🔐

rijkdom in je relatie

Keuze na overspel; samen verder, maar er moet wel iets veranderen in de relatie!

Inhoud

Keuze na overspel; samen verder, maar er moet wel iets veranderen in de relatie!

Veel partners worden binnen een relatie geconfronteerd met overspel. Dan wel omdat zij zelf verliefd zijn geworden op een ander, of een affaire zijn aangegaan. Dan wel een one-night stand hebben opgebiecht gekregen. Vice-versa. Het uitkomen van overspel legt vaak een flinke druk op de relatie. Het is voor partners vaak tevens een belangrijk moment om de ‘balans op de maken’. Partners gaan zichzelf en elkaar vragen stellen. Hoe kon dit gebeuren?

Heb je nog gevoelens voor die ander? Hoe lang speelt dit al? Wat en waarom loopt het niet lekker binnen de relatie? Heb ik zelf een aandeel in de afstand die er tussen ons is ontstaan? Ga zo maar door. Partners krijgen dus niet alleen te maken met het soms pijnlijke bedrog, maar tegelijkertijd met hun eventuele eigen aandeel in het ontstaan van deze situatie.

Keuze na overspel;

Partners hebben vaak sterk het gevoel dat ze een keuze na overspel moeten maken. Gaan we samen verder? Of gaan we uit elkaar? Beide keuzes geven stress. Uit elkaar gaan en opgeven wat je allemaal samen hebt opgebouwd is vaak niet waar partners aan toe zijn. Maar wat als er gevoelens zijn voor iemand anders? Dat is een hele complexe situatie.

Het uitkomen van overspel kan de wereld veranderen. Het maakt partners kwetsbaar. Vaak pogen partners zelf tot een keuze te komen alvorens overspel ontdekt wordt. Om te komen tot een weloverwogen keuze heb ik een videoreeks voor je opgenomen; Keuze maken bij overspel. Deze videoreeks kan je direct online downloaden en bekijken (EUR 19.77,-). De videoreeks is herkenbaar voor mensen die op dit moment piekeren en peinzen over hun keuze na overspel en/of stress ervaren vanwege het hebben van een affaire, een uitgekomen affaire of een verliefdheid.

Je krijgt inzichten, handvatten en tips en ik bied je een nieuw perspectief. Een keuze waar je zelf wellicht nog niet bij stil hebt gestaan. Deze videoreeks is uitermate geschikt voor partners die enorm twijfelen of ze verder willen met hun partner en zelf een affaire zijn aangegaan of met overspel te maken hebben gehad.

Ja, ik wil de videoreeks Keuze bij overspel bestellen
Keuze maken bij overspel
Keuze maken bij overspel

Samen verder, maar er moet wel iets veranderen in de relatie!

Als partners hebben besloten dat ze verder willen met hun relatie dan brengt dat in eerste instantie wat rust. Een keuze maken is fijn. Het kan comfortabel en veilig voelen. Geen grote veranderingen op komst! Tenminste dat is de eerste gedachten.

Als er gevoelens zijn voor iemand anders en een affaire verbroken wordt dan brengt dat vaak een diepe rouw en werkelijk verdriet. Het verlies van een geheime liefde is overweldigend en kan letterlijk liefdesverdriet brengen.

Een partner kan zijn of haar zelfvertrouwen zijn verloren en constant bevestiging gaan zoeken. Dit is een lastige situatie waarin partners elkaar vaak moeilijk vinden.

Na een langdurige tijd van spanning en stress kan het aanvoelen alsof je half overspannen bent. Het is raadzaam goed op jezelf te gaan passen en een telefonisch consult te plannen. Ik,

Marieke Proper kan je met een aantal tips en een luisterend oor op het juiste spoor zetten in deze fase. Weet dat ik als relatie therapeut en auteur van bestseller In De Ban Van De Tweelingziel 1&2 jaarlijks honderden mensen bijsta bij situatie rondom overspel, burn-out en een relatie crisis.

Een telefonisch consult – of een gesprek in mijn praktijk in het Gooi kan vaak op zeer korte termijn plaatsvinden.

Als je een keuze hebt gemaakt om bij je partner te blijven, of als jullie samen die keuze hebben gemaakt na overspel, dan kan al snel het gevoel ontstaan; er moet wel iets veranderen in de relatie.

Online relatie coaching biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na overspel (of een diepe crisis), maar niet weet hoe.

Met dit online relatie coaching programma beloof ik je helderheid, verbinding en betere gesprekken’

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen
  • Levenslust en teamspirit keren terug*Bovenal is dit online relatie coaching programma een manier om relatief anoniem hulp te krijgen bij dit specifieke relatiethema. Je kan deelnemen waar en wanneer je wilt, alleen of samen met je partner en is er geen sprake reistijd.
Ja, ik wil meer lezen over het online relatie coaching programma

Keuze na Overspel, Online relatie coaching

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven