🔐

rijkdom in je relatie

Ja ik wil een rijke relatie! Is dat hard werken?

Inhoud

interview 1077974 340 Op dit moment schuiven er ambitieuze mannen en vrouwen voor de camera om hun verhaal te doen en hun ervaringen te delen over hun eigen liefdesrelaties, ze delen hun uitdagingen en verlangens en de vraag die toch steeds weer naar boven komt?

Is een rijke relatie in stand houden hard werken? Of gaat het vanzelf als je maar voldoende ontwikkeling hebt doorgemaakt en de juiste match bent?

Sommige van hen vragen me het niet uit te zenden! Ze hebben dingen gezegd die hun partner (nog) niet weet en gaan naar huis met een aantal tools om meer te communiceren. Anderen vertellen net zo openhartig en vragen me wanneer ze het interview terug kunnen zien op YouTube. Dit geeft ook weer aan dat we allemaal op een andere manier omgaan met onze kwetsbaarheden en dat is helemaal goed zoals het is. De liefde is ook kwetsbaar en daar gaan we heel voorzichtig mee om! Het hogere doel is uitsluitend om relaties te verbeteren! Waarbij ik kwetsbaarheid wel altijd als een mogelijkheid zie om een relatie te verbeteren, maar dat zijn in dit geval twee verschillende thema’s.

Welke keuze ze ook maken, kwetsbaarheid naar anderen tonen of niet – de gesprekken zijn voor mij even waardevol en worden allemaal uitgeschreven voor mijn nieuwe boek! En er komt langzaam een antwoord op die vraag!

De gesprekken tot nu bevestigen mijn beeld, het is allemaal belangrijk is. Aan je eigen ontwikkeling werken, een juiste match zijn en blijven werken aan goede communicatie en gezamenlijke doelen, maar ook steeds weer opnieuw aandacht besteden aan de liefdesrelatie. Vooral dat laatste lijkt niet vanzelf te gaan en vormt vooral voor de langdurige relatie met kinderen een uitdaging.

De mensen die ik interview zijn allemaal bezige bijen, die graag in beweging zijn en constant ontwikkelen en de lat hoog leggen. Dus de tijd en vooral de ontspanning vinden voor romantiek is voor sommige een hele uitdaging.

‘Wij hebben zelf twee jonge kinderen en beiden een eigen bedrijf, waar we zeer ambitieus in staan. De lat ligt bij ons altijd hoog! Dat je romantiek moet inplannen daar ga je aan wennen op een gegeven moment. Doe je het niet dan ga je het missen! Weekendje weg, samen eten, naar de sauna, vrijen, als je een gezin hebt dan staan deze belangrijke dingen vaak onderaan de prioriteitenlijst en wat klinkt dat al A romantisch: prioriteitenlijst. Toch is het belangrijk om samen een weg te blijven vinden naar elkaar.’

Ik ga de aankomende twee weken opnieuw 8 ambitieuze mensen – mannen en vrouwen met een missie interviewen – over hun liefdesleven – over de echte relatie! Ik heb nog een paar plekken vrij! Stuur me een direct mail want ik zoek nog van die typische inspiratiebronnen. Koppels die voor hun omgeving een bewijs zijn dat het kan en dat het er nog is!

Ik wens je veel liefde en verbinding, en niet te vergeten PASSIE!!

Marieke Proper
Relatietherapeut
www.rijkdominjerelatie.nl

Wil je zelf graag de 7 Gouden geheimen voor een rijke relatie downloaden! Ze zijn nu nog helemaal GRATIS!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven