🔐

logo-rijkdominjerelatie

Tips verbinding met mijn man

Inhoud

Je zocht naar; tips verbinding met mijn man

We hebben ergens diep van binnen allemaal behoefte naar het vuur van Verlangen: Natuurlijk willen we dat het liefste met onze eigen partner. In veel relaties is het vuur echter gedoofd. Maar met dit artikel start een Reis naar Hernieuwde Intimiteit. Op deze pagina vind jij de tips die zo waardevol zijn en gaan zorgen voor meer verlangen, verbinding & aantrekkingskracht. Wil jij weten wat de redenen zijn dat de aantrekkingskracht in jullie relatie ontbreekt. Bekijk dan deze video.

Veel afleiding buitenshuis? En mis je de verleiding thuis?

In een wereld vol verleidingen en uitdagingen is het behouden van intimiteit in een relatie een ware kunst. Voor velen van ons is het een reis vol ups en downs, een zoektocht naar verbinding en passie te midden van drukte en verleiding. Maar weet dat je niet alleen bent in deze reis. Er is hoop, er is licht aan het einde van de tunnel. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en de kracht vinden om onze relaties te laten bloeien.

De Dans van Verlangen

Denk even terug aan de eerste momenten met je partner. Het begon allemaal met die eerste ontmoeting. De vonk die overslaat, die dans van verlangen die ons helemaal in zijn greep houdt. In het begin lijkt de passie eindeloos, als een laaiend vuur dat ons verblindt met zijn intensiteit. Maar zoals elk vuur, heeft ook deze passie onderhoud nodig. We moeten leren om het te voeden, om het levend te houden te midden van het dagelijkse leven. Echt ontkomen aan de sleur lijkt bijna niemand. Maar hoe krijgen we de broodnodige verbinding terug, die het verlangen aanwakkert?

De Verschillen in Verlangen

Maar al snel komen we erachter dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft als het gaat om ware intimiteit. Mannen en vrouwen verschillen in hun verlangens, in hun behoefte aan verbinding en genegenheid. Voor de ene partner is seksuele intimiteit een essentieel onderdeel van hun relatie, terwijl de andere partner meer waarde hecht aan emotionele verbinding zonder dat dit gepaard gaat met fysieke intimiteit. Vooral vrouwen maken graag eerst mentaal verbinding, alvorens ze zich open kunnen stellen voor intimiteit.

De Strijd tegen Verleiding

En dan zijn er de verleidingen van buitenaf, de constante stroom van prikkels (denk al aan onze telefoon) die ons uitnodigen om buiten de relatie te kijken voor voldoening en validatie. Het weerstaan van deze verleidingen is een ware uitdaging, een strijd die we allemaal moeten voeren. Maar weet dat je niet alleen bent in deze strijd. Samen kunnen we sterker staan, samen kunnen we de kracht vinden om trouw te blijven aan onze partner en aan onze relatie.

De Weg naar Herstel

Maar er is hoop, er is een weg naar herstel. Door middel van open communicatie, begrip en toewijding kunnen we de verbinding met onze partner herstellen en het vuur van passie en liefde weer aanwakkeren. En voor degenen die zich verloren voelen, die het gevoel hebben dat ze vastzitten in een relatie zonder intimiteit, is er hulp. Relatietherapeut Marieke Proper van Rijkdominjerelatie.nl staat klaar om jullie te begeleiden op deze reis naar hernieuwde verbinding & intimiteit. Ook als herstel nu haast onmogelijk lijkt, nodigt Marieke jullie uit.

De Reis naar Bloeien

Samen kunnen we de kracht vinden om onze relaties te laten bloeien. Samen kunnen we de verbinding terug brengen en het vuur van verlangen weer laten branden, helder en intens. Laten we de moed vinden om de uitdagingen te overwinnen en samen te bouwen aan een relatie vol liefde, passie en verbondenheid. In deze reis naar hernieuwde intimiteit zijn we niet alleen. Samen kunnen we de weg vinden naar een leven vol liefde en vervulling. Laten we samen op reis gaan, hand in hand, naar een toekomst vol liefde en geluk.

Lees de ervaring van Jan met relatietherapeut Marieke Proper

Jan
Ondernemer

Het traject heeft mij (en mijn vrouw) erg goed geholpen. Ik zag eigenlijk geen weg meer om mijzelf en elkaar terug te vinden, maar het traject van Marieke heeft ervoor gezorgd dat wij allebei met nieuwe energie en met andere ogen naar onszelf en elkaar zijn gaan kijken. Onze relatie heeft een complete metamorfose ondergaan, en ook voel ik me als individu en man sterker en met meer zelfvertrouwen. Natuurlijk zijn er ups en downs, maar Marieke biedt voldoende handvatten in haar traject om daar mee om te gaan. Ze maakt de dingen heel concreet en gaat de lastige vraagstukken niet uit de weg en komt met praktische adviezen. En daarnaast kan je gewoon met haar bellen en zij neemt daar echt de tijd voor. Nog dagelijks heb ik plezier van het traject en kan het een ieder aanbevelen.

Contact met relatietherapeut Marieke Proper

Met warmte en wijsheid nodig ik, Marieke Proper van Rijkdominjerelatie.nl, jullie uit om de eerste stap naar herstel te zetten door een intake te plannen. Dit is de allerbeste stap die jullie kunnen zetten op het pad naar hernieuwde intimiteit en een bloeiende relatie. Met persoonlijke begeleiding zal ik jullie bijstaan met raad en daad, om samen de vlam van jullie liefde weer aan te wakkeren.

Relatietherapeut Marieke Proper
Relatietherapeut Marieke Proper

Hoe plan je jouw/jullie intake? Stuur een mail naar info@rijkdominjerelatie.nl. vul het contact formulier in of stuur een whatsapp  06-23549844 Marieke Proper van Rijkdominjerelatie.nl

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gerelateerd artikel op een andere pagina

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven