🔐

rijkdom in je relatie

In Verbinding uit elkaar gaan – Voorkom een vechtscheiding

Inhoud

Voorkom een vechtscheiding, Ontdek hoe online relatiecoaching jullie kan helpen!

voorkom een vechtscheidingBen je momenteel verwikkeld in een relatiecrisis? Overweeg je zelfs om uit elkaar te gaan omdat je denkt dat een duurzame liefdesrelatie niet meer mogelijk is? Dit is een moeilijke en pijnlijke situatie. De angst om alleen verder te gaan kan overweldigend zijn, evenals de onzekerheid over financiën, een gezamenlijk thuis en gedeelde herinneringen.

Online relatiecoaching kan een uitkomst bieden voor stellen die een (vecht)scheiding willen voorkomen

Gaan jullie door een relatiecrisis? Ontdek hoe online relatiecoaching jullie kan helpen

Ben je momenteel verwikkeld in een relatiecrisis? Overweeg je zelfs om uit elkaar te gaan omdat je denkt dat een duurzame liefdesrelatie niet meer mogelijk is? Dit is een moeilijke en pijnlijke situatie. De angst om alleen verder te gaan kan overweldigend zijn, evenals de onzekerheid over financiën, een gezamenlijk thuis en gedeelde herinneringen.

Voorkom een vechtscheiding met online relatiecoaching

In dit artikel deel ik vier belangrijke redenen waarom sommige relaties goed werken, en anderen niet. Deze informatie zal je helpen om beter te communiceren met je partner. Daarnaast bespreek ik de mentale en fysieke gezondheidsfactoren die een rol spelen in relaties.

Het is cruciaal om te begrijpen of iemand op dit moment in staat is om lief te hebben, of dat hij of zij wordt opgeslokt door fysiek en/of mentaal ongemak.

Hier zijn de vier redenen waarom relaties werken (en waarom ze soms niet werken):

  1. Ongeveer gelijke persoonlijke ontwikkeling – Partners die samen groeien en zich ontwikkelen, hebben een sterkere band.
  2. Begrip voor de gevoelswereld van de ander – Inlevingsvermogen en emotionele steun zijn cruciaal.
  3. Gemeenschappelijke interesses/doelstellingen – Samen dingen doen en doelen nastreven versterkt de relatie.
  4. Aantrekkingskracht – Fysieke en emotionele aantrekkingskracht houden de relatie levendig.

Het grootste probleem in veel relaties is het gebrek aan begrip voor elkaars gevoelswereld. Zonder dit begrip en inlevingsvermogen, spreken partners vaak een andere gevoelstaal, wat de relatie ernstig in gevaar brengt. Relaties zonder aantrekkingskracht missen vaak avontuur en variatie, wat ze kwetsbaar maakt.

Werk aan je relatie met online coaching

Vaak zijn relaties in de problemen omdat één of meer van de bovenstaande punten niet of nauwelijks aanwezig zijn. Het is belangrijk om hier actief aan te werken. Relatietherapie is tegenwoordig beschikbaar en effectief vanuit huis, wat het makkelijker maakt om op een anonieme en flexibele manier aan je relatie te werken.

Wil je meer informatie over online relatiecoaching? Klik dan op de knop hieronder: Ja, ik wil meer info over online relatiecoaching

Waarom mensen blijven hangen in ongelukkige relaties

Mensen die eigenlijk al zeker zijn van hun beslissing om uit elkaar te gaan, stellen deze beslissing vaak uit vanwege diverse zorgen zoals communicatieproblemen, de toekomst van de kinderen, financiën, woonplek en eenzaamheid.

Omdat ik uit ervaring weet dat het beter is om eerst binnen de relatie aan een aantal punten te werken, zelfs als je van plan bent te gaan scheiden, raad ik aan om deel te nemen aan mijn online relatiecoaching programma.

Je verbetert niet alleen de communicatie, maar je krijgt ook meer begrip en helderheid, wat chaos en vechtscheidingen voorkomt.

We gaan jouw energielevel verhogen, je zelfvertrouwen laten groeien en je onafhankelijkheid vergroten voor als je zelfstandig verder wilt. Dit zijn allemaal zaken waar we direct mee kunnen starten.

Start vandaag nog met het verbeteren van je relatie

Meer energie en licht aan het einde van de tunnel? Hoe klinkt dat? Na het lezen van dit artikel heb je misschien vragen. Laten we even bellen om deze te bespreken: Ik wil graag even bellen en mijn vragen stellen

Je hoeft niet te wachten tot na je scheiding om de onderlinge relatie tussen jou en je toekomstige ex-partner te verbeteren en je eigen energie weer op peil te krijgen. Ik heb zelfs mensen gehad die, na het volgen van de online relatiecoaching, besloten niet meer te scheiden omdat ze de aantrekkingskracht terugvonden.

Communicatie als eerste stap

Het eerste wat je doet als je van plan bent om te gaan scheiden, is werken aan je communicatievaardigheden. Ingesleten communicatiepatronen moeten worden hervormd. Dit vormt de eerste module van mijn online relatiecoaching.

Voorkom een vechtscheiding

Mijn ervaring als relatietherapeut

In de afgelopen jaren heb ik als relatietherapeut ontelbare klanten bijgestaan bij scheidingen. Vaak kwamen ze uitgeput binnen, vermoeid en moe gestreden. Ik help hen aan betrokken mediators of, wanneer wenselijk, echtscheidingsadvocaten, maar vooral ook aan helderheid, betere zelfzorg en communicatieplannen.

Samen bespreken we stap voor stap wat hen te wachten staat bij een scheiding en wat er nog mogelijk is op het gebied van relatieherstel. Mijn online relatiecoaching programma kan geheel zelfstandig of samen met je partner worden doorlopen. Het programma wordt door deelnemers omschreven als uiterst effectief.

Voordelen van het programma

Met dit programma beloof ik je helderheid, meer zelfvertrouwen en betere gesprekken. Je krijgt inzicht in de oorzaak van de relatiecrisis, handvatten voor lastige gesprekken, groeiend zelfvertrouwen voor de toekomst en meer rust na een tijd van spanningen.

Wanneer kan je starten? Na aanmelding ontvang je direct jouw startpakket. Dit online relatieprogramma verandert je leven na deze heftige periode in positieve zin. Je leert communiceren over pijnlijke onderwerpen en krijgt de kans om stresspunten aan te pakken.

Ja, ik wil meer info over online relatiecoaching

In zeven weken verbeteren je communicatievaardigheden, geef je grenzen moeiteloos aan, benoem je jouw behoeftes, durf je weer te vertrouwen op de toekomst en ervaar je steeds meer zelfvertrouwen. Samen voorkomen jullie een vechtscheiding en voel jij je onafhankelijker.

Join My Inner Circle

Je ontvangt direct een compleet aanschafpakket bij dit online relatiecoaching programma van zeven weken:

  • Werkboek Liefde, Vrede & Geluk, 7 Gouden geheimen.
  • 7 modules met persoonlijk opgenomen video’s.
  • Stappenplan verbindend communiceren.
  • E-coaching & 24/7 Support.
  • Bonus: De door mij geschreven ‘Heel je hart’ geleide meditatie voor innerlijke rust.
Ja, ik wil meer info over online relatiecoaching

Maak vandaag nog de eerste stap naar een betere toekomst voor jou en je partner.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven