High End – Relatietherapie woonachtig in buitenland – Marieke Proper

Ben je woonachtig in buitenland? Spelen er grote uitdagingen in jullie relatie? Gesprekken ‘aan huis’ met Marieke Proper zijn vanaf nu mogelijk.

Overspel? Ruzie? Overspannenheid of enorme verschillen in zienswijze? Relatieproblemen zijn enorm heftig. Zeker als je samen in het buitenland woont, veel samen hebt meegemaakt, kan een relatiecrisis je enorm overvallen. Wat nu? Hoe komen we hier uit? Wie gaat ons hierbij helpen? Het kunnen allemaal vragen zijn die in je opkomen. Familie en vrienden voelen plots ver weg als jij en je partner in zwaar weer verkeren. Jullie thuis, werk en de scholen van de kinderen maken dat je je in een lastig pakket voelt zitten. Je bent samen geëmigreerd, jullie hebben veel opgebouwd samen en uit elkaar gaan zou een enorme impact hebben. Daarnaast houd je nog van je partner. Waarschijnlijk voel je wel dat het belangrijk is om aan de slag te gaan met de problemen die spelen, omdat je een scheiding wilt voorkomen, maar waar begin je? Speciaal voor jullie heb ik een aanbod gecreëerd waarbij ik een paar keer per jaar jullie kant op kom. Zodat we samen, in jullie eigen taal, kunnen zorgen voor het terugkeren van de rust en de verbinding in de relatie.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en/of burn-out. Relatieproblemen zijn heftig en leggen een enorme druk op partners, door samen te werken brengen we direct meer rust en perspectief. Partners voelen zich alleen staan met hun probleem. Zeker als je (met je gezin) in het buitenland woont kan de druk extra toenemen. Waar vind je de juiste begeleiding in je eigen taal? Een aantal koppels en individuen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vanaf heden bied ik aan een heel select aantal mensen een High End traject aan voor koppels en individuen die in het buitenland wonen. Een jaar traject waarin ik ook een drietal keer per jaar een aantal dagen naar jullie ‘thuislocatie’ vlieg en we live sessies en online sessies kunnen combineren.

Vele honderden begeleid ik met online programma’s. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om zelfstandig uit een crisis te raken. bijvoorbeeld omdat het vertrouwen stuk is na overspel, de aantrekkingskracht weg is, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb reeds honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. vanaf nu zijn mijn diensten ook toegankelijk voor als jij in het buitenland woont. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.’

Op deze pagina delen we informatie met je over High End Relatietherapie in het buitenland.

Wil je meer weten over relatietherapie aan ‘huis’ door Marieke Proper

Een combinatie van online en offline is altijd mogelijk. Zo reizen klanten naar mij en kan ik ook hen bezoeken. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van relatietherapie, terwijl je woonachtig bent buiten Nederland, vul dan het contact formulier in.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This