🔐

rijkdom in je relatie

Stop je scheiding

stop je scheiding

Inhoud

Heb jij grote twijfels over je relatie? 

Overweeg je zelfs om te gaan scheiden? Maar ben je diep van binnen NIET zeker of jij een scheiding wilt doorzetten?

Lees dan verder!

Dit artikel; Stop je scheiding, helpt je om een pauze in te lassen om zaken te heroverwegen en nieuw inzicht te krijgen.

Redenen om een scheiding te heroverwegen;

 • Misschien hebben jullie kinderen?
 • Een gezamenlijk thuis vol herinneringen?
 • Delen jullie lasten en of ben je financieel afhankelijk van elkaar?
 • Hebben jullie een onderneming samen?
 • Houd je nog van de ander?
 • Voel je dat je verantwoordelijk bent voor de ander?
 • Ervaar je maatschappelijke druk om de relatie voort te zetten?
 • Jarenlange banden opgebouwd met vrienden en familie?

In het door mij geschreven e-book Liefde, Vrede & Geluk, de 7 gouden geheimen stel ik je belangrijke vragen. Na het beantwoorden van de vragen en het lezen van de 7 Gouden geheimen krijg je inzichten in je relatie en in jouw invloed in deze relatie.

liefde, Vrede, en geluk

Ik, Marieke Proper relatietherapeut, deel ervaringen met je die ik opdeed tijdens de honderden gesprekken met cliënten die net als jij in zwaar weer verkeerden met hun partner. Gaandeweg het lezen en beantwoorden van de vragen krijg je helderheid en inzicht in punten om mee verder te kunnen. Je krijgt maar liefst 7 Gouden geheimen om mee verder te kunnen. + als BONUS een concreet stappenplan om beter te kunnen communiceren in tijden van stress. Iets wat enorm gaat bijdragen aan jullie verbinding en betere gesprekken.

E-boek direct downloaden

Twijfels over je relatie beïnvloeden je levensgeluk. Ze kunnen je van je nachtrust beroven. De stress die het kan opleveren heeft verstrekkende gevolgen bij jou, andere gezinsleden en hebben zelfs hun weerslag op je werk en sociale leven. Alle onzekerheden over de toekomst zorgen voor piekergedachten en daardoor lukt het amper nog zaken helder te krijgen en is keuzes maken lastig.

In Liefde, Vrede en Geluk deel ik 7 Gouden relatie geheimen. Natuurlijk is ieder mens uniek. Toch werken deze geheimen voor iedere relatie.

Je krijgt eerlijke inzichten in je gedachtes en overzicht. Je ontdekt dat je meer invloed hebt op een succesvolle relatie en levensgeluk dan je nu ervaart. Het gevoel dat je geleefd wordt stopt. Je weet wellicht al wat niet voor jullie heeft gewerkt. Maar met het lezen van dit boek kom je erachter wat WEL voor jullie werkt. En het mooie is. Je kan vandaag nog starten. Je hoeft niet naar een relatietherapeut. Het kost geen duizenden euro’s. Je kunt thuis, met enkel een pen en papier bij de hand starten met de kennis van de honderden die je voor gingen en putten uit mijn jarenlange ervaringen.

liefde, Vrede, en geluk

E-boek direct downloaden

Wat gaat het je brengen?

Inzicht in wat je niet meer wilt en wat je wel wilt.  Ik help je overzicht krijgen.

Je stapt uit de overlevingsmodus en in de stoel van de bestuurder. Als jij het gevoel hebt dat je de controle verliest, dan is het hoog tijd voor overzicht en een plan. Dat plan bestaat uit 7 geheimen.

Als BONUS ga je helpen lastige gesprekken aan te gaan. Door deze eerst samen voor te bereiden. We gaan doornemen wat je juist wel en beter niet kan zeggen en wanneer.

We gaan ervoor zorgen dat je erachter komt of deze relatie nog kans van slagen heeft en wat er dan voor nodig is om de pijn en het verdriet achter jullie te laten en een nieuwe positieve weg in te slaan naar de toekomst.

E-boek direct downloaden
Wat gaan de 7 Gouden geheimen je concreet opleveren?
 • Inzicht
 • Helderheid
 • Rust
 • Betere communicatie
 • respect en warmte
 • Goede zelfzorg
 • Vertrouwen en rust
 • Verbinding
 • Goede gesprekken

liefde, Vrede, en geluk

E-boek direct downloaden

In dit e-boek deel ik de 7 Gouden relatie geheimen en de kennis van jarenlange ervaringen die ik opdeed tijdens mijn gesprekken als relatietherapeut,

Heb je behoefte aan meer informatie over dit e boek? Of voel je de behoefte om via een telefonisch consult jouw situatie te bespreken? stuur mij dan een mail met jouw verhaal. Hartelijke groet, Marieke Proper

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven