🔐

rijkdom in je relatie

Relatie loopt niet lekker, 2 dingen om meteen te gaan doen!

Inhoud

Als je relatie niet lekker loopt, zijn er 2 dingen die je meteen kunt gaan doen!

Relatie loopt niet lekker? Voel je dat de afstand tussen jou en je partner groter wordt? Ben je op zoek naar manieren om onmiddellijk de verbinding en diepgang in je relatie te herstellen? Dan is dit het juiste artikel voor jou. Heb je behoefte aan betere gesprekken, meer intimiteit of minder ruzies? Wil je simpelweg meer plezier samen beleven of de intimiteit versterken?

Een stroeve relatie kan aanzienlijke stress veroorzaken, je wellicht zelfs thuis wegjagen op zoek naar afleiding, of ervoor zorgen dat je moeilijke gesprekken uit de weg gaat en je vastklampt aan kleine dingen die hoop bieden op verbetering. In sommige gevallen kan het zelfs leiden tot gedachten over uit elkaar gaan. In dit artikel deel ik inzichten en perspectieven die kunnen helpen.

Marieke Proper, wie ben ik? Waarom zou je mijn relatieadvies opvolgen?

Als een van de #1 relatietherapeuten uit ‘t Gooi, ben ik, Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel, burn-out en crises. Ik ben auteur van bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Met mijn hulp kunnen jullie uit een relatiecrisis komen en een mooie toekomst tegemoet gaan, een toekomst zonder ruzie en discussies, met een partner die echt van je houdt.

Daar werken we aan! Dit doen we o.a. met therapie in de praktijk, telefonische consulten en online relatietherapie met mij als relatiecoach, maar ik bied talloze andere methoden. Zelf ben ik bijna 15 jaar samen met de vader van mijn kinderen. We hebben een harmonieuze relatie en veel meegemaakt.

relatie loopt niet lekker

In dit artikel onthul ik twee directe acties die je kunt ondernemen als je relatie niet lekker loopt:

  1. Krijg inzicht in de problemen: Begin met vast te stellen wat jou precies dwarszit in de relatie. Ik help je graag met het stellen van twee moeilijke vragen. Neem pen en papier:
    • Waaraan merk je dat je relatie loopt niet lekker?
    • Wat doet dat met je dat je relatie niet lekker loopt?
  2. Bereid een goed gesprek voor: Gebruik mijn stappenplan voor verbindend communiceren om dit gesprek zorgvuldig voor te bereiden.

Het tweede wat je direct kunt doen is investeren in de ander en in de relatie. Maak het thuis gezelliger, toon vaker waardering voor de dingen die je misschien als vanzelfsprekend bent gaan beschouwen. Neem praktische taken op je, zoals opruimen of koken, en besteed meer tijd aan echt luisteren en vragen stellen. Dit advies is vooral bedoeld voor wie zich aangesproken voelt, omdat investeren in de relatie uiteindelijk zal resulteren in meer vertrouwen en waardering.

Denk eens na: wat denk jij dat de reden is dat jullie relatie momenteel niet soepel verloopt? Is er sprake van gevoelens voor iemand anders, vermoed je dat je partner ontrouw is, of leven jullie meer als broer en zus zonder diepgang of intimiteit? Voelt de relatie als een sleur? Zijn er constante discussies, jaloezie, een gebrek aan begrip, of ontbreekt het aan gelijkwaardigheid in jullie relatie? Het is belangrijk om zelf deze vragen te beantwoorden. Schrijf je nu in voor de gratis cursus

Concluderend Je Relatie Loopt niet Lekker!

Als je relatie momenteel niet optimaal functioneert, zijn er direct toepasbare stappen die je kunt ondernemen om de situatie te verbeteren. Door eerst inzicht te krijgen in de kernproblemen en vervolgens een goed voorbereid gesprek aan te gaan, leg je een stevige basis voor herstel. Daarnaast is het essentieel om actief te investeren in je relatie door dagelijkse gebaren van waardering en samenwerking. Mijn aangeboden 1-op-1 sessies bieden een persoonlijke benadering voor diepgaand advies en begeleiding. Samen kunnen we werken aan een sterke, liefdevolle relatie die bestand is tegen de uitdagingen van het leven. Neem vandaag nog contact op om de eerste stap te zetten naar een gelukkiger en gezonder partnerschap.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven