🔐

rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander, wat nu?

Inhoud

De onderwerpen die ik aansnijd zijn NIET DE FAVORIETE ONDERWERPEN OP SOCIAL MEDIA, het schoolplein, verjaardagsfeestje of tijdens de koffie op de zaak. TOCH ZIJN DIT VAAK DE PLEKKEN WAAR WE VERLIEFD WORDEN. ?

What TO do? Met je emoties en gevoelens?

Verliefd op een ander en dan? ?

Ik kom het 100 keer tegen en maak ook 100 keer mee dat het heel veel uitdagingen met zich mee brengt.
Begrijpelijk… want je hebt met uiteenlopende dingen tegelijk te maken.

* aanmaak van gelukshormonen
* aanmaak van adrenaline
* aanmaak van stress hormonen
* kan zelfs lijden tot slapeloosheid
* vluchtgedrag
* en dan heb ik het nog niet over. Wat als iemand erachter komt.

Wat als ik iemand kwets.

Wat als ik mijn relatie wil beëindigen..

En zo niet…..

Wat wil ik dan met mijn huidige relatie? De vader of moeder van mijn kinderen. Degene waarmee ik oud hoop te worden.

Helemaal GRATIS heb ik VOOR JOU een 3-delige video training gemaakt die jou helpt om op een rij te zetten waar je nu staat, wat je wilt en hoe jij je het beste kunt uiten naar je partner toe in lastige situaties.
Download hem hieronder en start vandaag nog de weg naar meer rust en innerlijke vrijheid.

Optin Gratis video training (1)

1 op de 3 huwelijks strand. Deel dit bericht als je net als ik voor meer verbinding wilt zorgen. Al gaan partners alsnog uit elkaar. Dan is communicatie vaak zo belangrijk… (mijn derde trainingsvideo bestaat uit de 5 stappen naar VERBINDEND communiceren en juist dat blijft altijd belangrijk!
Ik hoop zo de taboe toch een beetje te doorbreken…
Want het is zooooooo n actueel onderwerp..

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven