🔐

rijkdom in je relatie

RELATIETHERAPIE IN EEN MODERN JASJE

Inhoud

VROEGER VERSUS NU

Waar we vroeger veel meer afhankelijk waren van onze partner zijn we anno 2017 als individu binnen een relatie juist steeds zelfstandiger. De gelijkwaardigheid die hier vanuit is ontstaan is positief, alleen de extra taken die we er beiden ten opzichte van onze (voor)ouders bij hebben gekregen leggen wel steeds meer druk en vragen ook om  een andere benadering.

We zijn nu vaak allebei aan het werk, soms zelfs samen binnen een eigen onderneming en hebben beide zorgtaken, hoge financiële verplichtingen én een druk sociaal leven, dan wel een actieve rol in allerlei clubs, scholen of organisaties.

HOE BLIJVEN WE IN VERBINDING EN INTIEM?

De vraag die steeds meer rijst: Hoe houden we in deze ‘rat race’ onze relatie interessant, liefdevol, blijven we  in verbinding en houden we het vuurtje aan?

En raken we dus niet opgeslokt in de waan van de dag en verliezen we elkaar in onze drukte, verplichtingen en bezigheden?

Want wat we absoluut niet willen is dat we als partners steeds meer langs elkaar heen gaan leven.

We hebben al dat moois immers opgebouwd om samen van te genieten. Of niet soms?

Hoe brengen we de verbinding en passie terug? Die vraag is veel relevanter geworden dan: hoe houden we een traditioneel huwelijk in stand? Dat is absoluut achterhaald.

We willen geen dingen in stand houden die niet werken, we willen een energiek, vol leven en van elkaar genieten, en terecht natuurlijk!

UIT MIJN FRUSTRATIE KWAM IETS MOOIS NAAR VOREN

Als relatietherapeut frustreerde het mij lange tijd dat ik zo weinig kon doen. Ik ervoer dat de stellen bij mij in de praktijk vaak veel te laat aan de bel hadden getrokken. Er was dan al zo veel voorgevallen en één van de partners zag vaak al helemaal geen gezamenlijke toekomst meer voor zich. Of hij of zij kwam alleen om de ander een ‘plezier’ te doen.

Ik wilde preventief, maar vooral ook moderne hulp bieden, hulp waar we NU op zitten te wachten en NU meteen baat bij hebben en niet pas over een paar weken of maanden.

Daarnaast is het mijn ervaring dat de drempel naar een therapeut gewoon erg hoog is. We praten nu eenmaal liever niet met een onbekende over onze huiselijke shit. Logies toch ook?

Het idee voor online relatie hulp is geboren vanuit mijn visie dat stellen alle tools in handen moeten krijgen waarmee ze zelf aan de slag kunnen om hun relatie naar het volgende niveau te tillen.

Ze hoeven geen afspraken in te plannen, niet samen naar een therapeut en kunnen zelf met mijn video’s en werkboek aan de slag, zodat ze vanaf dag één een positieve verandering in gang kunnen zetten. Dat past bij deze tijd en is zeer effectief. Daarnaast hoeft het op deze manier ook geen vermogen te kosten. Ik help liever veel meer mensen.

We hebben allemaal al zo’n volle agenda en wat mij betref is relatietherapie niet meer iets waar je naartoe moet, maar iets dat je samen in alle anonimiteit doet en absoluut het gewenste effect heeft.

MIJN MISSIE

Met dit platform komt een langgekoesterde wens uit.

Het is mijn missie om partners die vastlopen in hun relatie snel te helpen naar meer verbinding en passie, zodat ze samen gelukkiger en met meer energie in het leven staan.

En het klinkt gek: Maar eigenlijk heb ik daarvoor best een simpel stappenplan ontwikkeld met de 7 Gouden geheimen voor een rijke relatie. Ik kan het iedere relatie aanraden, ook relaties die minder onder druk staan kunnen hier ruimschoots hun voordeel mee doen!

(download tijdelijk de 7 gouden geheimen voor een rijke relatie GRATIS)

(En schaf voor slechts 17 euro het waardevolle werkboek aan, zodat je samen aan de slag kunt met een simpel stappenplan)

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven