Welke mensen lopen het risico zichzelf kwijt te raken in een relatie, en melden zich bij Marieke Proper?

Jezelf verliezen in relatie, er is bijna niets erger dan voelen; Ik ben mezelf kwijt in relatie. Sommige verliezen zichzelf in een affaire of in een relatie met een dominante partner. De redenen waarom mensen zichzelf verliezen binnen een relatie lopen zeer uiteen, ik zal er een aantal op een rij zetten. Wellicht herken je één bij jezelf of bij je partner. In de video, die ik op deze pagina met je deel, zal ik nog dieper ingaan op mensen die er vooral zijn voor anderen en mensen die hun partner bedriegen en zichzelf zijn verloren binnen hun relatie.

 • Mensen die er vooral zijn voor anderen en zichzelf vergeten.
 • Mensen die te veel hooi op hun vork nemen (werk en of prive).
 • Mensen die al langer met overspannenheid achtige klachten lopen.
 • Mensen met grote hormonale disbalans
 • Mensen die bedrogen worden, ook als ze alleen voelen dat er iets niet klopt
 • Mensen die verliefd worden op een ander, terwijl ze in een relatie zitten (dit kan enorm verwarrend zijn en veel spanning meebrengen)

Hoe verliezen mensen zich nog meer in hun relatie?

 • Mensen die zelf bedriegen en langdurig kampen met piekergedachten
 • Mensen die zich onderdrukt voelen in de relatie (bijv door een hele dominante partner)
 • Mensen die kampen met een (jeugd)trauma
 • Mensen die zich niet thuis hebben gevoeld binnen hun ouderlijk gezin
 • Mensen die een bepaalde sekte of geloofsovertuiging aanhangen
 • Mensen die doodsbang zijn om een geliefde te verliezen

Wat goed dat jij jezelf gaat herpakken

Wat goed dat je op zoek bent gegaan naar manieren om jezelf terug te vinden. Het is een dappere stap. Een affaire of een dominante partner kan jouw wellicht uit balans hebben gebracht, een persoonlijk ontwikkelingstraject helpt jou weer terug in het zadel. Er is niets erger dan jezelf verliezen in relatie. Met de informatie die ik in dit artikel met je deel is het mogelijk om het tij definitief te keren. Weer terug bij jezelf te komen en definitief een aantrekkelijke partner te blijven in de toekomst. Of terwijl. Hoe dichter jij bij jezelf blijft, hoe leuker, spannender en avontuurlijker de relatie juist blijft. Hoe meer zelfvertrouwen je ervaart.

Ben jij jezelf verloren in jouw relatie? Of merk je dat je jezelf steeds meer verliest?

Jezelf verliezen in je relatie is niet onschuldig. Er is maar één zoals jij. En je mag opnieuw in jezelf gaan geloven. Voor jezelf gaan staan. Maar hoe? In dit artikel en in de video deel ik belangrijke stappen met jou voor je persoonlijke comeback. Ze zorgen er weer voor dat jij jezelf kunt zijn binnen je relatie en start met deze video alvast een zelfontwikkelingstraject

Kan je niet wachten en wil je direct door met jouw zelfontwikkelingsproces?

Sterker worden als partner. Jezelf niet verliezen in relatie tot de ander. Het is van groot belang. In deze tijd kiezen heel veel mensen ervoor om geheel zelfstandig online aan de slag te gaan met hun proces van zelfontwikkeling. Ik heb een fantastisch online relatie coaching programma van 7 modules voor je klaarstaan, waarmee je direct kunt beginnen. Dit complete online programma vraagt om een investering van slechts 999,- euro.

Start direct online door.

High End begeleiding bij Marieke Proper

Binnen High End trajecten begeleid ik mannen en vrouwen die zichzelf binnen hun relatie zijn verloren? Door trauma, een crisis of door overspel? Ik zal mij even kort voorstellen, Ik ben Marieke Proper, relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel en burn-out. Ik begeleid mensen om in een persoonlijke zelfontwikkelingstraject zichzelf terug te vinden. Sommige hadden angstklachten, anderen konden niet meer werken. Ernstige relatieproblemen waren vaak de oorzaak. We hebben een plek in ‘t Gooi, vlak aan de bossen van Natuurmonumenten waar we onze klanten ontvangen. Je kijkt vanuit onze locatie uit over het meer en ervaart direct meer rust en ontspanning zodra je voelt dat je op de juiste plek bent met jouw thema.

In 3 stappen naar jouw persoonlijke comeback

Als je merkt dat je jezelf verloren bent in je relatie dan kan het zijn dat je ook allerlei fysieke en mentale ongemakken ervaart. Vooral door de stress. Je staat onder spanning en hebt last van piekergedachten over je relatie of over je eigen fysieke of mentale gezondheid. Het wordt belangrijk om een stappenplan te volgen voor jouw persoonlijke comeback. Als je jezelf bent verloren is het belangrijk dat je jezelf op alle niveau’s denkbaar de juiste aandacht gaat geven. Zowel je fysieke als je mentale welzijn hierin meenemen is enorm aan te bevelen. Zodat je het geluk en de balans weer gaat ervaren.

