🔐

logo-rijkdominjerelatie

Mijn vrouw is verliefd op een ander – direct hulp en handvatten!

Vrouw is vreemdgegaan tijdens de overgang

Inhoud

Mijn vrouw is verliefd op een ander – direct hulp en handvatten!

Je bent opzoek gegaan naar informatie omdat;

  • Je vrouw verliefd is op een ander
  • vreemd is gegaan
  • zij zich steeds verder terugtrekt in de relatie
  • Jij onzeker ben over jullie toekomst
  • Jij wilt weten wat je nu het beste kunt doen
  • Je stress hebt van deze situatie

Zijn 2 of meer van de bovenstaande stellingen op dit moment toepassing? Bekijk dan deze korte video

De gedachten; Mijn vrouw is verliefd op een ander geeft stress. Maar roept ook direct vragen op.

Hieronder stel ik je een paar belangrijke vragen. Ze geven direct inzicht in de motivatie die jij op dit moment (nog) hebt voor jullie relatie.

  • Wil jij je gezin bij elkaar houden?
  • Maak jij je zorgen om de mentale gezondheid van je jezelf en/of van je vrouw?
  • Wil je onderzoeken of er een kans is om samen verder te gaan?
  • Is het jou insteek om samen sterker uit deze periode te komen?

Als je op 2 of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt geantwoord lees dan verder. Je bent op de juiste pagina voor hulp en handvatten.

Je geeft aan dat je ondanks de heftige situatie vertrouwen hebt in een gezamenlijke toekomst. Het is je doel om hier samen doorheen te komen. Maar hoe? Je wilt onderzoeken welke handvatten er nodig zijn om samen positief verder te gaan. Dit is de allereerste stap naar de volgende fase.

Als je de meeste vragen met NEE hebt beantwoordt. Dan adviseer ik je het volgende artikel te lezen; Voorkom een vechtscheiding – In verbinding uit elkaar gaan. 

Natuurlijk is het een enorme klap om te horen dat je vrouw verliefd is op een ander. Jullie hebben een heel leven samen opgebouwd. Een gezamenlijk thuis, kinderen en/of huisdieren, een onderneming, gezamenlijke vrienden/familiebanden. Dat breek je niet zomaar op.

Wellicht heb je inmiddels al iets meer inzicht gekregen in de reden van verliefd worden op een ander. Daarmee verdwijnt niet het gevoel of is het vertrouwen terug. Het wordt uiterst belangrijk om goed voor jezelf te gaan zorgen de komende periode. Stress brengt piekermomenten en slaapproblemen. Waak ervoor dat je momenten van ontspanning blijft inbouwen. Kortom, deze periode is uiterst stressvol. Zorg goed voor jezelf.

*Als jullie nog thuiswonende kleine kinderen hebben dan is het heel belangrijk om een stabiele factor te zijn voor de kinderen. Raadpleeg eventueel een pedagoog als je advies wilt m.b.t. de kinderen en deze situatie. 

Ik heb nog een korte video voor je opgenomen.
Hierin stel ik je een paar HELE belangrijke vragen.

Je hebt zelf waarschijnlijk al heel wat ontdekt over de reden van dit overspel. Misschien zijn er zelfs al meerdere lange kwetsbare gesprekken geweest en probeer je je partner (soms vergaand) te begrijpen, te ondersteunen, maar heb je zelf ook behoefte aan perspectief. Het kan enorm helpen om je situatie eens met een onafhankelijke professional te bespreken. Ik, Marieke Proper, werk als relatietherapeut en heb mij gespecialiseerd in overspel, burn-out en crisis. Ik heb honderden koppels in een vergelijkbare situatie van raadzame tips voorzien. Een telefonisch consult biedt direct inzicht en perspectief. Je kan een vraagstuk of keuze voorleggen.

Wat het vooral lastig maakt om verder te gaan is de twijfels die je vrouw heeft over jullie relatie. Ze is verliefd op een ander en dat staat als een berg tussen jullie in. Verliefd zijn op een ander brengt een ware hormonale rollercoaster op gang. Adrenaline, cortisol. Tel daar bij op de doorbroken nachten en je verliest al snel het overzicht. Om elkaar niet nog verder kwijt te raken kan het zijn dat je het conflict probeert te vermijden. Is dit nu wel of juist niet goed? Hoe pak je het aan? Het zijn allemaal vraagstukken die je tijdens een telefonisch consult kunt bespreken. Conflict vermijden werkt vaak averechts. Blijf jij juist het conflict opzoeken? Dan helpt dat jullie ook niet verder. Wat kan je dan wel doen? Wat kan je het beste zeggen? Bij mijn gratis video reeks Verliefd op een ander ontvang je direct en geheel gratis een stappenplan Verbindend communiceren. Door de template in te vullen kom je er al snel achter wat je WEL wilt en kunt zeggen.

((Ontvang je geen video’s? check dan je spambox))

Als relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel helpt ik jou de situatie waar je in zit te begrijpen, zodat je juist gaat handelen. De manier waarop je tot nu toe hebt gehandeld heeft jullie gebracht tot waar je vandaag staat. De stress zorgt ervoor dat we in een overleefstand gaan staan. Vanaf nu is er een duidelijk stappenplan nodig. Online relatie coaching kan uitkomst bieden, is laagdrempelig en anoniem.

Ik begrijp heel goed dat je opzoek bent naar een oplossing voor deze stressvolle en soms ook uitzichtloze situatie. Je kunt liefde niet forceren, maar er zijn wel een heel aantal dingen die je anders kunt doen en moet weten over de situatie waar je in zit. Ik bied je een concreet stappenplan met werkelijk perspectief.

Samen verder na overspel?

Volg bij mij online relatie coaching.

Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen.

Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

Ja ik wil Samen verder na overspel!

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven