🔐

logo-rijkdominjerelatie

Overspel of een relatiecrisis? Zo sta je er niet alleen voor.

Inhoud

Overspel of een relatiecrisis? Zo sta je er niet alleen voor.

 

Een relatiecrisis, overspel of vreemdgaan? Het kan je een behoorlijk eenzaam gevoel geven.

Met het uitkomen van overspel sta je er ineens alleen voor. Partners willen elkaar vaak niet kwijt. Ook niet ondanks het uitgekomen overspel. Partners verzwijgen het overspel voor hun partner vaak juist omdat ze diegene niet willen verliezen. Ze zijn bang datgene te moeten missen wat ze hebben opgebouwd. Daarnaast speelt de mogelijke reactie van de omgeving ook een grote rol in het willen achterhouden van het overspel. Toch kan het enorm fijn zijn om je verhaal te delen. Of jij nu ‘slachtoffer’ bent van overspel of zelf gevoelens hebt voor een ander en jouw relatie op het spel staat, je verhaal delen kan opluchten. Daarnaast heb je in deze periode vaak behoefte aan houvast.

Ik heb zojuist deze korte video (3 min) voor je opgenomen. Dit geeft vast meer helderheid over de manier waarop ik betrokken ben bij een aantal High End klanten en mensen die deelnemen aan online vormen van relactie coaching programma’s.  Deze mannen en vrouwen sta ik bij in een hele zware periode en ik help hen niet alleen naar een relatie met verbinding, maar ook naar meer energie en balans. Heb jij vragen rondom de mogelijkheden om jou op korte termijn bij te staan? Mail mij gerust.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

 

Ben je op zoek naar Online begeleiding bij jouw vraagstuk?

Online relatie coachingWil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen? Dan heb ik 2 dingen die ik je van harte kan aanbevelen. 

Een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert en boek deze eventueel meteen.

Of start anoniem en direct met mijn online relatie coaching programma van 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je 70% korting. Je kan het programma  alleen of samen met je partner doorlopen eventueel in combinatie met online sessies (deze zijn los te boeken).

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Wat mag je verwachten zodra we online gaan samenwerken?

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik meer weten over het online relatie coaching programma en ontvang graag de 70% korting.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven