Het gevoel terugkrijgen in je relatie

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Wil je graag het gevoel terugkrijgen in je relatie? Wil je weer op een liefdevolle manier van je partner houden en iemand in je leven hebben die van jou houdt?  Helaas kan dit fijne gevoel na een tijdje een beetje wegebben. Is dit positieve gevoel de laatste tijd wel ver weggezakt, en wil je elkaar weer terugvinden in jullie relatie? Ik, Marieke Proper, #1 Relatie- & Gezinscounselor, help jullie graag.

Hoe kun je het gevoel weer terugkrijgen in jullie relatie?

Er zijn natuurlijk diverse manieren om ervoor te zorgen dat jullie het gevoel weer terugkrijgen in jullie relatie. Sommige stellen kiezen ervoor om relatietherapie te gaan volgen. Dit heeft als nadeel dat je wekelijks, of vaker of minder vaak, een bezoek brengt aan de relatietherapeut. Daar heb ik gelukkig een simpele oplossing voor: je kunt ook werken aan het terugkrijgen van het gevoel in jullie relatie en het elkaar terugvinden in jullie relatie tijdens online relatietherapie. Je volgt deze therapie door het bekijken van vijf leerzame video’s, uit de reeks ‘Verliefd op een ander’. Hier ga ik in op diverse kwesties rondom diverse thema’s, zoals vreemdgaan, de drang om vreemd te gaan en elkaar terugvinden in de relatie. Ook leer je omgaan met de situatie waarin je verliefd wordt op een ander, maar ook hoe je de draad weer oppakt na overspel en hoe elkaar weer kunt terugvinden in jullie relatie. Herken je jezelf in de volgende stellingen, dan is deze online relatietherapie zeker iets voor jou:

  • Ik voel sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik ben minder bereikbaar voor mijn partner
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin speelt een belangrijke rol in mijn leven
  • Ik heb slaapproblemen
  • Ik heb twijfels bij mijn relatie

Download de video’s of lees mijn boek

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn video’s? Download ze dan. Lees je liever over deze en andere gerelateerde onderwerpen? Ontdek dan mijn boek Liefde, vrede en geluk – de 7 gouden geheimen. Dit e-book geeft je handvatten en direct nieuwe perspectieven, zodat je elkaar weer leert terugvinden in jullie relatie, en jullie het fijne gevoel weer terugkrijgen. Heb je vragen of meer hulp nodig? Vul dan mijn contactformulier in, of stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844. Ook kun je e-mailen naar info@rijkdominjerelatie.nl.

Pin It on Pinterest

Share This