🔐

logo-rijkdominjerelatie

Mijn vrouw gaat vreemd, direct 5 video’s en handvatten

Inhoud

Als de gedachten; Mijn vrouw gaat vreemd, door je hoofd speelt raad ik je aan om mijn video reeks ‘Verliefd op een ander’ te downloaden. Je krijgt direct inzichten en handvatten.

‘Als relatietherapeut, Marieke Proper, ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen bij overspel. Ik weet alles van deze complexe mix van problemen die zijn ontstaan door en na overspel. Denk aan hormonen die uit balans zijn, burn-out klachten die zijn ontstaan, depressie door liefdesverdriet en of het niet kunnen loslaten van die ander  (obsessie). Als je overspel hebt meegemaakt of door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op al deze gebieden van groot belang om chaos te voorkomen.

Mijn vrouw gaat vreemd, het gevoel van een naderende scheiding kan je overvallen, en wellicht voorkomen.

‘Samen verder na overspel of een crisis?’ Gaan jullie dwars door een relatie crisis op dit moment? Denk jij er zelfs over na om uit elkaar te gaan?Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Als je net hebt ontdekt dat je vouw vreemdgaat beland je in een rollercoaster aan emoties. Je krijgt te maken met je eigen emoties en met die van elkaar. Je vrouw voelt zich al dan niet schuldig, kampt met boosheid of verdriet en worstelt ook. Het is zaak dat jullie beiden geholpen worden. Je kan de 5 video’s dan ook gerust beiden kijken. Ze geven jullie beiden veel inzichten en zijn helemaal gratis te downloaden.

Als je vrouw vreemd gaat dan zit je met veel vragen, een telefonisch consult kan zeker rust brengen en perspectief bieden.

Als je naast de 5 video’s en handvatten vanuit de bijbehorende mails de behoefte voelt aan een 1-1 gesprek om jouw situatie te bespreken, dan kan een telefonisch consult een hele lage drempel bieden om de antwoorden te krijgen op voor jou belangrijke vragen. Overspel kan traumatisch aanvoelen. Het idee alleen al dat je partner voor iemand anders is gevallen is enorm pijnlijk. Het roept vaak beelden op en kan ook oude wonden openen. Toch overkomt het velen en is overspel vaak best verklaarbaar voor partners. Was er al langer minder connectie. Minder intimiteit en verbinding of speelden andere belangrijke factoren een rol in het elkaar verliezen en je binden aan iemand anders. Een treurig resultaat van een samenloop van omstandigheden. Vreemdgaan komt meestal niet voort uit het bewust willen kwetsen van je partner, Het is eerder een vlucht.

‘Heeft het voor jullie nog zin om aan je relatie te werken als je vrouw vreemdgaat?’

Die vraag kan jij op dit moment beantwoorden. Vaak proberen we zaken te beantwoorden met onze ratio. We wegen allerlei dingen af. Een goede tweede indicator is ons innerlijk weten. Als jij voelt dat er nog veel is om voor te vechten, voelt dat jij zelf nog zaken kunt aangaan om de relatie te verbeteren en een scheiding niet datgene is wat jij werkelijk wilt, dan heeft het zeker zin om een gesprek aan te gaan met een relatietherapeut. Om vragen te beantwoorden als; hoe zijn we in deze crisis beland? Wat maakt het dat we de verbinding zijn kwijtgeraakt? Welke gezamenlijke belangen spelen nog? En wat kunnen we precies doen om elkaar weer terug te vinden?

Je kunt direct vrijblijvend een telefonisch consult aanvragen relatietherapeut Marieke Proper & al jouw relatie-vragen voorleggen. Toch raden we je aan om daarvoor in elk geval 1 video van de videoreeks Verliefd op een ander te bekijken, omdat dit je al een heel goed beeld.
Stuur ons vervolgens gerust je gegevens en we nemen spoedig contact op voor het inplannen van een telefonisch consult. We hebben allerlei mogelijkheden om je te helpen.  

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven