In De Ban Van De Tweelingziel – E book versie

In de ban van de Tweelingziel (Deel 1) – E Book – Marieke Proper

9200000093501532

In De Ban Van De Tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen?

Samenvatting: In de ban van de Tweelingziel (Deel 1)

In De Ban Van De Tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen? Madelin grijpt naar een strak donkerblauw jurkje. ‘Veilig en altijd goed.’ Ze trekt hem aan, smeert haar gezicht in, maakt zich op en gooit haar natte haren naar achteren. Als ze haar krullen nu ook nog moet föhnen wordt het helemaal zo laat en ze is erg nieuwsgierig naar de kennis van Jack. Madelin kan intens genieten van nieuwe ontmoetingen. Dat kleurt haar leven. Ze loopt de trap af en de stemmen in de keuken worden luider. Ze hoort Jack vertellen over de crisis die ze hebben overwonnen door gewoon snoeihard te werken en alles aan te pakken. Op Spotify zet ze haar Ibiza playlist aan en loopt naar de bar waar de kennis van Jack met zijn rug naar haar toe zit. ‘Hey schat, wat zie je er weer geweldig uit. George, mag ik je voorstellen aan mijn prachtige vrouw Madelin.’

De prijs van EURO 14.77 direct in je inbox.

E book Direct hier bestellen hier 

Reviews lezen of toch liever een echt boek? Bestel hier de roman in boekvorm.

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

In de ban van de tweelingziel, auteur relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven.

Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren.

Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

 

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Mijn gedicht speciaal voor jou!

In de schaduw van het lot, twee zielen verstrengeld,
Vonden elkaar in een dans, zo onbegrensd en helder.
Een spiegelbeeld in de ander, een reflectie zo puur,
Een tweelingziel gevonden, in het universum een avontuur.

Verbonden door sterren, getrokken door het lot,
Hun paden kruisten, in het leven hun grootste schat.
Twee harten, één ziel, in harmonie en strijd,
Samen door het leven, door liefde en tijd.

Zoals de maan de zee omarmt, in eeuwige dans,
Zo omarmen zij elkaar, in liefde, in balans.
Een band die dieper gaat dan het aardse bestaan,
Een liefde zo groot, dat het nooit zal vergaan.

In de ban van de tweelingziel, een mysterie zo groot,
Samen staan ze sterk, in geluk en in nood.
Een reis van twee zielen, zo uniek en zo rijk,
In de ban van de tweelingziel, hun eigen koninkrijk.

Marieke.

Pin It on Pinterest

Share This