🔐

logo-rijkdominjerelatie

Hulp bij relatiecrisis

In een wereld die plotseling op zijn kop staat vanwege een uitgekomen affaire

bied ik Relatietherapeut Marieke Proper Hulp bij relatiecrisis door overspel. Ik zal je een hart onder de riem steken. Het is een tijd waarin alles wat eens vast stond, wankelt; je toekomst, je gevoel van verbondenheid, en zelfs hoe jij en je partner deze storm beleven. Maar laat me je iets vertellen: je staat er niet alleen voor. Ik bied Hulp bij relatiecrisis, Je vrouw gaat vreemd? Je man heeft een affaire? Vreemdgaan meemaken in jouw relatie zet jullie wereld op z’n kop. Met dit artikel krijg je de juiste handvatten om hier samen sterker uit te komen.

Ben jij deze relatiecrisis zat?

Als jij bepaald dat het genoeg is kan er iets veranderen. Accepteer niet langer dat jij in een slechte relatiecrisis zit en pak hulp bij relatiecrisis aan. Besluit dat je vanaf vandaag oplossingen vindt voor jullie relatieproblemen en niet langer vastzit in een relatie die jou een ellendig gevoel geeft en jou zelfvertrouwen ontneemt.

Een uitgekomen affaire? Je gaat deze 4 dingen herkennen

Op deze pagina bieden we je hulp bij relatiecrisis aan, om je naar rust en helderheid te begeleiden in een tijd van crisis. Een relatiecrisis trekt een zware wissel op jouw gemoed. Vaak zijn piekergedachten en slaapproblemen een direct gevolg van de relatiecrisis en zorgen ze voor een verminderd concentratie vermogen op jouw werk. De zorgen om jouw toekomst kunnen enorm zijn. Wees gerust. Hulp is nabij. Relatietherapeut Marieke Proper heeft al honderden koppels door een relatiecrisis naar rust begeleid.

In een relatiecrisis vanwege uitgekomen overspel? Deze situatie is enorm pittig. Schaf de videolessen Samen Sterker (na overspel) aan voor meer inzicht, rust en de juiste gesprekken in deze crisisfase. Zodat je geen overhaaste beslissingen maakt en elkaar onnodig verliest.

Verliefd op een ander?

Deze verliefdheid is geen gewone verliefdheid. Als je verliefd bent en je hebt al een partner, dan is het loslaten van diegene een hele kunst. Het lukt bijna niet. Er is veel discipline en wilskracht nodig om een affaire te voorkomen. De meesten lukt dit niet. En al lukt het om een dubbelleven te voorkomen, in jouw gedachten is deze persoon de hele dag aanwezig en gelukkig zijn in het hier en nu (met jouw eigen partner) lukt nog amper. Ik heb 5 video’s voor je opgenomen. Voor als jij intens verliefd bent geworden op een ander. Download ze gratis en check je spam. Je krijgt vandaag nog video 1 en 2. Je ontvangt morgen namelijk al video 3 en 4.

verliefd op een ander mockup

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

Relatietherapeut Marieke Proper

Hulp bij relatiecrisis door een ervaren therapeute

Ben je erachter gekomen dat jouw vrouw vreemd gaat? Of ben je zelf vreemdgegaan? Marieke Proper biedt passende hulp bij relatiecrisis om de problemen waar jij mee worstelt op te lossen. Ze helpt je middels video’s, online relatietherapie en door koppels te begeleiden vanuit haar praktijk in ‘t Gooi. Ze neemt alle tijd om naar jouw verhaal te luisteren, je kan vrijuit spreken over al je emoties en zorgen. Naast emotionele ondersteuning geeft ze praktische tips en persoonlijk advies om terug in je kracht te komen en de communicatie tussen jou en je partner te verbeteren. Dit is de basis voor het oplossen van de problemen die er zijn.

Relatietherapie in Nederland: Het Spectrum van Aanbod en Kwaliteit

In de zoektocht naar harmonie binnen relaties worden velen geconfronteerd met een breed scala aan therapeutische opties in Nederland. Van traditionele sessies op basis van ‘uurtje factuurtje’ tot flexibele, op maat gemaakte online en offline pakketten, de keuzes zijn uitgebreid. Echter, de verschillen in prijs en kwaliteit kunnen overweldigend zijn. Wachtlijsten en het gevoel niet meer dan een nummer te zijn, contrasteren scherp met de persoonlijke aandacht van high-end coaches die intensieve begeleiding bieden op de momenten dat je het meest kwetsbaar bent.

Exclusief programma voor high-end professionals met een druk bezette agenda

Marieke Proper, met haar exclusieve programma’s, heeft al honderden stellen en individuen succesvol begeleid en ondersteund, waaronder high-end cliënten die haar aanpak zeer waarderen. Haar benadering focust op aandacht voor de persoon en de situatie, een unieke methode die ver afstaat van de standaard aanpak. Bij Marieke gaat het niet om het aantal uren, maar om de kwaliteit en de resultaten. Het verwerkingsproces en de heling van de ziel vereisen meer dan enkele afspraken in een traditionele praktijk.

WhatsApp Image 2024 02 15 at 08.46.30 1

Zet jouw relatie weer op één en meld je aan

Ben je er klaar voor om je relatie weer op nummer één te zetten en weer gelukkig te zijn met jouw partner? Kies dan voor mijn hulp bij relatiecrisis! Meld je aan voor online therapie door het contactformulier in te vullen. Of stuur een whatsapp naar 06-23549844. Samen werken we aan een sterke en liefdevolle toekomst.

Marieke Proper bied je graag hulp bij relatiecrisis. Heeft jouw relatie een moeilijke tijd meegemaakt of zit je nog steeds samen met je partner in een nare situatie? Marieke biedt jou professionele begeleiding door middel van therapie om jouw problemen op te lossen. Het is niet makkelijk om met relatieproblemen om te gaan en deze problemen kunnen jouw relatie zelfs kapot maken. Daarom staat ze met professionele hulp voor relatiecrisis voor je klaar om je te ondersteunen bij het herstellen en versterken van jouw relatie.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven