In De Ban Van De Tweelingziel deel 2

Boek direct bestellen

Tweelingzielen en al met iemand anders getrouwd

Velen vinden mij vanwege het onderwerp Tweelingziel. Ik heb van mijn romans In De Ban Van De Tweelingziel Deel 1& 2 inmiddels 10.000 exemplaren verkocht. Velen die verstrikt waren geraakt in ingewikkelde relatieproblemen vonden ook hun weg naar mijn relatiepraktijk . Mensen die verliefd waren geworden op iemand anders, niet wisten wat voor keuze te maken en niet wilden scheiden.

Mannen en vrouwen die hielden van hun gezin en er niet op uit waren om iemand te kwetsen. De verliefdheid was hen in alle hevigheid overkomen en langzaamaan waren ze in een diepe mentale en energetische, soms al fysieke relatie met een dierbaar persoon terecht gekomen. Iemand die heel vertrouwd voelde, als een soulmate. Ze omschreven deze relatie als thuiskomen. Maar wat als je al een thuis hebt? De gevoelens riepen vragen op als; Wat nu? En waarom kan ik iemand niet gewoon loslaten? Ze wilden erachter komen wat de situatie hen wilde vertellen. Mannen en vrouwen die stuk voor stuk van hun partners hielden en hun relatie en gezin wilden sparen, maar ondertussen kapotgingen van liefdesverdriet zodra ze afstand namen van degene die ze hun tweelingziel waren gaan noemen.

Als je getrouwd bent, en kinderen hebt kan het je toch overkomen dat je hals over kop verliefd wordt op iemand anders en risico’s neemt waarvan je zelf nooit had gedacht deze te nemen. Waar komen al deze gevoelens vandaan? Vanwaar de heftigheid? De volgende video’s staan voor je klaar, ze geven je helderheid en inzichten in wat er gebeurd als je verliefd wordt op een ander terwijl jij al in een relatie zit.

((check je spambox als je de eerste video niet direct ontvangt))

Velen dreigen in deze situatie niet alleen hun partner en gezin kwijt te raken, maar ook zichzelf. Kampen met slaapproblemen en stress. In deze tijd help ik je naar helderheid over keuzes en inzicht in de situatie.

Warme groeten, Marieke Proper, Auteur en relatietherapeut

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This