Gevoelens voor een ander?

Het overkomt je vaak niet van de ene op de andere dag, maar geleidelijk. Roos (52) werd verliefd op een collega waar ze al jaren prettig mee samenwerkte. Bas (41) werd verliefd op een gezamenlijke vriendin die al jaren een onderdeel was van verjaardagen en etentjes met het gezin. Meestal is er een aanlooptijd voordat de hevige Gevoelens voor een ander losbarsten. In deze fase zitten mensen vaak nog niet in een relatiecrisis.

Verliefd en je hormonen

Als je verliefd bent dan maakt je lichaam allemaal hormonen aan. Hierdoor wil je veel en vaak bij die ander zijn. Als je gevoelens hebt voor een ander durf je meer risico’s te nemen en kan het zijn dat je jezelf ineens niet meer herkent. Je doet ineens dingen die je nooit van jezelf had verwacht.

Wil jij graag een 2.0 relatie met je partner?

Hebben jullie mede door de videolessen (of andere YouTube video’s veel inzichten gekregen en besloten om samen verder te gaan? Dan is het wel belangrijk om de inzichten ook om te zetten in een gave verandering. Zodat jullie later terug kunnen kijken op deze pittige ervaring en samen kunnen stellen dat dit jullie een veel betere relatie heeft gebracht. Meer passie, verbinding, intimiteit en aantrekkingskracht.

Ik help jullie graag online verder met mijn 7 modules naar een rijke relatie.

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

 

Pin It on Pinterest

Share This