn en kampen met schuldgevoelens naar hun vrouw en gezin als ze verliefd zijn geworden op iemand anders. Ze voelen zich onzeker over de keuze die ze zullen maken en voelen zich verantwoordelijk voor hun gezin. Nadat de aanvankelijke verliefdheid is gezakt en een man met zijn voeten op de aarde terug komt wil hij vaak weten wat hij kan doen om zijn relatiegeluk/gezinsgeluk te herstellen.

Is het mogelijk om samen verder te gaan nadat je man verliefd is geworden op iemand anders? Dat is een brandende vraag van iedere stel dat door deze ellendige fase gaat en diep van binnen niets liever wil dan het gezin bij elkaar houden. De verliefdheid legt de pijnpunten bloot en als partners kunnen werken aan de oorzaken kan opnieuw verbinding ontstaan na een lange tijd.

Schrijf je nu in voor mijn gratis video reeks ‘Verliefd op een ander’ en ontdek wat er is gebeurd en hoe jullie verder kunnen. Check je spambox als je geen mail binnenkrijgt. Je ontvangt direct de eerste 2 video’s in je in mailbox.

Auteur van bestseller In De Ban Van De Tweelingziel deel 1 & 2 en relatietherapeut relatietherapie waar en wanneer je wilt

Behoefte om je verhaal te delen om te ontdekken of ik iets voor jullie kan betekenen? Schrijf mij een mail of stuur mij een What’s App 06-23549844

Relatiecrisis? Volg bij mij online relatietherapie

Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen.

Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

Online relatie coaching

Pin It on Pinterest

Share This