Het gevoel terugkrijgen in je relatie

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Wil je graag het gevoel terugkrijgen in je relatie en elkaar terugvinden? Wil je weer op een liefdevolle manier van je partner houden en iemand in je leven hebben die van jou houdt? Helaas kan dit fijne gevoel na een tijdje een beetje wegebben. Is dit positieve gevoel de laatste tijd wel ver weggezakt, en wil je elkaar weer terugvinden en het gevoel terugkrijgen in jullie relatie? Ik, Marieke Proper, #1 Relatie- & Gezinscounselor, help jullie graag.

Hoe kun je het gevoel weer terugkrijgen in jullie relatie en elkaar terugvinden?

Er zijn natuurlijk diverse manieren om ervoor te zorgen dat jullie het gevoel weer terugkrijgen in jullie relatie en elkaar terugvinden. Sommige stellen kiezen ervoor om relatietherapie te gaan volgen. Dit heeft als nadeel dat je wekelijks, of vaker of minder vaak, een bezoek brengt aan de relatietherapeut. Daar heb ik gelukkig een simpele oplossing voor: je kunt ook werken aan het terugkrijgen van het gevoel in jullie relatie en het elkaar terugvinden in jullie relatie tijdens online relatietherapie. Je volgt deze therapie door het bekijken van vijf leerzame video’s, uit de reeks ‘Verliefd op een ander’. Hier ga ik in op diverse kwesties rondom diverse thema’s, zoals vreemdgaan, de drang om vreemd te gaan, elkaar terugvinden en het gevoel terugkrijgen in de relatie. Ook leer je omgaan met de situatie waarin je verliefd wordt op een ander, maar ook hoe je jezelf kunt vergeven na vreemdgaan en hoe jullie elkaar weer kunnen terugvinden in jullie relatie. Herken je jezelf in de volgende stellingen, dan is deze online relatietherapie zeker iets voor jou:

  • Ik voel sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik ben minder bereikbaar voor mijn partner
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin speelt een belangrijke rol in mijn leven
  • Ik heb slaapproblemen
  • Ik heb twijfels bij mijn relatie

Download de video’s of lees mijn boek

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn video’s die je helpen bij het terugvinden van elkaar in de relatie en om het verliefde gevoel weer terug te krijgen? Download ze dan. Lees je liever over deze en andere gerelateerde onderwerpen? Ontdek dan mijn boek Liefde, vrede en geluk – de 7 gouden geheimenDit e-book geeft je handvatten en direct nieuwe perspectieven, zodat je elkaar weer leert terugvinden in jullie relatie, en jullie het fijne gevoel weer terugkrijgen. Heb je vragen of meer hulp nodig? Vul dan mijn contactformulier in, of stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844.

Pin It on Pinterest

Share This