Het is stil.
In mijn hoofd is het druk.
Ik mis je.
Van binnen is er iets stuk.
Ik ben slim.
Maar ik weet het nu niet meer.
Sinds ik houd van jou doet
mijn andere leven zeer.
Ik wil bij jou zijn.
En ook hier niet kwijt.
Het knaagt aan mij.
Een constant gevecht met spijt.
Het is stil.
Maar in mijn hoofd is het druk.
Het komt ongelegen, maar bij jou voel ik geluk.
?
Liefs
Marieke
auteur en relatietherapeut

Madelin houdt van twee mannen. Er ontstaat een situatie die ongelofelijk ingewikkeld is en bijna onbegrijpelijk voor zichzelf verliest ze al haar grenzen.
In De Ban Van De Tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen? ? Lees hier wat anderen ervan vinden. In De Ban Van De Tweelingziel – Bestel hier de roman

Pin It on Pinterest

Share This