Een relatiecrisis is ongekend stressvol. Voor velen mensen is een relatiecrisis zo’n beetje het ergste wat hen kan overkomen. Als je twijfels hebt over de relatie, dan kan dit de andere partner enorm onzeker maken. Die onzekerheid is gekmakend en kan leiden tot een relatiecrisis. Het trekt een hele zware wissel op jouw mentale welzijn als de ander twijfelt over het al dan niet verdergaan met de relatie. Het fundament van je leven staat te wankelen en dat kan heel veel doen met jou als individu en met je directe omgeving. Je maakt je zorgen, je kan je minder goed concentreren op je werk en slaapt slechter door de situatie. Je maakt je zorgen over je relatie, je gezondheid en over de toekomst. Stel je jezelf de vraag; ‘Gaat onze relatie dit redden? of; Hoe stop ik mijn scheiding? Lees dan verder.

 

Heb jij zware twijfels over je relatie omdat je gevoelens hebt voor een ander?

 • Heb je stressklachten?
 • Heb jij (of je partner) twijfels over de relatie?
 • Maak jij je zorgen over jullie toekomst?
 • Slaap je slecht?
 • Pieker je constant over je relatie?
 • Kan jij je slecht concentreren op je werk vanwege de relatieproblemen?
 • Zie je in dat er dingen moeten veranderen?
 • Wil je een scheiding voorkomen? Maar ook niet terug naar het oude…

– In 12 maanden naar een nieuwe realiteit – Kom uit een relatiecrisis.

Boek nu een relatie analyse sessie of

Wat is er in jouw romantische relatie veranderd in 12 maanden?

Via de onderstaande link klik je door naar de volgende video waarin ik vertel hoe jij je scheiding kunt stoppen en jij je realiteit kunt veranderen in 12 maanden (let op! Dit betreft een High End programma)

 • Duidelijkheid! Je weet welke kant jij en je partner opgaan.
 • Hebt verbinding met de ander
 • Je voelt de Liefde
 • Je hebt goede gesprekken
 • De aantrekkingskracht is terug
 • Je maakt gemeenschappelijke doelen waar
 • Het vertrouwen is herstelt
 • De intimiteit is terug in je leven
 • Je kent je partner (nog) beter
 • Je relatie is warm
 • Je ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet

Verliefd op een ander?

Je bent druk bezet, veel aan het werk. Het kan zijn dat jij en je partner langs elkaar heen zijn gaan leven en er een ander in het spel is gekomen. Als jij of je partner verliefd is op iemand anders brengt dat enorme stress met zich mee. Zeker als jullie ook een gezin hebben. Grote levensvragen als; wat wil ik met de volgende levensfase spelen een rol, maar ook; Vragen als Wat nu? Spelen constant door je hoofd en antwoorden hebben grote gevolgen voor elk lid van het gezin, jullie woonomgeving en werk. Via de onderstaande link kan je 5 video’s (gratis) downloaden die Marieke Proper voor je heeft opgenomen. En die je alvast meer inzicht en een stuk houvast gaan bieden.

Marieke Proper is er voor jou

Relatietherapeut Marieke proper is er voor jou in één van de meest uitdagende periodes van jouw leven. Een relatieprobleem trekt een zware wissel. Ook op jouw concentratie. Haar aanpak is speciaal ontworpen voor de drukbezette professional die te midden van een relationele crisis verkeert, of je nu de veroorzaker of het slachtoffer bent. Marieke’s programma’s bieden een reddingslijn voor degenen die beperkte tijd hebben maar wel diepgaande en effectieve hulp nodig hebben.

Oorzaak aanpakken

Het aanbod in Nederland varieert enorm, maar als je zoekt naar een aanpak die zowel flexibel als op maat is, met de garantie van persoonlijke aandacht en snelle, adequate stappen richting oplossing, dan biedt Marieke Proper een ongeëvenaarde service. Haar programma’s zijn niet alleen gericht op het aanpakken van de symptomen, maar ook op het helen van de onderliggende oorzaken van relatieproblemen.

Speelt overspel een rol

Relatietherapeut Marieke Proper is gespecialiseerd in overspel en hormoonherstel (burn-out gerelateerde klachten). Marieke helpt jaarlijks vele koppels samen na het uitkomen van overspel. Zowel met online video’s als in de praktijk. Als overspel net is uitgekomen en jullie verkeren in een serieuze crisis dan kan ik je de 7-delige videoreeks Samen sterker na overspel direct aanbevelen voor slechts E 277,-.

Bekijk wat de videoreeks Samen verder na overspel jou kan brengen
Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Intake is start van een verbeterplan

Inschrijven voor een intake bij Marieke Proper betekent kiezen voor een pad naar rijkdom in je relatie. Bezoek Rijkdominjerelatie.nl en ontdek hoe je met gerichte aandacht en een unieke benadering snel en effectief stappen kunt zetten naar een gelukkiger en rijker relatieleven.

Empathische en efficiënte benadering

Deze aanpak spreekt direct de high-end professional aan die op zoek is naar kwalitatieve, efficiënte en empathische begeleiding. Als je het gevoel hebt dat je vastzit en op zoek bent naar een weg uit de crisis, laat de expertise van Marieke Proper je begeleiden naar herstel en hernieuwde harmonie.

Maatwerk

In deze tijd waarin we vaak onder hoge druk staan en tijd kostbaar is, biedt Marieke Proper een verademing met haar aanpak, namelijk maatwerk. Na een intake, die zowel online als in de praktijk kan, wordt er een plan van aanpak gemaakt dat past bij jou, jullie en jullie levens. Kies voor kwaliteit, aandacht en maatwerk met de programma’s van Marieke Proper en ervaar hoe rijkdom in je relatie ook voor jou binnen handbereik ligt.

Contact

Direct contact opnemen? Graag maken we een afspraak voor een online intake of stemmen we samen af welk online programma past bij jullie uitdaging. Mail naar info@rijkdominjerelatie.nl of Stuur een Whatsapp 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This