🔐

rijkdom in je relatie

Durf jij jezelf uit te spreken? Een hot item.

Inhoud

Stel nu dat dit de sleutel is tot echt relatie geluk. Durf je jezelf dan alsnog uit te spreken?

Als voorvechter van de authenticiteit binnen relaties weet ik dat authentieke mensen zich aansluiten bij gelijkgestemden. En mensen die op hun tenen lopen omdat ze niet zichzelf zijn vooral veel conflicten hebben. Geen standpunt innemen en meewaaien met de wind, geen beslissingen nemen en zich niet uitten. Niet voor jezelf opkomen en je behoeftes niet kenbaar maken omdat je de ander wilt ‘sparen’. of zelf risico’s wilt mijden. Vergeet het maar. Het eindigt vooral in meer onbegrip. Het zijn juist vaak de conflictmijdende die in slechte relaties belanden met dominante partners die misbruik maken door te manipuleren en domineren.

En als de conflictmijdende dan vreemd gaat, heeft haar vriendin of misschien zelfs een schoonmoeder het gedaan. Als mensen echt naar zichzelf durven te gaan kijken binnen relaties. Echt zichzelf durven te zijn. Pas dan heeft een slechte relatie kans te transformeren. Tot die tijd loopt iedereen op z’n tenen.

Ik kan wel 15 boeken schrijven over alle verhalen die ik met mij meedraag vanuit de 10 jaar dat ik nu relaties en scheidingen begeleid. Ze zorgden voor slapeloze nachten bij mijn klanten en voor trauma’s bij hun partners.

DURF JIJ JE ECHT UIT TE SPREKEN? Door 100% jezelf te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk en dat van de ander kan je enorm veel leed voorkomen. Misschien niet je scheiding, maar wel overspannenheid, een trauma of gezinsdrama.

Als jij voelt dat jij binnen je relatie niet jezelf kan zijn, dan is deze YouTube video echt iets voor jou.

Veel kijk plezier, Liefs Marieke

Auteur en relatietherapeut

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven