🔐

rijkdom in je relatie

7 tekenen dat mijn vrouw verliefd is op een ander.

Inhoud

7 tekenen dat mijn vrouw verliefd is op een ander.

Kijk je liever video? Ik heb 5 video’s voor je opgenomen die je geheel gratis kunt downloaden.

Als deze blog jou heeft bereikt dan is er heel wat om over na te denken. In de afgelopen jaren ben ik met honderden, zo niet duizenden mannen en vrouwen in contact geweest die in dezelfde situatie zaten als jij. Ik zal wat helderheid en herkenning proberen te scheppen in deze ingewikkelde tijd. Mijn roman In De Ban Van De Tweelingziel is meer dan 10.000 keer verkocht. Alle verhalen van zowel mijn mannelijke als vrouwelijke lezers & klanten te samen hebben mij veel inzichten gegeven. Ik deel mijn inzichten graag met jou, om je verder te helpen, Marieke Proper, auteur en relatietherapeut.

Ik geloof heel sterk dat we in energie allemaal met elkaar verbonden zijn.

Dat is ook precies de reden dat jij VOELT dat er iets mis gaat.

Het is logies dat je opzoek gaat naar antwoorden.

Ik ga 7 tekenen met je delen die je helderheid gaan geven. Als jij het gevoel hebt dat jouw vrouw verliefd is op iemand anders dan zijn er een aantal dingen die opvallen. Ik ga je helpen het gesprek aan te gaan op een wijze die bijdraagt aan het verbeteren van jullie relatie, in plaats het verder afbreken ervan.

Ik wil graag een voorbehoud inbouwen. Dit zijn mijn ervaringen als relatietherapeut. Dit zijn de ervaringen van de ontelbare lezers en klanten. Ervaringen van mannen en zowel vrouwen. Niet al hun ervaringen zijn 1-1 toepasbaar op jouw situatie. Het kan dus nog altijd zijn dat er iets anders speelt. 

  • 1e teken dat jouw vrouw verliefd is op een ander; ze straalt, kleed zich mooi aan. Verzorgd zichzelf meer dan anders en is vrolijk. Als je verliefd bent maak je allerlei geluk hormonen aan. Dit maakt iemand aantrekkelijk. Vooral bij prille verliefdheid stralen de ogen en kan iemand nauwelijks verbergen hoe hij of zij zich voelt.
  • 2e teken dat jouw vrouw verliefd is op een ander; ze praat over het in twijfel trekken van monogamie. Dit is vaak voor het eerst dat je haar hoort twijfelen aan het monogaam zijn van de mensheid.
  • 3e teken dat jouw vrouw verliefd is op een ander; ze neemt haar telefoon overal mee naar toe. Zelfs mee naar de wc.
  • 4e teken dat jouw vrouw verliefd is op iemand anders; er veranderd iets aan jullie intieme leven. Of ze wijst iedere vorm van intimiteit af. Is terughoudend als het aankomt op knuffelen en kussen en ze maakt weinig oogcontact.
  • 5e teken dat jouw vrouw verliefd is op iemand anders; Ze maakt geen toekomstplannen meer met jou. Vooral de gezamenlijke doelstellingen liggen stil of het enthousiasme is drastisch afgenomen. Denk aan de voorpret van vakanties. Of aan een aanstaande verhuizing. Er worden weinig plannen gemaakt of het plezier en de passie rondom die zaken zijn afgenomen.
  • 6e teken dat jouw vrouw verliefd is op een ander; ze slaapt steeds slechter. is ‘s nachts veel wakker. Ligt te piekeren. Is snel geirriteerd overdag. Heeft minder geduld met de kinderen en lijkt minder betrokken te zijn in het hier en nu.
  • 7e teken dat jouw vrouw verliefd is op een ander; Ze spreekt onzekerheden over de relatie uit. Wordt assertief en heeft veel tijd voor zichzelf nodig. Het kan in deze fase ook zijn dat iemand meer alcohol gaat drinken of meer weg is. Fysiek of mentaal zich geen raadt weet en vlucht.

Waarom deel ik dit? Vooral om een erge crisis te af te wenden voor jullie beiden. Een verliefdheid lijkt heel erg leuk in het begin. Ik heb ontelbare mannen en vrouwen blind van verliefdheid alles zien opgeven waarvoor ze jaren keihard hebben gewerkt. Ik heb ze spijt zien hebben dat ze niet hebben ingegrepen en ik heb ze opgelucht zien zijn dat ze hun relatie na jaren van ellende eindelijk durfden te verbreken.

Ik heb vijf video’s voor je opgenomen die je helpen meer inzicht te krijgen en het gesprek aan te gaan. Je kunt ze gratis downloaden.

Als jouw relatie in de basis goed was, dan kan een verliefdheid jullie nog overkomen. Het kan jullie ook dingen leren over jezelf en elkaar. Het hoeft niet in een drama te eindigen. Trek tijdig aan de bel en start op de juiste manier de gesprekken op. Ga samen onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is. Welke redenen hebben ervoor gezorgd dat de ander hier voor open heeft gestaan? Heb je eerdere signalen gemist? Wat kan je op dit moment het beste doen?

Heb je behoefte aan een telefonisch gesprek, advies en coaching? Vul dan het contactformulier in. Ik ben er om je te helpen, Marieke Proper Auteur en relatietherapeut.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven