mobile phone 1419274 340

Deze maand staat in het teken van een tiental interviews. Voor mijn nieuwste boek dat ik nog voor de zomer lanceer kom ik bij mijn cliënten thuis. We praten niet over werk, nou een klein beetje daar ontkomen we niet aan, want de high performer ademt zijn of haar werk en is gewend om over dit onderwerp te praten.

Een enkeling geeft zelfs direct toe altijd aan het werk te kunnen zijn. Is dat dan meteen ook de grootste uitdaging voor de liefdesrelaties van deze tomeloze ambitieuze?

Of is er meer?

Nee, het is niet de enige uitdaging, er zijn er zeker meer en wat vind ik het stoer, moedig en gedurfd dat ze deze uitdagingen, obstakels en verlangens met betrekking tot de liefde met mij durven te delen. Voor de camera.

Hierin merk ik als relatietherapeut, en dat zeg ik met grote opluchting, een kantelpunt. Eerst hielden we de luiken en deuren 100% gesloten als het ging over onze liefdesrelaties en dan bedoel ik vooral met betrekking tot de obstakels en intense uitdagingen. Langzaamaan hebben we meer behoefte aan het delen van verlangens, het gezamenlijk zoeken naar oplossingen, we willen tot inzicht komen en een pasklaar actieplan. God zij dank zoeken mensen veel eerder naar oplossingen dan voor heen en THANK GOD THERE IS INTERNET!!!! Want dat maakt de hulp zo veel malen toegankelijker.

Ik onderzoek al een tijd als relatietherapeut wat mijn online hulp exact doet en wat de resultaten zijn. Ofline weet ik wat de resultaten zijn, maar hoe volg ik het online? Dat was best een uitdaging. Ik moest hiervoor achter mijn pc vandaan en dat vind ik trouwens helemaal niet erg, want ik zie de mensen waar ik mee werk toch nog steeds gewoon het liefste in levende lijve!

Deze interviews geven mij direct inzicht en anderen zullen zich herkennen. De problemen van drie jaar geleden zijn totaal anders dan de uitdagingen van nu. De tijd gaat razendsnel en dat vraagt om een constante update van mijn werkwijze als therapeut.
De mobiele telefoon was drie jaar geleden nauwelijks een uitdaging of een obstakel bijvoorbeeld. En nu is het in veel gevallen zo ongeveer de grootste concurrent van onze partner geworden.

High performers zijn gecommitteerd aan hun doelen, aan hun job en aan hun bedrijf. Ze doen constant concessies en werken kei en kei hard om hun doelen te bereiken. Falen is geen optie! De mobiele telefoon van nu heeft het mogelijk gemaakt om 24/7 aan het werk te zijn. Maar er zijn echt wel veel meer uitdagingen.

De mensen waar ik mee werk hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en niet alleen t.a.v. hun werk. Ook ten aanzien van de mensen waar ze van houden. Ze hebben soms zelfs meer voor hen over dan voor zichzelf. Ik herken mijzelf trouwens ook in en schreef in 2013 het boek HULP IN ZICHT.
Als de druk lang aanhoud vanwege ziekte, verslaving of andere grote problemen heeft dit hoe dan ook gevolgen voor de andere bezigheden, maar ook voor de liefdesrelatie. De high performer kan echter veel aan, vanwege zijn scala aan kwaliteiten en eigenschappen, maar heeft ook een tax. We zijn geen superman of woman, hoewel… In eerste instantie zal hij of zij zijn schouders onder dit nieuwe probleem of deze uitdaging zetten, maar als er langdurig onrust is in de achterban dan gaat dit zonder twijfel ten koste van de energie van een high performer. Overspannenheid, slaapproblemen, depressie of burn-out, het zijn allemaal onderwerpen die terugkomen in de verschillende interviews. En hier ook weer helaas: Een burn-out overkomt alleen de beste.

En wat als je partner jouw ambitie niet begrijpt? Jouw visie en jouw dromen en doelen? Dat is behoorlijk frustrerend. Niet iedereen is een geboren ondernemer, business owner of investeerder, maar als je eigen man of vrouw jouw niet snapt, dan is dat toch wel echt een serieus probleem. Er zijn mannen en vrouwen die de lol van het ondernemen helemaal niet inzien en hunkeren naar zekerheid en stabiliteit.

Een ding zijn ze het allemaal over eens.

Liefde is altijd belangrijker dan geld!

Alleen hoe houd je de liefde levend? Maak je een gezonde verdeling in aandacht, tijd en geld en blijf je dicht bij jezelf?

Hoe blijven jullie ondanks alle uitdagingen en obstakels in verbinding en geven jullie de liefdesrelatie de aandacht die het verdiend.

Vanaf medio februari starten de uitzendingen en worden ze geplaatst op Facebook en Linkedin.

Keep you posted!

Wil jij ook meewerken aan een interview, herken jij jezelf in het verhaal van hierboven of zijn jouw uitdagingen en ervaringen weer totaal anders? Wil jij jouw verhaal delen? Jouw kennis is heel waardevol en om je te bedanken krijg je een cadeau t.w.v. 245,- ex btw). Je ontvangt mijn e-book de 7 Gouden geheimen voor een rijke relatie helemaal cadeau en een sessie met mij voorafgaand aan het interview!

Pin It on Pinterest

Share This