Verliefd op een ander – Video 1 & 2

Videoreeks ‘Verliefd op een ander’ – Video 1 & 2

Online relatie coachingEen verliefdheid overkomt je. Het overvalt je en het kan je wereld op z’n kop zetten. Velen hebben echter helemaal niet de intentie om hun relatie te verbreken en of te gaan scheiden. Er ontstaat al snel een interne worsteling vol tegenstrijdige gevoelens.

Als je meer helderheid wilt over de keuze die je kan maken, jij de intentie hebt om verder te gaan met jouw eigen partner en een scheiding wilt voorkomen? Start dan vandaag nog met mijn Online Relatie Coaching Programma van 7 weken. Je krijg nu 70% korting op de aankoopprijs. Deelnemen kan zelfstandig en/of met je partner.

Ja, ik wil samen verder na een verliefdheid en/of overspel en ontvang graag 70% korting. 

Video 1

Toegeven (aan jezelf) dat je Verliefd bent op iemand anders is al een hele stap.

De vraag; HOE NU VERDER? kan stress brengen..

Ik ben Marieke Proper, relatietherapeut en gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis. Ik heb mijn uiterste best gedaan om waardevolle video’s voor je op te nemen en beloof je te helpen.

 

Video 2 ‘Verliefd op een ander’

In deze video proberen we de vraag; Wat speelt er in je relatie?’ te beantwoorden. 

Bij de 2e video hoort ook een vragenkaart. Mijn tip zou zijn om deze vragen direct na het bekijken van de 2e video te beantwoorden voor jezelf.

 

 

Ja, ik wil de vragen beantwoorden bij video 2

 

Wil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen?

Op dit moment bied ik je mijn online relatie coaching programma, Samen verder na overspel, aan met 70% korting. Je kan het programma anoniem, alleen of samen doorlopen.

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met alle gevolgen voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik wil samen verder na een verliefdheid en/of overspel en ontvang graag 70% korting. 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This