ūüĒź

logo-rijkdominjerelatie

Marieke Proper in de media

Deze pagina over Marieke Proper, is speciaal voor mensen werkzaam in de Media.

Marieke Proper auteur en relatietherapeut

Welkom, super dat je even de tijd neemt. Als jij belangstelling hebt voor menselijke relaties en op zoek bent naar relatieadvies voor in een artikel of online content, lees dan verder. Ik werk regelmatig mee aan interviews voor artikelen in mediabladen en voor social media content.

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‚ÄėAls professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a.¬†na overspel en burn-out.¬†Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met¬†High End begeleiding.¬†¬†Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door √©√©n van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een¬†keuze te maken¬†voor de toekomst, is het¬†vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er¬†liefdesverdriet van een verbroken affaire¬†en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers¬†In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2.¬†En heb ik als online ondernemer vele video‚Äôs voor je klaarstaan op¬†mijn website en YouTube kanaal.

In De Ban Van De Tweelingziel heeft twee delen.

Het leven van de gooische moeder Madelin staat compleet op z’n kop als ze verliefd wordt op de zakenrelatie van haar man. Ze lijkt wel bezeten en normaal nadenken is er niet meer bij. Is dit een gewone verliefdheid of zijn ze voorbestemd elkaar iets te leren? 
Graag zou ik jou als redacteur een exemplaar cadeau doen om weg te geven aan een lezer. Lees hier wat de lezers over het eerste deel schrijven. Ook van deel 2 zijn de eerste reviews inmiddels verschenen en komt er een derde deel uit in 2023

Ik, Marieke Proper bied deze roman graag aan ter kennismaking van mijn werk. Op dit moment werk ik aan een nieuw boek dat van het voorjaar uit zal komen en er komt een documentaire. Daarnaast ben ik zeer actief op facebook / Marieke Proper & Liefdesrelaties.

Met een duidelijke missie: Meer openheid en vrede brengen in de Nederlandse huiskamers hoop ik de komende twee jaar minimaal 50.000 lezers te bereiken. De eerste 10.000 zijn inmiddels gehaald. Mocht mijn werk tot nieuwsgierigheid leiden dan sta open voor interviews (magazines/social media/tv/radio).

In De Ban Van De Tweelingziel deel 2

Om in aanmerking te komen voor een exemplaar vraag ik je het contactformulier in te vullen (t.a.v. media assistent). Geef aan voor welk mediabedrijf je werkzaam bent en wat je functie is. Daarnaast ontvangen we graag een postadres.

We zien er enorm naar uit van je te vernemen.

Hartelijk dank, Marieke Proper

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven