🔐

rijkdom in je relatie

Online relatie coaching 5 voordelen

online relatie coaching

Inhoud

Online relatie coaching & de 5 voordelen ten opzichte van traditionele therapie

Dit artikel is interessant voor jou als je

In dit artikel deel ik 5 voordelen met je van online relatie coaching

Sinds maart 2020 werden we allemaal gevraagd om zo veel mogelijk thuis te blijven. Dat heeft een impact op onze relaties en ons werken. Op dat moment ben ik veel klanten online gaan begeleiden. Ik ontdekte dat online relatie coaching een aantal bijzondere voordelen heeft en klanten in een korte tijd, met een goed stappenplan hele goede resultaten halen. Online relatie coaching heeft zelfs een 5-tal specifieke voordelen ten opzichte van traditionele therapie in een praktijk. Online relatie coaching blijkt al enige tijd een hele laagdrempelige en effectieve wijze om aan de slag te gaan met de uitdagingen die thuis spelen. Marieke Proper, bestseller auteur en relatietherapeut gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis.

1. Online relatie coaching is zeer Toegankelijk

Relatieproblemen geven stress en maken partners onzeker. Het kan zelfs uitputtend werken. Een relatie die uit balans is maakt mensen onzeker over zichzelf, hun beslissingen en/of hun toekomst samen. Een mens heeft een natuurlijke behoefte aan veiligheid en een bepaalde mate van zekerheid, zelfs avontuurlijke mensen houden van een bepaalde stabiele basis. Als er relatieproblemen zijn dan is die basis onzeker en dat kan mensen begrijpelijk angstig maken. Wellicht is er een belangrijke vraag waar je mee worstelt of een ingrijpende keuze die je wilt maken? Of heb je behoefte aan informatie/een luisterend oor/tips, etc. Als je relatieproblemen hebt dan is het fijn als je je tot iemand kan richten die onafhankelijk en zonder oordeel ‘meekijkt’ en 100den mensen in talloze vergelijkbare situaties heeft bijgestaan. Je kunt gemakkelijk en vrijblijvend online kennismaken via de diverse platforms. Via Linkedin kunnen we een connectie maken. Via facebook deel ik veel in mijn open en besloten groep. Zowel video’s, als artikelen. Maar ook via mijn YouTube deel ik video’s en talloze interviews. Op die manier kan je zonder direct kosten te maken ontdekken of mijn manier van dingen delen je aanspreekt. Zo heb ik een gratis video reeks ‘Verliefd op een ander’ voor je klaar staan. 5 video’s die je direct geheel gratis kunt downloaden.

 

2. Online relatie coaching, geen wachtlijst – je kunt direct starten

Relaties vormen een belangrijk onderdeel van ons leven. Je gezin, talloze herinneringen, reizen, verschillende huizen, geboortes, ziektes en of verliezen. Je maakt samen veel mee. De relatie vormt voor veel mensen een belangrijke basis. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner en jullie eventuele kinderen en/of (huis)dieren (veel van mijn klanten hebben paarden)  is jullie relatie van belang. Een relatie breek je niet zomaar op. Scheiden is een hele grote beslissing. Als er specifieke zaken spelen, zoals de communicatie die stroef loopt, of één van jullie beiden is verliefd geworden op iemand anders. Een ziek kind of een zieke ouder waar één van beide voor zorgt. Ziekte. Financiële zorgen rondom een bedrijf en/of een wissel van een baan, dan brengt dat veel druk met zich mee . Soms is de druk jarenlang hoog en spreek je van chronische stress. Van al deze genoemde zaken kan een relatie onder hoge spanningen komen te staan. Online relatie coaching kan in zulke gevallen zeker een hele goede methode zijn om tot jezelf te komen, en tot elkaar. Je krijgt direct toepasbare handvatten en perspectief. Uitzicht op een betere situatie en de juiste tools om dingen rustig met elkaar te spreken over dingen die je wezenlijk bezighouden. Mensen wachten vaak lang voordat ze opzoek gaan naar hulp. Met online relatie coaching kan je direct starten. Er is geen wachttijd. Om online relatie coaching zo effectief mogelijk te laten zijn en zeker te weten of je met jouw vraagstuk ook de juiste hulp krijgt met online relatie coaching kan je een mail sturen met jouw verhaal. Je krijgt dan spoedig een reactie. Soms kan het ook fijn zijn om telefonisch een aantal vragen te stellen.