Een zelfontwikkelingstraject start vandaag

Door een coaching programma te starten, een video te kijken of naar manieren op zoek gaat om jezelf te verbeteren. Persoonlijke coaching en relatietherapie programma vragen om investeringen. Zowel in tijd als in energie. Niet iedereen is bereid om in zichzelf en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling te investeren. Ik wil onze succesformule, al meer dan 10 jaar bewezen, wel met je delen. Vandaar ook dat ik dit artikel met je deel en de 3 stappen voor je uiteenzet dat ik deze video aan je vertelde. Zodat jij weet welke stappen je moet nemen om weer terug te komen bij zichzelf.

Jij kunt meteen starten met de beste versie van jezelf

Je kunt vanaf vandaag dus zelf actie ondernemen en de nodige stappen gaan zetten voor je eigen gezondheid. Of de keuze maken om een intake te boeken omdat jij de investering wel wilt en kunt maken. Als je mijn werk en alles wat ik deel rondom overspel beter wilt leren kennen dan heb ik talloze Youtube video’s, online programma’s en andere video’s en boeken die jou kunnen helpen om jouw relatie en leven in balans te brengen na een crisis of overspel.

Stap 1 Wij starten altijd met jouw fysieke welzijn

Als je stress hebt dan doet dit ook iets met jouw fysieke lichaam. Je slaapt wellicht slechter, hebt last van je darmen of merkt dat je hoofdpijnen/spierspanningen in nek en schouders hebt en/of weinig energie en een gespannen lichaam. We starten dan ook met het in balans brengen van je lijf. Vaak is een lichaam door stress hormonaal uit balans. We herstellen dan ook de hormoonhuishouding. De eerste stap naar een persoonlijke comeback is goed in je vel zitten, voldoende energie ervaren en een gezonde darmflora hebben. Op onze prachtige locatie in Naarden voeren we fysieke metingen uit. Je komt er zo exact achter hoe het gaat met jouw lichaam. Daarnaast beschikken we over diverse methoden om de ontspanning terug in het lijf te brengen, denk aan voedingsadvies, massagetechnieken, voetreflex, ademhaling en fysio/osteopathie. Voorafgaand aan een zelfontwikkelingstraject bij Marieke proper hebben we altijd een uitgebreide energiemanagement sessie.

Stap 2 Jouw mentale welzijn. Welke behoeftes heb je en welke uitdagingen kamp je mee?

In de tweede fase, als er meer rust in het lijf is ontstaan, gaan we mentale vraagstukken aanpakken. Piekergedachten, angstklachten en grote levensvraagstukken kunnen nu aandacht krijgen. Het lichaam helpt je deze zaken gemakkelijker beantwoorden. Je bent immers fysiek weer sterker. Beter in balans. Het wordt nu tijd om aandacht te besteden aan datgeen wat je mentaal bezighoud. Wie wil je zijn? Hoe ziet de beste versie van jou eruit? Wat doet die persoon. We maken een Quantum jump.

Stap 3 Jouw communicatie naar je omgeving en met je partner

Stel je grenzen? Waar stel je grenzen? En; Hoe stel je ze? Hoe neem je jouw omgeving mee in je ontwikkeling? Hoe verbeter je de relatie met je partner? Hoe pak je de communicatie aan richting je werk? De derde stap draait onder andere over het naar buiten treden met datgeen wat voor jou belangrijk is. Zodat je jezelf niet opnieuw verliest in welke relatie dan ook. Neem anderen mee in je gedachten gang, wensen en verlangens en leer hoe je dat het beste kunt doen. Zeker voor mensen die het anderen vooral naar de zin willen maken is het van belang om grenzen te gaan stellen. Daarnaast is het voor mensen die verstrikt waren geraakt in bedrog belangrijk om uit te vinden welke onderdrukte verlangens, boosheid en behoeftes ze mogen gaan uitten en leven en hoe ze anderen daar ook van op de hoogte mogen brengen. De gesprekken rondom boosheid worden vaak goed voorbereid en voorgesproken en vinden vaak in de veilige omgeving van de praktijk plaats en kunnen helend zijn voor beide partners. Behoeftes en verlangens en wederzijdse doelen kunnen heel goed onderling besproken worden. mannen en vrouwen gaan in dit stadium heel vaak aan de slag met mijn bewezen en succevolle online coaching programma.

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Met deze intake beloofd Marieke helderheid, inzichten en perspectief’

Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis. Je krijgt helderheid over keuzes en antwoorden op je vragen en een duidelijk stappenplan naar herstel en perspectief voor de nabije toekomst.Relatietherapeut Marieke Proper

Boek je intake met Marieke Proper

Bezoek De Praktijk
Online Intake
Mail; info@rijkdominjerelatie.nl
Whatsapp 06-23549844

Wil jij een vraag stellen? Een intake boeken? Informatie opvragen over een product of coaching programma, mail mij gerust.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerd artikel

Pin It on Pinterest

Share This