Verliefd op een ander – Video 5

Verliefd op een ander. In video 5 Geef ik je een goede reden om (niet) uit elkaar te gaan!

Onze gevoelens negeren of proberen te onderdrukken lost niets op. Maar wat kan je wel doen? In de 5e video van de reeks Verliefd op een ander geef ik je een goede reden om (niet) uit elkaar te gaan. Voordat je dit hebt geprobeerd.

In video 5 Geef ik je een goede reden om (niet) uit elkaar te gaan!

Vecht niet langer tegen je gevoelens. Het gevoel is er en zal er nog een poosje blijven. Sterker nog. Als je afscheid neemt kan dit zelfs liefdesverdriet tot gevolg hebben. Dat je gevoelens hebt voor een ander betekent echter nog niet dat je meteen een scheiding aan moet vragen. Misschien is het tijd voor een nieuwe relatiestructuur. Een 2.0 relatie.

 

Ben je op zoek naar antwoorden en steun bij jouw vraagstuk rondom een affaire, crisis of doorstart met je partner?

Online relatie coachingWil je samen verder na overspel, een scheiding voorkomen, helderheid op je keuze? Of direct uit een crisis na uitgekomen overspel? Dan heb ik een aantal belangrijke dingen die ik je kan aanbevelen. 

Wil je mij spreken? Omdat je bijvoorbeeld nog volop in de onzekerheid zit over de keuze die je te maken hebt. Boek dan een intake of een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie jou oplevert en boek deze meteen.

Of start anoniem en direct met mijn online relatie coaching programma ‘Samen verder na overspel’, Nu ontvang je nog 70% korting. En betaal je 333 euro ipv 999. Je kan het programma zelfstandig of samen met je partner doorlopen eventueel in combinatie met koppel intake in de praktijk of een intake voor jou alleen (online of live).

Ja, ik meer weten over het online relatie coaching programma van 7 weken en werken aan mijn relatie en ontvang graag de 70% korting.

 

Is het overspel recent uitgekomen? Heeft het jullie leven op z’n kop gezet? Zit je hierdoor momenteel met je partner in een diepe relatiecrisis? Dan raad ik je de videoreeks ‘Samen sterker na overspel’ direct aan. Ga deze z.s.m. kijken. Je krijgt 7 video’s in je inbox die je allemaal vandaag kan kijken. Ik deel alles wat je moet weten als je nu met jouw partner in een diepe crisis zit vanwege uitgekomen overspel. En ik deel met je hoe je vanaf vandaag uit deze crisis kunt komen. Klik door naar de volgende link>>>>>

We zitten midden in een relatiecrisis vanwege uitgekomen overspel, wat ik kan ik doen?

Worstel je enorm met het maken van een Keuze. Heb jij het gevoel dat je moet kiezen tussen je man/vrouw (en gezin) En die ander?

Schaf de videoreeks ‘Keuze maken bij Overspel’ aan voor meer helderheid, nu EUR 19,77 Online Live Webinar; verliefdheid, ontrouw en hoe verder?

Online aan relatieproblemen werken met Marieke Proper en direct resultaat!

Ik bied verschillende wijze van samenwerken met mij persoonlijk aan. Online of live trajecten van 3 maanden tot High End trajecten van een jaar, waarin we samenwerken zodat je direct uit een relatiecrisis stapt en terug in je eigen kracht komt. En de verbinding terugvindt met jezelf en je partner. Tarieven voor persoonlijk samenwerken met mij lopen uiteen van 5000 euro tot 24.000 euro voor een jaar. Vul het contactformulier in voor het boeken van een intake.

Ik beloof je:

 • Een directe uitweg uit een relatiecrisis
 • Dat je spoedig de kracht weer voelt.
 • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis

Je krijgt;

 • Perspectief voor de nabije toekomst
 • helderheid over keuzes
 • handvatten
 • Zelfvertrouwen
 • Rust na een tijd van spanningen
 • Motivatie

Je gaat je;

 • spoedig veel beter voelen
 • En wordt weer aantrekkelijk gevonden

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal. Ik kan mij voorstellen dat je een hoop vragen hebt. Gebruik gerust het contactformulier om mij te mailen.’

 

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This