🔐

rijkdom in je relatie

Een greep uit de resultaten van SUCCESVOLLE stellen en een groot cadeau!

Inhoud

[WAANZINNIG CADEAU]

Hoe gaat het met je?

Druk met je bedrijf? Of het zoeken van een nieuwe job? De kinderen, het huishouden en nieuwe creatieve ideeën vragen veel van ons? Constant aanpassen, constant bijschaven! Lukt het een beetje??

Hoe staat het ervoor met je liefdesleven? Wanneer hebben jullie voor het laatst een goed gesprek gehad en jullie diepste behoeften gedeeld? Seks gehad? (ja ook dat hoort erbij 😉 )

Gisteren had ik deze Quote gepost op Facebook.

working togheter

Ik merk dat de meeste koppels in langdurige relaties blijven hangen in de tweede zin. ‘Keeping together is progress!!’

Ze doen hun uiterste best om alles bij elkaar te houden en er is wel iets van progress, want de kinderen gaan goed, ze verdienen redelijk (doen misschien niet echt wat ze heel erg leuk vinden, maar ok!) en het lukt hen om door de dag te komen. En dat is al heel wat!!! Maar echt RELATIE SUCCES ervaren ze niet!!

Dat komt omdat ze niet precies weten hoe ze ECHT GOED kunnen samenwerken, hoe ze echt contact maken met hetgeen ze heel graag willen en niet durven te veranderen!!!!

Maar what to do??? Je bent al zo druk, moet je nu ook nog gaan samenwerken met je geliefde?? Het antwoord is: JA!! Tenminste als je meer SUCCES wilt ervaren. Betekent dit dat je 24/7 op elkaar lip moet zitten? No way!

Het betekent wel dat je allebei dat gaat doen waar je goed in bent! Je prioriteiten heel helder worden! Je aandacht gaat schenken aan je eigen behoeften en die van de ander! Je 100% verantwoordelijkheid gaat nemen voor jullie gezamenlijke succes!

Ik heb de afgelopen tijd succesvolle koppels geïnterviewd en ze werken zonder uitzondering allemaal HEEEEEEL ERG GOED samen.
Ze stemmen constant af! Hun neuzen staan dezelfde kant op. Ze ondersteunen elkaar 1000% en ze zijn bereid om tijd, energie en geld uit te geven om zichzelf en hun relatie naar het volgende niveau te brengen en voelen zich samen verantwoordelijk voor hun gezamenlijke doelen. En ze overwinnen obstakels!

Zo maar even een greep uit de resultaten van SUCCESVOLLE koppels:

Ze hebben een liefdesleven, doen leuke dingen samen!!
Ze hebben meer financiële vrijheid
Ze zijn een voorbeeld voor hun omgeving
Ze hebben seks!!! (en geloof het of niet: heel veel stellen hebben dit NIET!!)
Ze zijn trots op elkaar en dragen elkaar op een voetstuk
Ze leven het leven dat ze willen leven
Ze stralen
Ze zijn constant bezig met het ontwikkelen van hun talenten
Familie is heel belangrijk voor ze

Voel jij dat het tijd is om het tij voor eens en voor altijd te keren?? Dan heb ik nu een heel mooi cadeau voor je. Iets dat jullie leven zonder twijfel direct gaat veranderen in een richting waarvan je niet voor mogelijk hield dat het nog kon.

Al zijn jullie 5, 10, 15 of 20 jaar samen en is je relatie aangekomen op een dieptepunt of gaat het allemaal wel aardig, maar merk je dat jullie eigenlijk geen steek verder komen! Ik garandeer je dat jullie weer kunnen stralen samen.

Ik heb drie hele bijzondere cadeau’s weg te geven (met een totale waarde van bijna EUR 3000,-) aan drie koppels die voelen dat ze blijven hangen in de tweede zin!!!

Ieder afzonderlijk cadeau heeft dus een waarde van EUR 997,- en dat krijg jij helemaal GRATIS! Dat betekent niet dat je er niets voor moet doen! Ik vraag wel om inzet! Participatie en 100% motivatie!!! (dit is echt alleen voor koppels die vanaf NU RELATIE SUCCES willen ervaren en uit de cirkel van drukte, te weinig tijd en 0 intimiteit willen stappen en weer willen knallen samen!)

Dit cadeau is voor een koppel dat samen verder wil, stopt met excuses verzinnen waarom het allemaal loopt zoals het loopt en besluit om vanaf vandaag alleen nog maar te gaan voor het beste!

Dit is een cadeau voor een koppel dat zich NIET neerlegt bij het feit dat er al jaren nauwelijks intimiteit is.

Dit is een cadeau voor een koppel dat niet de volgende scheiding wil zijn.

Dit is voor een koppel dat merk dat als ze zo doorgaan ze ziek worden van ongeluk.

Dit is voor een koppel dat het saaie stramien zat is en openstaat voor verandering, vernieuwing en sprankel!

Stuur je motivatie naar info@rijkdominjerelatie.nl

Je krijgt een persoonlijke reactie en een BONUS!! Van daaruit selecteer ik aan de hand van diepe motivatie.

Marieke Proper
relatietherapeut
www.rijkdominjerelatie.nl

2e BONUS!
Download nu de 7 Gouden geheimen voor een rijke relatie

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven