Kun Je Echt Niet Zonder Je Partner of Die Ander? Een Essentiële Gids voor Relatieherstel

Worstel Je met Afhankelijkheid in Je Relatie?

Voel je je soms gevangen in gedachten zoals:

 • “Ik kan niet zonder mijn partner.”
 • “Ik kan de kinderen niet alleen opvoeden.”
 • “Zonder mijn affaire voel ik me leeg.”
 • “We hebben al relatietherapie geprobeerd, het werkt niet.”
 • “De waarheid vertellen aan mijn partner verandert toch niets.”
 • “Ik kan mijn partner nooit meer vertrouwen, maar ik blijf.”
 • “Ik moet mijn ongelukkige situatie maar accepteren; mijn partner verandert toch nooit.”

Dergelijke gedachten zijn tekenen van beperkende overtuigingen die je verhinderen het leven te leiden dat je verdient. Ze blokkeren de weg naar je ware doelen en wensen. Is het tijd om deze beperkingen te doorbreken en te kiezen voor een relatie die zowel liefdevol, respectvol als gelijkwaardig is?

Hoe Beperkende Overtuigingen Je Relatie Beïnvloeden

In mijn nieuwste video deel ik persoonlijke ervaringen en die van honderden cliënten over hoe dergelijke overtuigingen relaties kunnen saboteren. Of je nu te maken hebt met ontrouw, een burn-out of een sleur, het herkennen van deze overtuigingen kan de eerste stap zijn naar herstel.

Expertise in Relatieherstel na Overspel

Als relatietherapeut gespecialiseerd in de complexiteit van overspel en burn-out, heb ik, Marieke Proper, gezien hoe diep overspel kan snijden. De pijnlijke realiteit van langdurige vermoedens, leugens en uiteindelijke onthullingen kan overweldigend zijn. Toch is er hoop.

Kies Voor Herstel en Vertrouwen

Ben je bereid om het vertrouwen in je partner te herstellen, zelfs na meerdere pogingen bij verschillende therapeuten? Is het tijd om te stoppen met luisteren naar de sceptici en te kiezen voor wat jij werkelijk wilt? Focus op herstel en het herwinnen van zelfvertrouwen door je eigen beperkende overtuigingen onder ogen te zien en aan te pakken.

Sluit Je Aan Bij Onze Community voor Ondersteuning

Bekijk de video voor diepgaande inzichten en echte verhalen die inspireren tot verandering. Onze online en telefonische relatieanalyses bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Het is tijd voor een echte verandering.

Voor wie is deze video een must-watch?

 • Iedereen die worstelt met afhankelijkheidsgevoelens in hun relatie.
 • Paren die herhaaldelijk zijn teleurgesteld door conventionele relatietherapie.
 • Mensen die op zoek zijn naar eerlijke en praktische adviezen om hun relatie te herstellen.

Heb je een visie voor je relatie? Weet je wat je werkelijk wilt? Kijk nu en begin de reis naar een vervullende en gelukwaardiger partnerschap.

Niet zonder je partner / Relatie Analyse sessie

Telefonische/online relatie analyse analyse

Waarom Blijven Mensen in Onbevredigende Relaties?

Vaak is het antwoord te vinden in de angst voor het onbekende of de comfortzone van het bekende, hoe pijnlijk ook. Dit gedeelte van de video zal je helpen te begrijpen waarom:

 • Mensen kiezen voor de veiligheid van het bekende boven de onzekerheid van verandering.
 • De angst om alleen te zijn vaak sterker is dan de wens voor een gezondere, gelukkigere relatie.
 • Erkenning van deze angsten de eerste stap is naar het nemen van controle over je eigen geluk.

Hoe Kan Deze Video Jou Helpen?

 • Direct Toepasbare Tips: Krijg handvatten die je direct kunt toepassen om je situatie te evalueren en te verbeteren.
 • Steun en Begeleiding: Ontdek hoe je toegang krijgt tot persoonlijke begeleiding via onze telefonische of online relatieanalyses.
 • Inspiratie en Motivatie: Laat je inspireren door succesverhalen en ontdek dat verandering mogelijk is, ongeacht de complexiteit van je situatie.

 

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven.

Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren.

Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This