Verliefd op een ander – Video 3 & 4

Verliefd op een ander – Video 3 & 4

Een verliefdheid overkomt je. Het overvalt je en het kan je wereld op z’n kop zetten. Velen hebben echter helemaal niet de intentie om hun relatie te verbreken en of te gaan scheiden. Er ontstaat al snel een interne worsteling vol tegenstrijdige gevoelens.

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Video 3 ‘Verliefd op een ander’ Hoe kan je het gesprek aangaan?

Goed communiceren is zo belangrijk en tegelijk is er bijna niets lastiger. In deze 3e help ik je het gesprek met elkaar aangaan. Wat vertel je wel en wat vertel je liever niet?

Naast deze video ontvang je een STAPPENPLAN ‘Verbindend communiceren’ Het helpt je om lastige gesprekken goed voor te bereiden.

Ja, ik wil het stappenplan Verbindend Communiceren downloaden!

Video 4 ‘Verliefd op een ander’ Wat moet ik met de gevoelens voor de ander?

Ik kan mij goed voorstellen dat je met allerlei vragen rondloopt! Ik deze geef ik antwoord op een aantal hele belangrijke vragen. Waarom overkomt dit ons? Wat moet ik met mijn gevoelens voor de ander? Heeft mijn huidige relatie nog een kans van slagen?

 

Online relatie coaching

Ben je op zoek naar Online begeleiding bij jouw vraagstuk?

Wil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen? Dan heb ik 2 dingen die ik je van harte kan aanbevelen. 

Een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert en boek deze eventueel meteen.

Of start anoniem en direct met mijn online relatie coaching programma van 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je 70% korting. Je kan het programma  alleen of samen met je partner doorlopen eventueel in combinatie met online sessies (deze zijn los te boeken).

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Wat mag je verwachten zodra we online gaan samenwerken?

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik wil meer weten over het online relatie coaching programma en ontvang graag de 70% korting.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This