Relatie redden. Hoe doe je dat?

En welke koppels komen er samen uit? Er komen steeds vaker mannen bij mij in de praktijk met de vraag ‘hoe kan ik mijn relatie of huwelijk redden na overspel?’. Geen nood ik help je verder. De koppels die mij bezoeken komen ook binnen met grote zorgen om hun relatie en liefdesverdriet. Soms twijfel ik of liefdesverdriet het juiste woord is. Het is ook een vorm van angst en paniek, omdat het fundament staat te wankelen. Je kan alles verliezen. Heel begrijpelijk is die angst dus.

Je leven veranderd compleet als jij je huwelijk wilt redden

Als een cliënt denkt: ‘Ik wil mijn relatie of huwelijk redden’ is hij verdrietig, radeloos, lamgeslagen, uitgeput en zit diegene bomvol vragen. Ze stellen zichzelf de vraag: hoe kan ik mijn relatie redden?’ en ten tweede: ‘Hoe kan het dat dit mij is overkomen?’ Vaak vallen al snel de eerste kwartjes. Dat neemt niet weg dat het leven van mijn cliënten totaal is veranderd als er serieuze relatieproblemen zijn. Soms wil een partner vrij zijn of is een partner verliefd op een ander. Dingen voor zichzelf doen en/of een andere baan. Een andere man. Op zichzelf wonen en andere kleren dragen. Het lijkt wel een midlifecrisis of is het de overgang? Soms heeft een partner ook overspannenheidsklachten of tekenen die lijken op psychische problemen.  Er is licht aan het einde van de tunnel. Aan de bel trekken en contact opnemen is dan van groot belang.

Hoe kan ik mijn relatie of huwelijk redden na overspel?

Zit je met de vraag: hoe kan ik mijn relatie of huwelijk redden na overspel? Als het rauw op je dak valt, dan ga je door allerlei emoties heen.

Je hebt gedachten als:

 • Ik snap het niet…
 • Ik wil mijn relatie of huwelijk redden…
 • Ik wil iemand in elkaar slaan…
 • Ik ben het gevoel kwijt in de relatie
 • Ik wil het oude vertrouwde gevoel terug…
 • Ik ervaar sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
 • Ik sluit mij af binnen mijn huidige relatie
 • Ik pieker over mijn keuzes
 • Mijn gezin is belangrijk voor mij
 • Ik slaap slecht
 • Ik twijfel over mijn relatie

Verliefd op een ander?

Je bent druk bezet, veel aan het werk. Het kan zijn dat jij en je partner langs elkaar heen zijn gaan leven en er een ander in het spel is gekomen. Als jij of je partner verliefd is op iemand anders brengt dat enorme stress met zich mee. Zeker als jullie ook een gezin hebben. Grote levensvragen als; wat wil ik met de volgende levensfase spelen een rol, maar ook; Vragen als Wat nu? Spelen constant door je hoofd en antwoorden hebben grote gevolgen voor elk lid van het gezin, jullie woonomgeving en werk. Via de onderstaande link kan je 5 video’s (gratis) downloaden die Marieke Proper voor je heeft opgenomen. En die je alvast meer inzicht en een stuk houvast gaan bieden. Het is belangrijk om helderheid te krijgen over je situatie als je gedachten hebt als; ik wil mijn relatie of huwelijk redden na overspel. Welke dingen gaan ervoor zorgen dat jij je relatie kan redden? Is er een ander in het spel maar denk je: ik wil mijn relatie of huwelijk redden na overspel? Download dan de reeks ‘Verliefd op een ander’.

Kan je niet wachten en wil je direct zelfstandig werken aan jullie relatie?

Sterker worden als partners. Jezelf niet verliezen in relatie tot de ander. Elkaar terugvinden en alles wat jullie hebben opgebouwd behouden? Het is van groot belang om aan jezelf en de relatie te werken, in elkaar te investeren. In deze tijd kiezen heel veel mensen ervoor om geheel zelfstandig online aan de slag te gaan met hun proces van zelfontwikkeling. Ik heb een fantastisch online relatie coaching programma van 7 modules voor je klaarstaan, waarmee je direct kunt beginnen. Dit complete online programma vraagt om een investering van slechts 999,- euro. (als je je aanmeld voor mijn mailinglijst (Verliefd op een ander) krijg je direct < 70% korting en betaal je slechts 333,- euro.

Start direct online door.

Marieke Proper heeft ook verschillende boeken geschreven

Je kunt ook mijn boeken lezen. Waaronder mijn romanreeks In De Ban Van De Tweelingziel. Wil je samen direct starten met  relatietherapie om de vraag ‘ik wil mijn relatie huwelijk redden’ aan te pakken? Mail me dan naar info@rijkdominjerelatie.nl voor meer hulp en informatie. Stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844. Ken jij een man of vrouw die in een dergelijke situatie zit en dringend hulp nodig heeft om zijn huwelijke te redden na overspel? Laat hem weten dat hij niet de enige is en stuur dit bericht door of deel het op je tijdlijn.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerd artikel

Pin It on Pinterest

Share This