‘We gaan scheiden.’ Ze zit tegenover me en ik denk aan de laatste foto’s die ik voorbij had zien komen op Instagram. Haar jongste kind vierde haar eerste verjaardag.
‘Waarom heb je me niet gebeld?’ Vraag ik haar. ‘Ja relatieproblemen hang je nu eenmaal niet meteen aan de grote klok. Ik schaam me ook, heb toch het gevoel dat ik heb gefaald. Groot huwelijksfeest, twee kleine kinderen. Iedereen denkt toch dat het helemaal geweldig gaat en dan moet ik ineens gaan vertellen dat het helemaal niet zo geweldig gaat. Het voelt als een grote afgang.’
‘Kunnen jullie een beetje normaal met elkaar praten?’ Vraag ik haar. ‘Heel lastig, je gaat niet voor niets uit elkaar en dan moet je ineens wel met elkaar praten, en het eens worden vanwege de kinderen. Een drama zul je wel begrijpen.’
?

Ik heb recent een uitzending gemaakt met een echtscheiding advocate Annemieke Robbers en mediator. Zinvolle informatie en praktische en emotionele tips voor iedereen die voor deze moeilijke keuze staat of hem zojuist heeft gemaakt.
?
Als je het zinvol vindt om je eigen situatie eens overzichtelijk te maken, dan kun je mijn video ARME RELATIE/ RIJKE RELATIE hieronder downloaden. Binnen een paar minuten HEB JE OVERZICHT en is het duidelijker wat je nu precies anders zou willen. Ook help ik je lastige gesprekken voorbereiden. ((Gratis uiteraard)) Vooral voor mensen die aan de vooravond van een dergelijke ingrijpende beslissing staan of er middenin zijn beide video’s een aanrader.

Je ontvangt de uitzending Veilig scheiden of blijven ook meteen in je mailbox

DIRECT DOWNLOADEN
Sterkte en liefs, na regen komt weer zonneschijn. ?

Delen mag. In jouw omgeving loopt vast en zeker ook iemand rond die midden in een dergelijke moeilijke fase zit. ?

Pin It on Pinterest

Share This