Verliefd op een ander – Video 1 & 2

Videoreeks ‘Verliefd op een ander’ – Video 1 & 2

Een verliefdheid overkomt je. Het overvalt je en het kan je wereld op z’n kop zetten. Velen hebben echter helemaal niet de intentie om hun relatie te verbreken en/of te gaan scheiden, laat staan om een chaos van hun leven te maken. Er ontstaat al snel een interne worsteling vol tegenstrijdige gevoelens. Wat moet je in hemelsnaam doen? Als je meer helderheid wilt over de keuze die je kan maken, maar ook over de reden dat jou/jullie dit kon overkomen? lees dan verder.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Video 1; ‘Verliefd op een ander’. Verliefdheid, verlangen & vermoeidheid

Toegeven (aan jezelf) dat je Verliefd bent op iemand anders is al een hele stap. De vraag; HOE NU VERDER? kan stress brengen..
Ik heb mijn uiterste best gedaan om waardevolle video’s voor je op te nemen en beloof je te helpen.

 

Video 2 ‘Verliefd op een ander’ Wat speelt er in je huidige relatie?

In deze video proberen we de vraag; Wat speelt er in je relatie?’ te beantwoorden. Bij de 2e video hoort ook een vragenkaart. Mijn tip zou zijn om deze vragen direct na het bekijken van de 2e video te beantwoorden voor jezelf.

 

 

Ja, ik wil de vragen beantwoorden bij video 2

Ben je op zoek naar begeleiding bij jouw vraagstuk? Wil je antwoorden op vragen? Omdat je nu in een heel lastig pakket zit? Lees dan verder…

Online relatie coaching

Wat mag je verwachten zodra we online of live gaan samenwerken?

  • Inzichten in ‘Hoe nu verder’?
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor de juiste gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Motivatie om hieruit te komen (samen met je partner)
  • Je gaat je spoedig veel beter voelen

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt vanaf vandaag steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Online hulp?

Start (anoniem) direct met mijn online relatie coaching programma van 7 modules, in 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je maar liefst 70% korting. Je kan het programma alleen of samen met je partner doorlopen.

Ja, ik meer weten over het online relatie coaching programma, werken aan mijn relatie en ontvang graag de 70% korting. We zitten midden in een relatiecrisis vanwege uitgekomen overspel, wat ik kan ik doen? Schaf de videoreeks ‘Keuze maken bij Overspel’ aan voor meer helderheid, nu EUR 19,77 Online Live Webinar; verliefdheid, ontrouw en hoe verder?

Wil je met mij in gesprek?

Wil je samen verder na overspel, zit je in een crisis vanwege uitgekomen overspel? Of worstel je met het maken van een keuze? Dan heb ik aantal dingen die ik je van harte kan aanbevelen.

Wil je graag persoonlijk in gesprek? Alleen of samen met je partner? Het is beiden mogelijk. Boek dan een intake of een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert.

Met mijn programma’s aan jouw relatie werken en direct resultaat!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This