Hey goedendag ambitieuze mannen en vrouwen, ondernemers en CEO’s en leidinggevenden!

Geweldig dat je de tijd neemt om samen met mij naar een SUPER belangrijk onderwerp te kijken. SEKS! Ik noem het ‘beestje’gewoon bij de naam. Want als ik er niet omheen draai, dan voelt het voor jou hopelijk ook meteen gemakkelijker. Ik raad je aan om de blog tot aan beneden uit te lezen als het onderwerp je aanspreekt! Ook al is het soms een tikje confronterend. Ik nodig je uit om over bepaalde zaken gewoon eens na te denken. Erover te praten en dan kun jij vast voor jezelf uitmaken of je denkt dat ik op de goede weg zit.

Als relatietherapeut ben ik bevoorrecht dat ik over een ding mag praten waar de meeste mannen en vrouwen tijdens hun werk onderling nauwelijks of nooit over spreken en dat is over intimiteit! Ook wel het ontbreken ervan!

Ik mag er vragen over stellen, naar mensen luisteren en mensen SNEL HELPEN om de verbinding en romantiek binnen de relatie te herstellen. KWETSBAAR TERREIN DUS! Maar ik kom tot hele belangrijke inzichten en die ga ik absoluut met je delen, omdat ik geloof dat het ook jou kan helpen om de romantiek terug te brengen in de relatie, dan wel ervoor te zorgen dat je wegblijft van de sleur en saaiheid! En hoe je dit je zelfs een betere ondernemer maakt en/of je werkprestaties ten goede kan komen!

Alle redenen, ik noem er een paar:

zero seksZERO seks;

* vanwege schaamte (te dik, dun, klein, groot, littekens, de rest zal ik je besparen)
* leven als broer en zus (heel vriendschappelijk, geen behoefte, etc. etc.)
* de kinderen (slapen wel, niet, net geboren, op de kamer van hun ouders, etc, etc)
* op de automatische piloot leven (tot laat aan het werk, verschillende tijden naar bed, ingeslopen patronen)
* te moe!!! (vanwege de kinderen, werk, slapeloosheid)

Allemaal vaak heel legitieme redenen die ik talloze keren heb gehoord waarom intimiteit ontbreekt in langdurige relaties! Alleen schuilt hier niet de oplossing en hoe breng je dan wel de intimiteit terug?

[[Breaking news]]

Tijdens de vele sessies die ik de afgelopen jaren heb gehad kwam ik erachter dat het behoorlijk beroerd is gesteld met het romantische leven van de vele mannen en vrouwen in langdurige relaties…
Natuurlijk spreek ik vaak mensen met relatieproblemen, maar ook mensen die bij mij kwamen vanwege slaapproblemen, burn-out problemen, verslavingsproblemen en gewichtsproblemen bleken nauwelijks tot geen seks te hebben met hun partner. Ik kwam langzaam tot de conclusie dat alle mensen met problemen nauwelijks intimiteit hebben en wat wil het nu: ALLE MENSEN HEBBEN PROBLEMEN, DAAR VERANDEREN WE NIKS AAN. het enige dat we wel kunnen veranderen is de manier hoe we ermee omgaan!
Dat landelijk gemiddelde van 2 komma zoveel per week geldt in mijn onderzoek absoluut niet voor iedere relatie. Sommige hebben 0 of een 1/4 per week en een selectief groepje brengt het gemiddelde omhoog doordat ze zeer actief zijn.

Check, zo ver denk ik dat ik weinig schokkends vertel.

Ik ga je in dit blog nu iets vertellen dat je waarschijnlijk op een onbewust niveau ook wel weet, maar bewust nooit zo bij stil hebt gestaan! Lees dus nog even verder.

HOE KOM JE SAMEN IN BEWEGING?

Een heel hoofdstuk besteedde ik aan het weer in beweging komen met je partner op het gebied van intimiteit!! Met mijn werkboek – De 7 gouden geheimen voor een rijke relatie – help ik dus echt al een eind op weg..

Maar ik leg in mijn volgende boek ook uit wat het met je doet als je nauwelijks intimiteit hebt, wat dit doet met je relatie, maar vooral met je eigen je vrouwelijkheid, je mannelijkheid en wat daar de gevolgen van zijn. Die zijn niet mals, zo heb ik ontdekt.

Het is dus heel belangrijk om weer in je mannelijke of vrouwelijke energie terug te komen en

(ER IS EEN BEHOORLIJK SNELLE OPLOSSING, DUS LAAT JE NIET ONTMOEDIGEN)

Ik ga antwoord geven op de vragen;
HOE KOM JE ZO SNEL MOGELIJK WEER IN CONTACT MET JE MANNELIJKE OF VROUWELIJKE ENERGIE, WAT GAAT HET ME OP KORTE EN LANGE TERMIJN OPLEVEREN EN HOE BORG IK HET? SAMEN MET MIJN PARTNER! ook niet onbelangrijk.

Deze week heb ik weer twee hele toffe interviews gepland staan! (Abboneer je op mijn YOUTUBE KANAAL! EN BLIJF OP DE HOOGTE) Met twee ambitieuze en ondernemende vrouwen, over hun liefdesrelatie!!
Ook ga ik een hele toffe locatie bezoeken!!! ☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡ een liefdeslocatie!DIT PROBEER IK OP 14 februari te doen!! VALENTIJNSDAG!

Spice up your life! Blijf op de hoogte van het eerste NIEUWS via mijn zakelijke FB

Wil je alvast INZICHT KTIJGEN IN HOE HET ER VOOR STAAT BIJ JULLIE, in beweging komen EN DE INTIMITEIT TERUGBRENGEN? Hier download je mijn werkboek en een bijbehorende videotraining en maak je vast een vliegende start!! TIJDELIJK SPOT GOEDKOOP!

Alvast een romantische VALENTIJNSDAG gewenst ☆♡☆

By the way: ik drink geen coca cola, haha, maar vond deze quote wel heel sprekend!

Pin It on Pinterest

Share This