🔐

rijkdom in je relatie

Mijn man raakt me niet meer aan. Wat nu? Marieke Proper en Debby Blok in gesprek

Inhoud

Marieke; ‘Op het moment dat je man je niet meer aanraakt, kan dat gevolgen hebben voor je zelfvertrouwen, de verbinding binnen je relatie en zelfs leiden tot fysieke klachten, gerelateerd aan stress. Er zijn verschillende redenen die hieraan ten grondslag kunnen liggen denk aan een ingrijpende gebeurtenis, langdurige afwijzing of schaamte voor het lichaam. Belangrijk is hoe je dit kunt herstellen en waar je langzaamaan weer kunt beginnen met het her ontdekken van elkaar. Later we voorop stellen dat de WIL er wel moet zijn. Ik heb Debby Blok​ speciaal voor dit onderwerp uitgenodigd en samen gaan we in gesprek over hoe je het aanraken op een veilige manier kunt terugbrengen.

Debby; Aanraken, in de breedste zin van het woord, is een levensbehoefte.
Soms heeft je partner ruimte nodig om te groeien/ontwikkelen op zijn persoonlijke journey.
Als jij in contact staat met jezelf en vertrouwd op je eigen fundament.
Dan is er ruimte om begrip, compassie te voelen voor de ander. Je communiceert open en eerlijk over je gevoelens in jullie verbinding. Wederzijds begrip en compassie nodigt uit tot verbinden én aanraken.

Ik begeleid mannen én vrouwen de shift te maken van hoofd naar hart, zodat ze weer in contact komen met wie ze werkelijk zijn.

Vanuit de verbinding met jezelf kun je in vertrouwen verbinden vanuit het hart met de wereld om je heen.

Kijk voor meer info op www.voeljouwflow.nl

Het is belangrijk om de communicatie rondom dit thema met je partner open te gooien. Neem je partner mee in je verlangens. Ik heb speciaal voor jou een 3 – delige video training klaarstaan niet je gratis kunt downloaden (scrol op de pagina even naar beneden!)

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven