Verliefd op een ander – Video 3 & 4

Verliefd op een ander – Video 3 & 4

Online relatie coachingEen verliefdheid overkomt je. Het overvalt je en het kan je wereld op z’n kop zetten. Velen hebben echter helemaal niet de intentie om hun relatie te verbreken en of te gaan scheiden. Er ontstaat al snel een interne worsteling vol tegenstrijdige gevoelens.

Als je meer helderheid wilt over de keuze die je kan maken, jij de intentie hebt om verder te gaan met jouw eigen partner en een scheiding wilt voorkomen? Start dan vandaag nog met mijn Online Relatie Coaching Programma van 7 weken. Je krijg nu 70% korting op de aankoopprijs. Deelnemen kan zelfstandig en/of met je partner.

Ja, ik wil samen verder na een verliefdheid en/of overspel en ontvang graag 70% korting. 

Video 3 ‘Verliefd op een ander’

Goed communiceren is zo belangrijk en tegelijk is er bijna niets lastiger. In deze 3e help ik je het gesprek met elkaar aangaan. Wat vertel je wel en wat vertel je liever niet?


Ik ben Marieke Proper, relatietherapeut en gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis. Ik heb mijn uiterste best gedaan om waardevolle video’s voor je op te nemen en beloof je te helpen.

Naast deze video ontvang je een STAPPENPLAN ‘Verbindend communiceren’ Het helpt je om lastige gesprekken goed voor te bereiden.

Ja, ik wil het stappenplan Verbindend Communiceren downloaden!

Video 4 ‘Verliefd op een ander’

Ik kan mij goed voorstellen dat je met allerlei vragen rondloopt!

Ik deze geef ik antwoord op een aantal hele belangrijke vragen.

Waarom overkomt dit ons?

Wat moet ik met mijn gevoelens voor de ander?

Heeft mijn huidige relatie nog een kans van slagen?

 

Wil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen?

Op dit moment bied ik je mijn online relatie coaching programma, Samen verder na overspel, aan met 70% korting. Je kan het programma anoniem, alleen of samen doorlopen.

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met alle gevolgen voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik wil samen verder na een verliefdheid en/of overspel en ontvang graag 70% korting. 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This