Verliefd op een ander – Video 5

Verliefd op een ander. In video 5 Geef ik je een goede reden om (niet) uit elkaar te gaan!

Onze gevoelens negeren of proberen te onderdrukken lost niets op. Maar wat kan je wel doen? In de 5e video van de reeks Verliefd op een ander geef ik je een goede reden om (niet) uit elkaar te gaan. Voordat je dit hebt geprobeerd.

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

In video 5 Geef ik je een goede reden om (niet) uit elkaar te gaan!

Vecht niet langer tegen je gevoelens. Het gevoel is er en zal er nog een poosje blijven. Sterker nog. Als je afscheid neemt kan dit zelfs liefdesverdriet tot gevolg hebben. Dat je gevoelens hebt voor een ander betekent echter nog niet dat je meteen een scheiding aan moet vragen. Misschien is het tijd voor een nieuwe relatiestructuur. Een 2.0 relatie.

 

Ben je op zoek naar Online begeleiding bij jouw vraagstuk?

Online relatie coachingWil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen? Dan heb ik 2 dingen die ik je van harte kan aanbevelen. 

Een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert en boek deze eventueel meteen.

Of start anoniem en direct met mijn online relatie coaching programma van 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je 70% korting. Je kan het programma  alleen of samen met je partner doorlopen eventueel in combinatie met online sessies (deze zijn los te boeken).

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Wat mag je verwachten zodra we online gaan samenwerken?

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik meer weten over het online relatie coaching programma en ontvang graag de 70% korting.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This