In de media

Deze pagina is speciaal voor mensen werkzaam in de Media.

Welkom, super dat je even de tijd neemt. Als jij belangstelling hebt voor menselijke relaties en actuele content, lees dan verder.

Naast relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel (met een volle praktijk in het hogere segment), heb ik mij de afgelopen drie jaar mede gericht op het schrijven van o.a. twee romans.

In De Ban Van De Tweelingziel heeft twee delen.

Het leven van de gooische moeder Madelin staat compleet op z’n kop als ze verliefd wordt op de zakenrelatie van haar man. Ze lijkt wel bezeten en normaal nadenken is er niet meer bij. Is dit een gewone verliefdheid of zijn ze voorbestemd elkaar iets te leren? 

Graag zou ik jou als redacteur een exemplaar cadeau doen. Lees hier wat de lezers over het eerste deel schrijven. Ook van deel 2 zijn de eerste reviews inmiddels verschenen.
Spreekt dat aan?

Ik bied deze roman graag aan ter kennismaking van mijn werk. Op dit moment werk ik aan een nieuw boek dat van het voorjaar uit zal komen en er komt een documentaire. Daarnaast ben ik zeer actief op facebook / Marieke Proper & Liefdesrelaties.

Met een duidelijke missie: Meer openheid en vrede brengen in de Nederlandse huiskamers hoop ik de komende twee jaar minimaal 50.000 lezers te bereiken. De eerste 10.000 zijn inmiddels gehaald. Mocht mijn werk tot nieuwsgierigheid leiden dan sta open voor interviews (magazines/tv/radio).

Om in aanmerking te komen voor een exemplaar vraag ik je het contactformulier in te vullen t.a.v. Amanda Noordijk (media assistent). Geef aan voor welk mediabedrijf je werkzaam bent en wat je functie is. Daarnaast ontvangen we graag een postadres.

We zien er enorm naar uit van je te vernemen.

Hartelijk dank, Marieke

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This