🔐

rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander – Video 3 & 4

Verliefd op een ander – Video 3 & 4

Een verliefdheid overkomt je. Het overvalt je en het kan je wereld op z’n kop zetten. Velen hebben echter helemaal niet de intentie om hun relatie te verbreken en of te gaan scheiden. Er ontstaat al snel een interne worsteling vol tegenstrijdige gevoelens.

Rijkdom in je relatie Marieke Proper relatietherapeut Als overspel je overkomt

Gaat jullie relatie gebukt onder hevige stress vanwege uitgekomen overspel, een hectisch leven of hoge verwachtingen?

‘Als professional is Marieke Proper gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. bij overspel en burn-out. Hebben jullie te maken met de pijn van overspel, een burn-out, gebrek aan intimiteit, of voortdurende conflicten? Deze problemen kunnen je relatie ernstig onder druk zetten, en de stress van je zakelijke verantwoordelijkheden maakt het nog moeilijker om hieraan te werken.  Marieke Proper zorgt ervoor dat mensen zich niet langer alleen voelen staan met hun probleem.

Video 3 ‘Verliefd op een ander’ Hoe kan je het gesprek aangaan?

Goed communiceren is zo belangrijk en tegelijk is er bijna niets lastiger. In deze 3e help ik je het gesprek met elkaar aangaan. Wat vertel je wel en wat vertel je liever niet?

Naast deze video ontvang je een STAPPENPLAN ‘Verbindend communiceren’ Het helpt je om lastige gesprekken goed voor te bereiden.

Video 4 ‘Verliefd op een ander’ Wat moet ik met de gevoelens voor de ander?

Ik kan mij goed voorstellen dat je met allerlei vragen rondloopt! Ik deze geef ik antwoord op een aantal hele belangrijke vragen. Waarom overkomt dit ons? Wat moet ik met mijn gevoelens voor de ander? Heeft mijn huidige relatie nog een kans van slagen?

 

Ben je op zoek naar begeleiding bij jouw vraagstuk? Wil je antwoorden op vragen? Omdat je nu in een heel lastig pakket zit? Lees dan verder…

Wat mag je verwachten zodra we online of live gaan samenwerken?

  • Inzichten in ‘Hoe nu verder’?
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor de juiste gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Motivatie om hieruit te komen (samen met je partner)
  • Je gaat je spoedig veel beter voelen

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt vanaf vandaag steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Online hulp?

Start (anoniem) direct met mijn online relatie coaching programma van 7 modules, in 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je maar liefst 70% korting. Je kan het programma alleen of samen met je partner doorlopen.

Wil je met mij in gesprek?

Wil je samen verder na overspel, zit je in een crisis vanwege uitgekomen overspel? Of worstel je met het maken van een keuze? Dan heb ik aantal dingen die ik je van harte kan aanbevelen.

Wil je graag persoonlijk in gesprek? Alleen of samen met je partner? Het is beiden mogelijk. Boek dan een intake of een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert.

Met mijn programma’s aan jouw relatie werken en direct resultaat!

Scroll naar boven