Verliefd op een ander – Video 1 & 2

Videoreeks ‘Verliefd op een ander’ – Video 1 & 2

Een verliefdheid overkomt je. Het overvalt je en het kan je wereld op z’n kop zetten. Velen hebben echter helemaal niet de intentie om hun relatie te verbreken en/of te gaan scheiden, laat staan om een chaos van hun leven te maken. Er ontstaat al snel een interne worsteling vol tegenstrijdige gevoelens. Wat moet je in hemelsnaam doen? Als je meer helderheid wilt over de keuze die je kan maken, maar ook over de reden dat jou/jullie dit kon overkomen? lees dan verder.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Video 1; ‘Verliefd op een ander’. Verliefdheid, verlangen & vermoeidheid

Toegeven (aan jezelf) dat je Verliefd bent op iemand anders is al een hele stap. De vraag; HOE NU VERDER? kan stress brengen..
Ik heb mijn uiterste best gedaan om waardevolle video’s voor je op te nemen en beloof je te helpen.

 

Video 2 ‘Verliefd op een ander’ Wat speelt er in je huidige relatie?

In deze video proberen we de vraag; Wat speelt er in je relatie?’ te beantwoorden. Bij de 2e video hoort ook een vragenkaart. Mijn tip zou zijn om deze vragen direct na het bekijken van de 2e video te beantwoorden voor jezelf.

 

 

Ja, ik wil de vragen beantwoorden bij video 2

Ben je op zoek naar Online begeleiding bij jouw vraagstuk?

Online relatie coachingWil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen? Dan heb ik 2 dingen die ik je van harte kan aanbevelen. 

Een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert en boek deze eventueel meteen.

Of start anoniem en direct met mijn online relatie coaching programma van 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je 70% korting. Je kan het programma  alleen of samen met je partner doorlopen eventueel in combinatie met online sessies (deze zijn los te boeken).

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Wat mag je verwachten zodra we online gaan samenwerken?

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik meer weten over het online relatie coaching programma en ontvang graag de 70% korting.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This