Tijd om de Schaduwen te Doorbreken: Confronteer je Verborgen Verlangens

Een dubbelleven leiden, wat maakt dat mensen dit doen? Wat zijn de gevolgen voor jezelf en je relatie en kan je stoppen met het leiden van een dubbelleven. Relatietherapeut Marieke Proper heeft meerdere Podcasts opgenomen, honderden YouTube uitzendingen opgenomen en allerlei gratis en betaalde online programma’s en high-end 1-1 programma’s om jou te helpen in het reine te komen met jezelf en een dubbelleven te stoppen. Vanaf vandaag sta je er niet meer alleen voor.

Een urgente boodschap van Marieke Proper van rijkdominjerelatie.nl

Verborgen seksuele fantasieën kunnen een gevaarlijk dubbelleven creëren, zelfs voor de meest succesvolle mannen & vrouwen. Dit geheime gedrag zet niet alleen je carrière op het spel, maar ook je thuisleven en de toekomst van je gezin. Wanneer je diepste verlangens in de schaduw blijven, is het risico op verwoesting van je huwelijk en gezin reëel. Maar wat maakt het nu zo lastig om het dubbelleven te stoppen?

De Echte Kosten van Geheimhouding

Affaires onderhouden kost meer dan geld; het kost je je gezinsgeluk. Voor de partners die thuisblijven, vaak met kinderen, betekent de onthulling van verraad een wereld die instort. De emotionele en psychologische schade is enorm. Ondanks dat elk mens weet wat een uitgekomen affaire kan betekenen, lukt het stoppen vaak niet omdat een affaire een verslavend stofje in jouw hersenen laat vrijkomen. Dopamine. Een dopamine verslaving kan ervoor zorgen dat je steeds opnieuw wordt terug gezogen in de affaire. Een dopamine verslaving is daarnaast uitputtend.

Waarom Je Niet Zonder Hulp Kunt

Het stoppen van een dubbelleven draait niet alleen om het stoppen van de dopamine verslaving. Vreemdgaan is zelden een simpel verhaal van ontrouw; het gaat dieper, naar onvervulde behoeftes en onbesproken wensen. Zonder professionele begeleiding is de kans op herhaling groot, en elk incident snijdt dieper in het vertrouwen en welzijn van je familie. Marieke Proper biedt discrete en doelgerichte begeleiding tot de kern van het probleem doordringt.

Spotify aflevering, relatie 2.0 na aoverspel

dubbeleven dopamine verslavingActie Ondernemen met Marieke Proper

Marieke begrijpt hoe complex relaties kunnen zijn en biedt een veilige route naar herstel en hernieuwing. Haar methoden gaan verder dan symptoombestrijding; ze pakt de wortel van het probleem aan. Een laagdrempelige wijze om kennis te maken met haar werkwijze is door deel te nemen aan het webinar ‘Als overspel je overkomt’.

Check de datum en schaf nu jouw WEBINAR ticket aan

Neem Nu Actie: Start met het Intakeformulier

Wil je na het lezen van dit artikel, het luisteren van een podcast of het volgen van Marieke Proper op één van haar social media kanalen graag 1-1 samenwerken om jouw dubbelleven te stoppen? Dit is jouw kans om het roer om te gooien. Het invullen van het intakeformulier op rijkdominjerelatie.nl is jouw eerste stap richting een nieuwe start. Het is een beweging richting openheid, het herbouwen van vertrouwen, en het veiligstellen van een liefdevolle toekomst voor jou en je dierbaren.

Maak Vandaag Nog de Keuze

Jouw keuze vandaag kan de start zijn van iets nieuws. Een toekomst waarin eerlijkheid, begrip en liefde de basis vormen van jouw gezinsleven. Laat Marieke je helpen uit de schaduw te stappen en terug te keren naar het licht. Vul nu het intakeformulier in en begin aan je reis naar herstel.

Dit is je moment om de cyclus van geheimen te doorbreken en te kiezen voor een pad naar herstel en oprechte rijkdom in je relaties. Marieke Proper staat klaar om je te begeleiden. Neem die belangrijke eerste stap vandaag nog.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan in hun dubbelleven. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is de aantrekkingskracht weg of is er liefdesverdriet van een verbroken affaire.

Remote hulp van Marieke Proper

We zitten midden in een relatiecrisis vanwege uitgekomen overspel, wat ik kan ik doen? Schaf de videoreeks ‘Keuze maken bij Overspel’ aan voor meer helderheid, nu EUR 19,77 Online Live Webinar; verliefdheid, ontrouw en hoe verder?

 

Mijn man gaat vreemd heeft een verhouding

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk voor relatietherapie. In haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken door bijvoorbeeld een uitgekomen dubbelleven en helpt ze mannen en vrouwen afkicken van een dopamine verslaving en werken aan een relatie 2.0

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Kom je daarvoor graag naar Marieke haar praktijk in ‘t Gooi? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Boek jouw intake

Afsluiting

Het gesprek over overspel is complex en geladen met emotionele, morele en sociale dilemma’s. Een dubbelleven is een van de meest taboe-onderwerpen in onze samenleving. Zonder ruimte voor open discussie en begrip blijft de cyclus van geheimhouding, pijn en vergelding voortbestaan. De vraag blijft: hoe kunnen we dit onderwerp op een gezondere manier benaderen, waarbij we ruimte bieden voor begrip en genezing?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This