🔐

rijkdom in je relatie

BRENGT PARTNERS
DIRECT IN VERBINDING

hoe kan je het gesprek aangaan m

Verliefd op iemand anders?

Zijn minstens drie van de onderstaande stellingen op jou van toepassing? Download ‘Verliefd op een ander’ en ontvang direct de eerste video gratis.

 

Zijn enkele of al deze stellingen op jou of je partner van toepassing? Dan kan dat jullie leven danig verstoren en hebben jullie hulp nodig van een relatietherapeut. Je kunt direct 5 video’s gratis downloaden.

Bij overspel liggen stress en overspannenheid op de loer. Daarom bied ik je direct inzichten.

rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

Herstel na overspel

De website Rijkdom in je Relatie biedt online relatietherapie en coaching, gericht op het oplossen van relatieproblemen, waaronder het omgaan met overspel, twijfels binnen de relatie, en het vergroten van zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden tussen partners. De site biedt toegang tot een reeks hulpmiddelen, waaronder video’s, webinars, boeken en persoonlijke consulten met Marieke Proper, een ervaren relatietherapeute.

Relatiecrisis? Volg bij mij online relatietherapie

In een wereld die plotseling op zijn kop staat door overspel, wil ik, Marieke Proper, je een hart onder de riem steken. Het is een tijd waarin alles wat eens vast stond, wankelt; je toekomst, je gevoel van verbondenheid, en zelfs hoe jij en je partner deze storm beleven. Maar laat me je iets vertellen: je staat er niet alleen voor. Ik help jullie graag verder als overspel is uitgekomen. In mijn videocursus ‘Samen sterker na overspel’ deel ik datgene wat je van andere koppels kan leren die deze crisis hebben overwonnen.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

rijkdom in je relatie

Laatste Artikelen

Boek je intake met Marieke Proper

Bezoek De Praktijk
Online Intake
Mail; info@rijkdominjerelatie.nl
Whatsapp 06-23549844

Scroll naar boven