Als je niet zonder je partner of niet zonder die ander kan! Must Read/Watch!

Heb jij wel eens een van deze onderstaande gedachten;

Dan heb je een of meerdere beperkende overtuigingen. Of terwijl je vertelt jezelf dat bepaalde dingen NIET mogelijk zijn en jij dus NIET zult krijgen wat je eigenlijk werkelijk wilt. Je eigen beperkende gedachten staan tussen jou en je doel/wens/verlangen. Krijg een goed zicht op je beperkende gedachten en wees eerlijk. In hoeverre beïnvloeden ze jou levenspad? Het pad wat je in wezen voor ogen hebt. Heb je überhaupt een visie? Weet je wat je werkelijk wilt? Ga jij je beperkende gedachten GELOVEN? Of ga je voor datgene wat je werkelijk verdiend? Een werkelijke fijne, respectvolle, liefdevolle en warme gelijkwaardige relatie met passie en plezier!

Ik deel in deze video ook mijn eigen beperkte overtuigingen, de jouwe of die van vele honderden klanten.

Relatie Analyse sessie

Telefonische/online relatie analyse analyse

Tijdens de honderden gesprekken die ik, Marieke Proper, relatietherapeut – gespecialiseerd in overspel en burn-out, mocht hebben met mannen en vrouwen in overspel situaties heb ik helaas ontdekt dat overspel traumatisch is voor de partner. Langdurige vermoedens, leugens en het uiteindelijke bedrog (door meerdere mensen) raken een partner diep. Ook de waarheid die erop volgt, de verhalen die als puzzelstukjes in elkaar vallen en de beelden die op ons netvlies verschijnen van onze partner die intiem is met een ander hebben een enorme impact op ons vermogen om onze partner in de toekomst opnieuw te kunnen vertrouwen.

Wil jij verder met je partner na overspel? Hebben jullie al meerdere relatietherapeuten versleten?

Worden jullie door je hele omgeving voor gek verklaard dat je nog steeds samen verder wilt? Dan is het tijd voor een werkelijke verandering! En iemand met een specialisatie. Wil je jouw zelfvertrouwen terug? Focus je alleen op wat je wilt bereiken. En krijg zicht op je eigen beperkende overtuigingen.

Veel kijkplezier! Een must Watch!

 

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This