🔐

logo-rijkdominjerelatie

Aan je relatie werken, hoe doe je dat?

Inhoud

Aan je relatie werken, wanneer doe je dat?

Gaan jullie dwars door een relatie crisis op dit moment? Denk jij er zelfs over na om uit elkaar te gaan Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. ‘Aan je relatie werken.’ Wanneer ga je aan je relatie werken? Je gaat aan je relatie werken als je een noodzaak voelt of als je een diep verlangen voelt om bij elkaar te blijven. Als noodzaak of verlangen ontbreekt is er geen draagvlak om aan de relatie te werken. Aan je relatie werken doe je samen, maar je kunt vandaag zelf al starten.

Marieke proper, wie ben ik?

#1 relatiecoach Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. Een toekomst zonder ruzie, zonder discussies en met een partner die echt van je houdt. Daar werken we aan! O.a. met online relatietherapie met mij als relatiecoach, maar ik bied talloze andere methoden.

Aan je relatie werken; welke dingen hebben geen zin?

  • Eindeloze vermoeiende gesprekken tot midden in de nacht
  • compleet vermoeid raken van de relatiestress
  • vluchten in affaires, drank, drugs, werk, comfort food

Aan je relatie werken; welke dingen werken direct?

  • Ontspannen
  • Orde op zaken brengen thuis
  • Je eigen aandeel van de relatieproblemen onder de loep nemen (boek nu een 1-1 sessie/intake/telefonisch Marieke Proper)
  • Je realiseren dat het tijd kost om je relatie te verbeteren (wees geduldig en voorkom dat je druk legt op de ander)
  • Je communicatie vaardigheden verbeteren
  • Oude pijn/triggers aanpakken. (ik heb talloze mensen in contact gebracht met een goede psycholoog voor EMDR)

Wil je werken aan je relatie en graag snel geholpen worden?

Als relatietherapeut heb ik diverse mogelijkheden om je op korte termijn te helpen. De wachttijden bij psychologen reizen de pan uit. Ik weet dat als mensen op zoek gaan naar hulp, ze geen baadt hebben bij een lange wachtlijst. Bij mij kan je spoedig geholpen worden, ik kan je eventueel doorverwijzen naar specialisten, en je krijgt de juiste hulp.

Je kunt vandaag nog een telefonisch consult aanvragen. Dat is een gesprek van een uur. We gaan diep in op jouw situatie en vraagstuk. je kunt dit zien als een intake.

Een 1-1 gesprek met relatietherapeut Marieke proper

Sommige mensen willen graag alleen of met hun partner naar onze prachtige praktijk komen. Op dit moment is er geen wachtlijst. Wij streven er naar iedereen binnen twee weken de mogelijkheid te bieden om te starten met relatietherapie.

Graag kom ik naar de praktijk in Naarden

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om na je intake te starten met mijn online relatie coaching programma van 7 weken.

Ik wil meer weten over online relatie coaching

Soms kan het fijn zijn om je vraag even via de mail te stellen, of de situatie waar je midden in zit van je af te schrijven.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven