🔐

logo-rijkdominjerelatie

Met deze 4 relatie-ingrediënten kan je vreemdgaan in de toekomst waarschijnlijk voorkomen

Inhoud

Met deze 4 relatie-ingrediënten kan je vreemdgaan in de toekomst waarschijnlijk voorkomen

Hoe weet je nu of uit elkaar gaan wel of geen goede beslissing is na overspel? Ik ga je in deze video in elk geval proberen uit te leggen hoe je vreemdgaan in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid kan voorkomen. Er zijn dan 4 basis ingrediënten belangrijk voor relatie geluk. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je jouw ‘geluk’ minder bij iemand ander gaat zoeken in de toekomst. Ik vertel je erover in dit artikel. Lees dit artikel dus aandachtig als je vreemdgaan bij jezelf of jouw partner in de toekomst wilt voorkomen. 



Welke 4 ingrediënten zijn onmisbaar voor werkelijk relatiegeluk en een gevoel en voorkomen waarschijnlijk vreemdgaan in de toekomst?

Er zijn een paar belangrijke redenen waarom sommige relaties goed werken. En anderen een stuk minder. In de video vertel ik je over de 4 belangrijkste redenen waarom sommige koppels het geluk gevonden hebben. En andere stellen veel meer energie moeten investeren om bepaalde dingen te verbeteren en elkaar beter te begrijpen. Soms gaat begrip niet van nature. Als je jouw partner in wezen niet kwijt wilt , dan wordt het cruciaal dat je de ander poogt te begrijpen, voor je zelf eindeloos begrip vraagt. Vise versa! Voor sommige stellen best een uitdaging, zeker zonder de juiste hulpmiddelen. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Hoe voorkom je vreemdgaan in de toekomst? Welke van de onderstaande 4 relatie-ingrediënten zijn aanwezig in jullie relatie en waar liggen de ontwikkelpunten?


1. Ongeveer gelijke persoonlijke ontwikkeling
2. Begrip voor de gevoelswereld van de ander
3. Gemeenschappelijke interesses/doelstellingen
4. Seksuele aantrekkingskracht

Wat doen we als we gevoelens hebben voor iemand anders dan onze eigen partner? Wat doen we als we vreemdgaan (bijna) niet meer hebben kunnen voorkomen?

Als we verliefd zijn ervaren we vaak veel gemeenschappelijkheden. En voelt dat als thuiskomen bij de ander. Onze hormonen doen daar een schepje bovenop. Die drie dingen tezamen maken dat we het geheel goed kunnen romantiseren. Dat maakt de vraag of je nu wel of niet bij je huidige partner dient te blijven terwijl je sterke gevoelens hebt voor iemand anders ook zo verdomd lastig. Alleen op deze voet verder. Dat gaat ook niet. Er moet ergens duidelijkheid komen. Voor jezelf, je partner en voor die ander. Je hebt het gevoel dat je moet kiezen. En er is altijd een verliezer. Want ook jij zal vreselijk veel liefdesverdriet krijgen als je die ander moet loslaten, omdat je jouw huwelijk wilt redden.

Wanneer het begrip voor de gevoelswereld van de ander ontbreekt dat is de relatie in serieus gevaar. De psychische gezondheid van een partner staat onder druk als hij of zij zich langdurig of in pijnlijke situaties alleen heeft gevoeld. Gevoelsmatig onbegrip kan tot depressie en zeker ook tot vreemdgaan leiden..

Ik kan je van harte een 1-1 online relatie analyse sessie aanbevelen, om uit te zoeken in hoeverre jullie relatie nog een kans goede van slagen heeft. We gaan het dan ook hebben over de gevoelens voor iemand die nu meespelen. Wat haal je momenteel uit die relatie? Dat je mist in je eigen relatie. Aan welke punten kunnen jullie werken en hoe? 

Wat levert een 1-1 online relatie analyse sessie jou op?

We zitten midden in een relatiecrisis, wat ik kan ik doen? Ik wil de videoreeks Keuze bij Overspel nu aanschaffen voor EUR 19,77


Vanuit onbegrip en pijn spreken partners soms (tijdelijk) een andere taal. En begrijpen ze elkaar niet meer. Het gevoel voor de ander staat een gevoel van openheid en veiligheid voor goede gesprekken vaak behoorlijk in de weg. Soms hebben partners ook al langdurig geen aantrekkingskracht meer. Juist die aantrekkingskracht is vaak heel sterk binnen een affaire.
Partners zonder aantrekkingskracht zijn vaak in een sleur beland. Er mist risico en avontuur. Huisje boompje beestje klopt. Maar het is voorspelbaar geworden. Het leven bestaat uit routines en aangenomen rollen, waarin ze veel samen doen, zonder elkaar nog echt te zien. Er wordt voorbij gegaan aan elkaars behoeftes en verlangens. Het leven wordt geleefd, maar niet beleefd. Zou ik bijna willen zeggen. Soms voelt het eerder als overleven…

Deze partners kunnen zeker weer aantrekkelijk worden voor elkaar, maar er is wel het e.e.a. nodig om van de gebaande paden gaan af te stappen. Deze relatie heeft avontuur, afwisseling en nieuwe doelen nodig. Maar ook veilige en diepe communicatie. Meestal lukt dit alleen als partners een beslissing nemen. De beslissing nemen dat het tijd is voor verandering.

Ben je op zoek naar Online begeleiding bij jouw vraagstuk?

Online relatie coachingWil je samen verder na overspel, een scheiding zien te voorkomen? Dan heb ik 2 dingen die ik je van harte kan aanbevelen. 

Een online relatie analyse sessie. Klik hier voor meer info, lees wat een dergelijke 1-1 analyse sessie met jou oplevert en boek deze eventueel meteen.

Of start anoniem en direct met mijn online relatie coaching programma van 7 weken, Samen verder na overspel, De komende dagen ontvang je 70% korting. Je kan het programma  alleen of samen met je partner doorlopen eventueel in combinatie met online sessies (deze zijn los te boeken).

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Wat mag je verwachten zodra we online gaan samenwerken?

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Het resultaat ontstaat vanuit de veranderingen die je zelf gaat ervaren. Je krijgt steun bij deze situatie, meer rust, helderheid over je keuze. De juiste gesprekstechnieken aangedragen om diepgang, verbinding te creëren en een scheiding te voorkomen, met rust als gevolg voor jou (en je gezin) van dien!

Ja, ik meer weten over het online relatie coaching programma en ontvang graag de 70% korting.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven