‘Hoe krijg ik de aantrekkingskracht met mijn partner terug?’ Meld je aan voor de Online Masterclass – 3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht !

Is de aantrekkingskracht met jouw partner weg? Hoe ontstaat er weer natuurlijke aantrekkingskracht en stopt vrijen vanuit schuldgevoel of het vrijen met een partner die geen zin heeft in seks? Geen zin in seks? oorzaken weten? Ik deel 4 redenen met je waarom jij je niet aangetrokken voelt tot je partner.

Natuurlijke aantrekkingskracht versus Broer/Zus relatie

In de video heb ik antwoord gegeven op jouw vraag; Geen zin in seks oorzaken? Als de aantrekkingskracht tussen partners ontbreekt, of nauwelijks (meer) aanwezig is, dan kan dat een enorme druk leggen op jouw relatiegeluk. Hoe ontstaat er weer natuurlijke aantrekkingskracht en stopt vrijen vanuit schuldgevoel? Dat willen veel koppels weten. Bij een gebrek aan aantrekkingskracht kan jij je zorgen gaan maken over jullie toekomst samen. Je bent immers een romantisch stel en wilt geen broer/zus relatie.

Voel jij je wel aangetrokken tot anderen?

Het kan zelfs zijn dat jij je wel tot iemand anders aangetrokken voelt en niet tot je eigen partner. Dat is enorm lastig. Je wilt het liefst een natuurlijke aantrekkingskracht tot je eigen partner. Maar jij ervaart een groot gebrek aan aantrekkingskracht. Zeker als jij graag bij je partner wilt blijven en een fijn intiem leven voor jou (en/of voor je partner) belangrijk is, jij niet meer wilt vrijen vanuit een schuldgevoel, is het goed om de situatie eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Ben jij zelfs verliefd geworden op iemand anders? Vanwege een gebrek aan aantrekkingskracht met je eigen partner?

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Ze vrijen vanuit een schuldgevoel of helemaal niet. Ze ervaren een gebrek aan aantrekkingskracht tot hun partner en belanden in een affaire. Jaarlijks begeleid ik honderden mensen met mijn online programma’s en persoonlijk met High End begeleiding. Ik help hen de natuurlijke aantrekkingskracht terug te krijgen met hun eigen partner. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 (deel 3 2024). En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Wat het jou oplevert als jij je nu aanmeld voor de online masterclass,3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht;

  • Je begrijpt beter waarom er nu weinig aantrekkingskracht is
  • Je zal stoppen met vrijen vanuit een schuldgevoel
  • Je krijgt 3 belangrijke sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht
  • Je krijg direct handvatten om mee verder te kunnen
Natuurlijke aantrekkingskracht terug en stoppen met vrijen vanuit schuldgevoel

Natuurlijke aantrekkingskracht terug en stoppen met vrijen vanuit schuldgevoel

Na aanschaf ontvang je direct de Online Masterclass met de 3 sleutels tot natuurlijke  aantrekkingskracht in jouw inbox.

Voordat je naar de oplossing gaat is het altijd goed om eerst meer te weten over de redenen van het ontbreken van de aantrekkingskracht. Hier kan je al veel uit opmaken. Wellicht weet je zelf al heel goed te benoemen waarom de aantrekkingskracht ontbreekt, maar ik ga ervan uit dat ik vast ook nieuwe inzichten breng. Veel kijkplezier.

Gratis Video> Wat zijn de 4 redenen dat jij je niet aangetrokken voelt tot je eigen partner?

Of direct toegang tot de Online Masterclass – 3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht

Deze masterclass is niet voor iedereen.  Het is alleen voor mensen die niet willen settelen voor een broer/zus relatie. Niet willen vrijen vanuit schuldgevoel. Die het gebrek aan aantrekkingskracht zat zijn. Die de ‘geen zin in seks oorzaken’ willen weten. Die intimiteit wel degelijk belangrijk vinden en behoefte hebben aan warmte en passie. Voor mensen die weten dat ze best heel dankbaar mogen zijn in het leven dat ze leven, maar ook duidelijk voelen dat ze iets wezenlijks missen in de relatie. namelijk echt fijne intimiteit en passie. Na aanschaf ontvang je direct toegang tot de drie sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht met jouw eigen partner.

Online Masterclass – 3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht EUR 42,22,-

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerd artikel
Google search : Geen zin in seks oorzaken

 

 

Pin It on Pinterest

Share This