Er is een groot verschil tussen mensen die gelukkig zijn in hun relatie en diegene die dat niet zijn.

Ik ga vandaag een belangrijke sleutel tot relatiegeluk met je delen. Mensen die gelukkig zijn in hun relatie denken anders. De meeste van ons proberen alles logies te verklaren en wegen zaken af. De plussen en de minnen. Ze denken rationeel over hun relatie na. ‘Hij ruimt niet zijn rommel op, dus ik irriteer mij.’ of hij ruimt de de vaatwasser uit, dan betaal ik de rekeningen. Hebben dingen op een bepaalde manier opgebouwd en ingericht. Dat maakt ons niet perse gelukkig, maar wel comfortabel. Ik doe dit en dan doe jij dat. Ik leg je in de video uit waarom je dat niet gelukkig maakt en wat dan wel.

We zijn zo vaak bezig met dat wat er niet is

Gelukkig zijn in je relatie lukt niet als je alleen maar let op datgene wat je stoort. Of rationeel nadenkt over wat praktisch is en wat niet. Wat brengt mensen in een relatiecrisis? Het constant benadrukken wat je niet bevalt aan de ander. Waar hij teveel minnen scoort, ten opzichte van je eigen plussen. De ander niet waarderen of valideren. We hebben geen tijd voor elkaar. Geen aandacht. Je hoort alleen nog het kritiek en commentaar.

Dankbaarheid helpt anders te denken

Er is een verschil in denken en doen tussen mensen die gelukkig zijn in hun relatie en diegene die dat niet zijn. In de video heb ik je uitgelegd hoe dat komt. Mensen die gelukkig zijn voelen zich dankbaar. Ze genieten van de dingen die goed gaan. Zijn gefocust op de plussen. Dit bereik je niet met fake positief denken. Maar werkelijk voelen waar je dankbaar voor bent. De tijd die iemand met je doorbrengt, het leven, de goede nachtrust, het lekkere gerecht dat iemand kookt.

Leer van de weg genieten! Dat maakt je gelukkig

Het grote verschil tussen mensen die wel gelukkig zijn in een relatie en mensen die dat niet zijn is het anders denken. Mensen die gelukkig zijn in hun relatie die hebben geleerd om van de weg te genieten. zelfs van de slapeloze nachten met een baby. Maar ook van de schaarse momenten dat ze tijd hebben voor elkaar vanwege een drukke en verantwoordelijke job. Ze vertellen de ander wat het gelukkig maakt en waar ze behoefte aan hebben.

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Welke klanten bezoeken Marieke Proper Relatietherapeut

De mannen en vrouwen die mijn praktijk bezoeken zijn doorgaans zakelijk succesvol en dankbaar voor alles wat ze hebben opgebouwd. Datgene wat ze hebben opgebouwd houden ze ook graag in stand of bouwen ze zelfs verder uit. Hun gezin is belangrijk.

Ook succesvolle mensen maken een crisis mee

Ook succesvolle en gelukkige mensen maken in hun leven een persoonlijke en/of relatiecrisis mee. Het leven bestaat soms uit intense ervaringen. Vaak spelen hormonen een rol, verschillende communicatie stijlen, maar ook onverwerkte zaken uit de jeugd. Ze hebben altijd veel voor anderen gedaan en nu is het tijd om aandacht aan zichzelf en de relatie te besteden.

Crisis door uitgekomen overspel?

Zit jij momenteel in een grote crisis door overspel? Gelukkig voelen lijkt dan heel ver weg. Toch kunnen jullie deze storm overwinnen. Ik heb een 7-delige videoreeks opgenomen, waarin ik al mijn kennis met je deel en jou begeleid om door de ergste crisis heen te komen met hand on handvatten. Hierbij de link. (direct toegang tot deze complete reeks voor slechts 277,-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen Sterker na overspel

Online relatie therapie?

Wil jij werken aan je relatie? Een concreet stappenplan om nu samen verder te komen na een crisis? Ontdek wat mijn 7 modules en 7 Gouden relatiegeheimen nu voor jullie kunnen betekenen. klik hier  

Verliefd op een ander?

Ben je verliefd op een ander? En kan je die ander niet loslaten en zit dat jouw relatiegeluk momenteel zwaar in de weg? Download de gratis videoreeks verliefd op een ander.

 

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

gerelateerd artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This