🔐

logo-rijkdominjerelatie

Energie Level Check

Een relatie crisis kost ongelofelijk veel energie. Hoe kom jij weer terug in je eigen kracht? En waarom is dat zo belangrijk? 

Als je hoofd overuren maakt vanwege relatieproblemen en je merkt dat je momenteel volop in de overleefstand staat dan ben je niet de beste versie van jezelf. Ook is het vanwege die stress lastig om weloverwogen beslissingen te nemen. Het is van belang om spoedig terug in je kracht te komen. Voor jezelf, je eventuele kinderen, je werk, je bedrijf, je medewerkers of collega’s en zeker ook voor je partner. In de afgelopen 10 jaar dat ik vanaf onze prachtige locatie in Naarden praktijk houd heb ik mij als relatietherapeut naast overspel gespecialiseerd in burn-out preventie & vitaliteit. Zo heb ik honderden mensen geholpen om zichzelf terug te vinden na een periode van enorme relatiestress. Relatiestress is een veelvoorkomende reden dat mensen zich niet meer kunnen concentreren op hun werk. Of overwegen zich ziek te melden met overspannenheid achtige klachten.

Ben je toe aan (nacht)rust, balans en een betere concentratie? Een energie management sessie brengt jou de praktische handvatten voor herstel na stress?

Relatiestress is een hele serieuze vorm van stress. Onzekerheid over de relatie raakt niet alleen jou als liefdespartner. Ook andere factoren als jullie thuisbasis, je gezin, de rol die je maatschappelijk vervuld, het netwerk waarin je actief bent en niet op de laatste plaats jouw financiële zekerheid. Ze kunnen allemaal tegelijkertijd onder druk komen te staan door relatietwijfels (van jou of je partner). Zeker als partners erg afhankelijk zijn van elkaar, doordat ze bijvoorbeeld jonge kinderen hebben of een levensstandaard gebaseerd op vooral één inkomen. 

In tijden van extreme stress is het meer dan ooit belangrijk dat je exact weet hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Heb je relatiestress en maak je je zorgen om je eigen mentale en of fysieke well-being? Met een energie level check weet je exact hoe je er voor staat en krijg je handvatten op deze negatieve spiraal te doorbreken en terug in balans te komen, ondanks je uitdagingen. Je start met een vragenlijst. Dit neemt ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag. gevold door een sessie waarin we de uitslag bespreken en jij hands-on handvatten krijgt. 

In deze video vertel ik je meer over een Energie leven check.

 

Hoe gaat het mentaal & fysiek met jou/jullie?

Ben je toe aan een Energie Level Check en praktische handvatten voor herstel na stres?

Een overspel situatie meemaken is heel heftig. Voor jou, voor je partner en ook voor kinderen of andere betrokkenen. Onzekerheid over je relatie, een gebrek aan vertrouwen, het stiekeme en of bedrog, het doet veel met jou en met je partner. Na een periode van stress kampen veel mensen met slaapproblemen, concentratieproblemen, een kort lontje, soms zelfs ernstige neerslachtigheid of andere ernstige stressklachten als angstklachten. na een periode van stress is het belangrijk om mentaal en fysiek uit de overleefstand te komen. Een energie management sessie helpt je de negatieve spiraal doorbreken en je ontvangt direct toepasbare praktische handvatten voor meer energie.

Hoe gaat een Energie Level Check sessie in zijn werk?

Voorafgaand aan de gemaakte afspraak, die zowel online als in de praktijk kan plaatsvinden, ontvang je per mail een eenvoudige vragenlijst. Deze vraagt ongeveer 10 min. van jouw tijd. Tijdens de sessie ontvang je de uitslag en krijg je hands-on handvatten om jouw energie level vanaf vandaag te gaan laden. Als dat wenselijk is en tijdens langere trajecten plannen we een her-meting na bijvoorbeeld een periode van 6 maanden. Zodat je kunt zien wat de toegepaste tips je aan energie hebben opgeleverd. Hieronder zie je bijvoorbeeld de uitslag van Jan Anoniem. Jan heeft ervoor gekozen om na 6 maanden opnieuw de vragenlijst in te vullen. En er is een significante groei in energie doorgemaakt. Ondanks dat hij door bepaalde omstandigheden momenteel slechter slaapt. Jan reist na de corona weer  intercontinentaal voor zijn werk. Zelfs met de onregelmatige tijden/jetlags lukt het hem door middel van de tips om te komen tot meer energie en levenslust. Bovenal heeft hij het vertrouwen terug in zijn thuisfront. Zodat hij zonder stress op reis kan. Een Energiemanagement sessie mag ook gezien worden als een uitgebreide intake. Hier vanuit mag je een samenvatting (met de tips) en een samenwerkingsvoorstel verwachten.

Energie Management Sessie Uitslag van een vragenlijst energie management
Uitslag van een vragenlijst energie management

Wil je liever eerst jouw verhaal delen? Dat kan.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven