🔐

rijkdom in je relatie

Het gevoel terugkrijgen in je relatie

Het gevoel terugkrijgen in je relatie

Om je gevoel terug te krijgen in je relatie delen we een waardevol artikel met je en deelt relatietherapeut Marieke Proper 3 stappen met je die ervoor zorgen dat jouw gevoel terugkrijgen werkelijkheid wordt. Tevens krijg je;

✔ Ontdek nieuwe perspectieven

✔ bieden we je een online programma aan en,

✔ Verschillende methodes om je gevoel terug te krijgen

Wil je graag het gevoel terugkrijgen in je relatie en elkaar terugvinden? Wil je weer op een liefdevolle manier van je partner houden en iemand in je leven hebben die van jou houdt? Lees dan verder.

Sleur of een crisis?

In sommige relaties spreekt men over een broer zus relatie. De passie is verdwenen. Een relatie zonder passie is niet onschuldig. Ik zal verderop een video met je delen waarin ik de 4 redenen deel waarom de aantrekkingskracht ontbreekt. Lees dus verder. Sommige relaties zijn zo harmonieus dat de passie compleet ontbreekt. Elk conflict wordt gemeden. Andere relaties zijn juist zeer passioneel. Er is te veel conflict. Partners zijn conflict moe. Voor beiden is de video een must watch. Wil je elkaar weer terugvinden en het gevoel terugkrijgen in jullie relatie? Relatietherapeut Marieke Proper helpt jullie graag verder.

Verliefd op een ander?

Als je verliefd bent op een ander, dan is het logies dat je het gevoel voor je eigen partner mist. Verliefdheid brengt hele heftige gevoelens met zich mee en dan is er ‘even’ geen ruimte meer voor een andere liefde. Als jij nu in een situatie zit waarin je gevoelens hebt voor iemand anders. Dan kan ik je aanraden om de videoreeks Verliefd op een ander te downloaden. Dat is geheel gratis. Je ontvangt direct video 1 & 2. Check je spam als je niets binnenkrijgt.

rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

Hoe kun je het gevoel weer terugkrijgen in jullie relatie en elkaar terugvinden?

Er zijn natuurlijk diverse manieren om ervoor te zorgen dat jullie het gevoel weer terugkrijgen in jullie relatie en elkaar terugvinden. Sommige stellen kiezen ervoor om relatietherapie te gaan volgen. Dit heeft als nadeel dat je wekelijks, of vaker of minder vaak, een bezoek brengt aan de relatietherapeut. Daar heb ik gelukkig een simpele oplossing voor: je kunt ook werken aan het terugkrijgen van het gevoel in jullie relatie en het elkaar terugvinden in jullie relatie tijdens online relatietherapie. Je volgt deze therapie door het bekijken van vijf leerzame video’s, uit de reeks ‘Verliefd op een ander’. Hier ga ik in op diverse kwesties rondom diverse thema’s, zoals vreemdgaan, de drang om vreemd te gaan, elkaar terugvinden en het gevoel terugkrijgen in de relatie. Ook leer je omgaan met de situatie waarin je verliefd wordt op een ander, maar ook hoe je jezelf kunt vergeven na vreemdgaan en hoe jullie elkaar weer kunnen terugvinden in jullie relatie. Herken je jezelf in de volgende stellingen, dan is deze online relatietherapie zeker iets voor jou:

  • Ik voel sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik ben minder bereikbaar voor mijn partner
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin speelt een belangrijke rol in mijn leven
  • Ik heb slaapproblemen
  • Ik heb twijfels bij mijn relatie

Stap 1

Zorg ervoor dat je weet wat de exacte reden is dat het gevoel momenteel ontbreekt. Als je gevoel terugkrijgen relatie belangrijk voor je is, dan moet je weten wat er speelt. Welke zaken hebben ervoor gezorgd dat er momenteel geen aantrekkingskracht meer is met jouw partner.

Stap 2

Werk aan je relatie skills. En zorg ervoor dat je de juiste actie onderneemt om het gevoel voor je partner terug te krijgen. Soft skills zoals communicatievaardigheden kan je leren. Maar daarnaast zijn er ook andere dingen, als het verbeteren van jouw aandacht. Ben je in het hier en nu of zeer gehaast? Heb je wel oprechte aandacht voor je partner? Of ontbreekt het je constant aan tijd. Mindfulness beoefenen kan helpen om het ‘gevoel terugkrijgen partner’ te stimuleren.

Wat het jou oplevert als jij je nu aanmeldt voor de Online Masterclass, 3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht;

Na aanschaf ontvang je direct de Online Masterclass met de 3 sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht in jouw inbox.

Deze masterclass is voor mensen die niet willen settelen voor een broer/zus relatie. Die intimiteit wel degelijk belangrijk vinden en behoefte hebben aan warmte en passie. Voor mensen die weten dat ze best heel dankbaar mogen zijn in het leven dat ze leven, maar ook duidelijk voelen dat ze iets wezenlijks missen in de relatie. namelijk echt fijne intimiteit en passie. Na aanschaf ontvang je direct toegang tot de drie sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht met jouw eigen partner.

Stap 3

Schakel professionele hulp in als je er samen niet uitkomt en jullie steeds verder uit elkaar groeien. Marieke Proper heeft al honderden koppels succesvol begeleid naar verbinding en passie. Ook koppels die in zeer zwaar weer zaten vanwege een affaire of een verliefdheid buiten de relatie.

 
gevoel kwijt in relatie
Relatietherapeut Marieke Proper

‘Kom je samen met je partner in relatietherapie?’

Relatietherapie biedt uitkomst voor jou/jullie als je verder wilt na overspel (of een diepe crisis), maar niet weet hoe? Het is cruciaal om actie te ondernemen en niet te blijven steken in de verwarring en pijn die een relatiecrisis of overspel met zich meebrengt. Een intakegesprek met Marieke Proper kan een wereld van verschil maken. Met haar expertise en empathische benadering biedt Marieke een veilige ruimte om je gevoelens te uiten, te begrijpen wat er is gebeurd, en te werken aan herstel.

Met deze intake beloofd Marieke helderheid, inzichten en perspectief’

Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis. Je krijgt helderheid over keuzes en antwoorden op je vragen en een duidelijk stappenplan naar herstel en perspectief voor de nabije toekomst.

Welke ervaring kan relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Persoonlijke trajecten zijn altijd High End.  Wat inhoud dat Marieke er is voor jou/jullie en ook op de momenten dat je haar nodig hebt. Zowel in de praktijk, als telefonisch en online. Ze helpt je door de moeilijkste fase heen. En heeft hierin veel succes behaald. Voor mensen in overspel situaties is het lastig om een keuze te maken. 

Download de video’s of lees mijn boek

Ben je geïnteresseerd geraakt in begeleiding bij het terugvinden van elkaar in de relatie en om het verliefde gevoel weer terug te krijgen?  Lees je liever over deze en andere gerelateerde onderwerpen? Ontdek dan mijn e boek Liefde, vrede en geluk – de 7 gouden geheimenDit e-book geeft je handvatten en direct nieuwe perspectieven, zodat je elkaar weer leert terugvinden in jullie relatie, en jullie het fijne gevoel weer terugkrijgen. Of lees één van de bestsellers van Marieke Proper In De Ban Van De Tweelingziel. of Mail Marieke via info@rijkdominejrelatie.nl  of stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerd artikel

Scroll naar boven