Verliefdheid buiten je relatie lijkt op rit in een Rollercoaster

Als je verliefd bent geworden op iemand terwijl je al in een relatie zit, dan is dit vergelijkbaar met een eindeloze strippenkaart van een rollercoaster. Je bent ingestapt en de controle die je gewend was te hebben over je leven is vanaf dat moment compleet weg.

Hoe breng je deze tot stilstand?

Verliefdheid, zeker als deze wederzijds is, zorgt voor een enorme vrijkomst van hormonen in je lichaam. Dit maakt dat je niet meer te stoppen brengt en risico’s durft te nemen, die je voorheen nooit overwoog. Ineens ben je iemand geworden die je niet wil zijn. Iemand die vreemdgaat, dingen verbergt of zelfs bewust liegt. Als je de achtbaan tot stilstand wilt brengen dat is het belangrijk dat je weet hoe je de aanmaak van al deze hormonen kunt stoppen.

Ben je verliefd op iemand anders?

Ik heb een 5 delige videoreeks voor je klaarstaan. Misschien heb je deze nog niet gedownload. Doe dit dan direct vrijblijvend. Ik vertel je meer zodat de situatie niet escaleert, help je jouw affaire stoppen en de chaos terug te dringen. Ik help jaarlijks honderden koppels. Wist je ook dat ik meerdere romans heb geschreven, Waaronder In De Ban Van De Tweelingziel deel 1, 2 en deel 3 (2024)

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Welke ervaring heeft Marieke Proper

Ik zal iets meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Marieke Proper en ik sta koppels en individuen bij in situaties rondom overspel en burn-out. Ik begeleid mensen zowel met mijn online programma’s als in mijn praktijk in ‘t Gooi. Koppels stappen met mijn hulp spoedig de weg in naar herstel van verbinding en vertrouwen.

Spotify

Naast mijn vele video’s op YouTube, waarin ik partners van bedrog ook meeneem in hoe koppels overspel samen kunnen overwinnen, heb ik sinds 2023 ook een PODCAST op Spotify. Hier leer je mij persoonlijk en mijn kennis een beetje beter kennen. Lees en luister dan verder. Ik heb een audio voor je opgenomen.

Stap uit de Rollercoaster en breng de rust terug in jouw leven en gezin

Dit jaar verschenen een heel aantal individuen en koppels aan mijn tafel. In het begin sliepen ze slecht, aten soms amper, gingen kapot van de stress en piekergedachten en liepen vast omdat er totaal geen helderheid meer was. Hun hele fundament wankelde. En dat allemaal omdat één van beiden was vreemdgegaan of sterke gevoelens had voor iemand anders.

Maak jij de beslissing? Omdat je wilt dat de rust terugkeert in je leven en relatie.

Hoe keerde de rust terug? Laat mij je er meer over vertellen in deze audio.

 

LUISTER DE AUDIO

 

 Zelfstandig en online aan jouw relatie werken?

Het kan op sommige momenten in jouw leven fijn zijn om zelfstandig aan jouw uitdagingen te werken. Ik heb allerlei producten voor je klaarstaan die jou helpen in je proces om rust en herstel te brengen. Zoals mijn videoreels Heling bij Liefdesverdriet van een verbroken affaire. Voor slechts 44,22 kan je direct aan de slag met het tot stilstand brengen van de rollercoaster, omdat ik je help zowel fysiek, met hormonen als mentaal de cirkel te doorbreken.

Mijn Online Relatie coaching programma helpt jullie verder

Online relatietherapie is anoniem, en je kunt het volgen waar en wanneer je wilt. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 modules, waarin ik 7 Gouden relatiegeheimen met je deel. Met mijn 7 Gouden Geheimen voor een rijke relatie komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. 

  • Aan dit online programma kan je ook een persoonlijke online intake toevoegen. 
Jouw complete stappenplan voor 999,- en stop de rollercoaster

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Link gerelateerde In De Ban Van De Tweelingziel, Marieke Proper | Boek | 9789463453813 | Bruna

Pin It on Pinterest

Share This