3. Online coaching heeft geen reistijd – Je kunt alles direct thuis toepassen – in je eigen tijd

De telefonische intake kan desgewenst plaatsvinden. Het kan heel fijn zijn om even je verhaal te doen en wat vragen te stellen. De mensen die starten ervaren op het moment veel stress. Het is fijn om die stress telefonisch uit te spreken. Of je verhaal in een mail van je af te schrijven. Dit kan alvorens je besluit te starten met online relatie coaching. Je hoeft geen tijd vrij te maken om heen en weer te reizen naar onze locatie in Naarden. Je kunt na aanschaf van het online relatie coaching programma van 7 weken direct starten. Je ontvangt wekelijks een tweetal video’s. En bijbehorende kleine opdrachten. Bij ieder hoofdstuk zit een communicatieplan. Ik kelp je dus echt stap voor stap. Je hoeft niet na te denken over HOE komt dit ooit goed, maar kan gewoon het stappenplan volgen en merkt gedurende de weken allerlei positieve verbeteringen in het contact met de ander. Maar ook met jezelf. Je kan je gemakkelijker uitten. Hebt allerlei dingen geleerd. En bent veel meer jezelf.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4. anonimiteit gewaarborgd – niemand hoeft te weten dat je aan relatie coaching deelneemt – je hoeft geen vrij te vragen van je werk

Anonimiteit is voor veel deelnemers belangrijk. De  video’s die je ontvangt kan je op een moment dat het jou uitkomt beluisteren. Eventueel met een koptelefoon. Je hebt constant de mogelijkheid om contact op te nemen met mij. Ik kan je dan ook met uitdagingen helpen. Dat maakt het persoonlijk, ondanks de fysieke afstand en dat anonimiteit gewaarborgd blijft. . Sommige deelnemers willen in eerste instantie niet dat hun omgeving of partner weet dat ze deelnemen aan online relatie coaching. Omdat je geen vrij hoeft te nemen van je werk, ben je ook niet genoodzaakt omhet te delen met je leidinggevende (stel dat je een werkgever hebt) . Online relatie coaching digitaal volg je in je eigen tijd en op het moment dat het jou uitkomt. Partners die op de hoogte zijn worden nieuwsgierig en willen vaak gaandeweg ook wat video’s zien. Zo ontstaan er mooie gesprekken. Als partners van meet af samen starten, dan plannen ze vaak een wekelijks moment in om met elkaar over het thema van die week te praten. Zo ontstaat er diepgang, helderheid en verbinding. Heel laagdrempelig.

5. De deelname aan Online relatie coaching is geheel vrijwillig. Geen ongemakkelijke gesprekken met een ‘vreemde’, je hoeft je partner niet te overtuigen om naar een therapeut te gaan.

Het kan zijn dat je al maanden, misschien zelfs jaren worstelt binnen je relatie of met een bepaald thema. Als je dan eindelijk de stap neemt en hulp zoekt wil je het liefste ook zo snel mogelijk starten. Maar hoe krijg je je partner zo ver dat hij meegaat naar een therapeut?? Bij online relatie coaching moet niemand mee naar een therapeut. Partners kunnen onafhankelijk van elkaar, in een gelijk of verschillend tempo deelnemen. Zowel mannen als vrouwen volgen graag deze vorm van online relatie coaching, omdat het ook een praktisch toepasbaar aspect heeft. Lees gerust  de beoordelingen van de verschillende deelnemers. Als partners van meet af aan samen starten met het online relatie coaching programma van 7 weken, dan plannen ze vaak een wekelijks moment in om met elkaar over het thema van die week te praten. Zo ontstaat er diepgang, helderheid en verbinding. Heel laagdrempelig en met alle handvatten om er een prettig gesprek van te maken.

Klik hier voor meer informatie

Start direct met online relatie coaching

Een afspraak maken in mijn praktijk is nog steeds mogelijk. Sommige klanten willen gewoon graag naar de praktijk komen met of zonder partner en dat kan nog steeds. Marieke Proper is ook in de praktijk in Naarden werkzaam als relatietherapeut gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis. Op dit moment bied ze meer dan 4000 mensen online hulp en handvatten, Heeft ze 10.000 boeken verkocht (waarvan een heel aantal e-boeken) en zo is het mede door digitalisering mogelijk om steeds meer mensen te helpen met ingewikkelde situaties als overspel, een relatiecrisis of een burn-out binnen een relatie. 

online relatie coaching
online relatie coaching

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven