Mijn vrouw appt met een ander

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Ben je al jaren getrouwd, maar kom je er ineens achter: ‘Mijn vrouw appt met een ander’? Vertrouw je het toch niet helemaal? Dan kan ik, Marieke Proper, #1 Relatie- & Gezinscounselor je helpen. Vertel me wat je gezien hebt en naar wie er geappt is. Het maakt bijvoorbeeld nogal wat uit of je vrouw appt met gewoon een vriend, of met iemand waarbij er andere gevoelens zouden kunnen ontstaan. Deze onzekerheid maakt dat er heel veel gedachten door je hoofd gaan. Dat geeft onrust, dus dan is het fijn om je gedachten op een rijtje te zetten. Ik help je hier graag bij. Als je denkt ‘mijn vrouw appt met een ander’ en je wilt steun bij het verwerken van deze gedachten, neem dan contact met me op.

Ik help je wanneer je denkt ‘Mijn vrouw appt met een ander’

Als je ontdekt dat je geliefde met iemand anders appt of op een andere manier contact heeft met een ander, dan schrik je waarschijnlijk. Al hoeft het contact niet betekenen dat het amoureus is. Dit is iets wat we eerst moeten uitzoeken, en ook daarbij help ik je graag. We praten over wat je hebt gezien. Lijkt het erop dat de appjes amoureus zijn, of is het eerder vriendschappelijk? Misschien gaat het wel om zakelijke appjes met een collega. Door dit uit te zoeken, wordt je vanzelf wat rustiger. Ik help je vanuit de gedachte ‘Mijn vrouw appt met een ander, maar dat hoeft niet direct iets te betekenen’. Reken op mijn high-end begeleiding om een scheiding te vermijden en samen overwinnen we elke relatiecrisis.

Mijn vrouw appt op een amoureuze manier met een ander, wat nu?

Je hoopt het natuurlijk niet, maar als je hebt gezien dat je vrouw appt met een ander op een amoureuze manier, dan kan mijn hulp ook welkom zijn. Ik help je om het gesprek met je vrouw aan te gaan, en haar te confronteren met haar gedrag. Jullie gaan nu door een zware en moeilijke tijd, maar met een beetje hulp is de kans groot dat jullie het gevoel terugkrijgen in jullie relatie. Jullie vergroten dan de kans dat jullie samen verder kunnen gaan en dat de afstand kleiner wordt.

Ga met mij in gesprek

Blijkt toch dat jullie uit elkaar zijn gegroeid doordat je vrouw contact heeft met een ander? Dan help ik jullie om op een goede manier te blijven communiceren. Want als je denkt ‘Mijn vrouw appt met een ander’, hoeft dat niet het einde van de wereld te betekenen. Heb je mijn hulp nodig voor het redden van je relatie? Schaf dan mijn bestseller Samen Sterker (na overspel) aan of neem contact met me op via 06-23549844 of info@rijkdominjerelatie.nl.

Pin It on Pinterest

Share This