Tweelingzielen en al met iemand anders getrouwd

Velen vinden mij vanwege het onderwerp Tweelingziel. Ik heb van mijn romans In De Ban Van De Tweelingziel Deel 1& 2 inmiddels 10.000 exemplaren verkocht. Ik heb als relatietherapeut duizenden mensen geholpen die verstrikt waren geraakt in ingewikkelde relatieproblemen. Mensen die verliefd waren geworden op iemand anders, maar niet wilden scheiden. Mannen en vrouwen die hielden van hun gezin en er niet op uit waren om iemand te kwetsen. De verliefdheid was hen in alle hevigheid overkomen en langzaamaan waren ze in een diepe mentale en energetische, soms al fysieke affaire terecht gekomen. De situatie bracht de vraag; Wat nu? naar boven. Ze wilden erachter komen wat de situatie hen wilde vertellen. Mannen en vrouwen die stuk voor stuk van hun partners hielden en hun relatie en gezin wilden sparen, maar ondertussen kapotgingen van liefdesverdriet en werden verscheurd tussen hun gevoel en verstand.

Ik heb 5 video’s voor je opgenomen voor als jij verliefd bent geworden op iemand anders. Deze geven je direct meer inzicht. Je kunt ze gratis downloaden!

Als je getrouwd bent, en kinderen hebt kan het je toch overkomen dat je hals over kop verliefd wordt op iemand anders en risico’s neemt waarvan je zelf nooit had gedacht deze te nemen. Je bent een persoon die in principe trouw is. Waar komen al deze gedachtes en gevoelens vandaan? Vanwaar de heftigheid? Lees hier de 21 kenmerken van Tweelingzielen. Dan wordt hopelijk duidelijker wat deze connectie zo intens maakt.

Velen raakten in deze situatie niet alleen hun partner en gezin kwijt, maar ook zichzelf. Kampten met slaapproblemen en stress.

Dan wordt het tijd om contact op te nemen met een relatietherapeut gespecialiseerd in overspelsituaties.

Warme groeten, Marieke Proper, Auteur en relatietherapeut

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This