Herken jij je in minimaal 3 van de volgende punten? Dan gaat jouw man waarschijnlijk over je grens.

  1. Je bent aan het einde van de dag uitgeblust
  2. Je schiet geregeld uit je slof
  3. Je bent toe aan vakantie
  4. Je hebt geen moment voor jezelf
  5. Je man vervult weinig andere taken dan werken
  6. Jullie hebben conflicten als jij (eindelijk) iets voor jezelf onderneemt.
  7. Je overweegt te scheiden als dit zo door gaat

Mijn man gaat over mijn grens, boek direct resultaat met mijn video’s

Veel vrouwen gaan gebukt onder stress, omdat ze nauwelijks hun grenzen aangeven en vooral bezig zijn het een ander naar de zin te maken. In het begin vinden ze het fijn om voor hun dierbaren te zorgen en lijkt alles redelijk goed te gaan. Op de lange termijn werkt dit echter averechts. Een vrouw gaat klagen, heeft daardoor te weinig tijd voor ontspanning en krijgt hierdoor niet de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn binnen de relatie en dat is jammer.

Vrouwen vragen zich af of ze een dominante man hebben, of het hen zelf aan de Moed ontbreekt om op hun strepen te staan. Soms is het een combinatie van beiden. Een dominante man, die verbaal sterk is en gewend is geraakt aan een ongeëmancipeerd huishouden lijkt lastig te veranderen.

Is de situatie met je man die over je Grens gaat Hopeloos? Dacht het niet!

Ik kan mij voorstellen dat je al van alles hebt geprobeerd. Toch durf ik je te zeggen dat de situatie niet hopeloos is. Na enig oefenen met de juiste vaardigheden blijken zelfs de dominantere mannen ineens flexibel. Kunnen ze koken, prima een was draaien zonder dat deze verkleurd en de kinderen ophalen van school of de opvang is toch mogelijk. Het is een kwestie van het op de juiste manier Vragen, een bepaalde stelligheid voelen en zelf stoppen met het 100% invullen van alles.

Als je succesvol grenzen aan wilt gaan geven, dan betekent het dat er ook iets zal veranderen. Ik vertel je hoe en daarna is het een kwestie van Doen! In deze vorm van assertieve communicatie schuilen een paar cruciale stappen. Stappen die je niet kunt overslaan. Ze hebben ook een volgorde. Als je mijn communicatieplan volgt dan garandeer ik je een verandering, zodat jij niet overbelast hoeft te raken, weer je vrolijke zelf kunt zijn en een liefdevolle partner blijft.

Marieke proper, Waarom zou je mijn advies opvolgen als het gaat om het aangeven van Grenzen in relatie tot je man?

#1 relatietherapeut Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Als mensen verzuimen om grenzen te stellen, gaan ze leven naar de behoeftes van anderen. Dat houd een mens maar beperkt vol. Leven naar de agenda van een ander maakt mensen uiteindelijk overspannen, maakt dat mensen vluchtgedrag gaan vertonen (denk aan alcohol, drugs, werk, affaires of zelfs dat mensen depressief raken.

Het is belangrijk om je grenzen te stellen en je eigen behoeftes glas helder te hebben. Daar werken we aan! O.a. met therapie in de praktijk, telefonische consulten en met online relatietherapie met mij als relatiecoach, maar ik bied talloze andere methoden. Zo geef ik al tien jaar assertiviteitstrainingen aan partners binnen relaties die uit balans zijn. Zelf ben ik bijna 15 jaar samen met de vader van mijn kinderen. We hebben een harmonieuze relatie en veel meegemaakt.

mijn man gaat over mijn grens, grenzen aangeven

Grenzen aangeven

Jij beslist zelf. Let goed op tijdens de video en maak aantekeningen. Ik help je jouw Grenzen stellen en behoeftes aangeven!

In deze video zit een bewezen communicatieplan als het gaat om het stellen van grenzen. 100den vrouwen hebben deze vaardigheid aangeleerd en waren verbaasd over het resultaat. In de video Grenzen stellen en behoeftes uiten deel ik zaken met je die jouw leven en je relatie vanaf vandaag in positieve zin zullen veranderen.

Ik help je datgene wat voor jou belangrijk is (in de relatie, maar ook in je leven) in kaart te brengen. Je stapt achter het stuur van je eigen leven! En ik geef je de nodige dosis kracht mee om ook echt in actie te durven komen 🙂  Jij bepaald zelf waar jouw grenzen liggen. 

De video kan je na aanschaf (EUR 22,-) direct kijken. Dit beloofd een hele goede investering in jezelf en je relatie te zijn, warme groet, Marieke Proper

Ja, ik wil de video zien en leren grenzen stellen!

grenzen aangeven

Wil jij beter grenzen leren stellen? Behoeftes beter aangeven?

Heb je vragen over dit onderwerp? Wil je jouw situatie delen? advies op maat?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

‘Als professional ben ik erin gespecialiseerd om jullie te helpen relatieproblemen te overwinnen. Door samen te werken brengen we herstel na overspel, emotionele genezing en vertrouwen terug. Door mijn betrokkenheid ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst. Je kunt online met mij samenwerken, of vanuit mijn praktijk in het Gooi. Waar ik jaarlijks mannen en vrouwen met succes begeleid in High End trajecten.  

Ik heb reeds honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen om spoedig weer vertrouwen te ervaren. Naast mijn werk als therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Pin It on Pinterest

Share This