🔐

logo-rijkdominjerelatie

Twijfel je over het beëindigen van je relatie, doordat je verliefd bent geworden op iemand anders?

twijfel beëindigden relatie

Inhoud

Het kan zijn dat je bent gaan twijfelen over het beëindigen van je relatie, doordat je verliefd bent geworden op iemand anders.

Dat is nogal een pittig vraagstuk waar je mee loopt.

Wellicht houdt het je zelfs uit je slaap.

Piekeren, afwegen, plussen en minnen.

Herinneringen die kunnen maken dat je enorm twijfelt over het beëindigen van je relatie.

Als je verliefd bent dan ziet de wereld er in één klap anders uit.

Gevoelens die je kent uit een grijs verleden, doen een heden vrolijk kleuren.

Maar de WAT NU? vraag geeft vooral stress. Je hebt hebt gevoel dat je een keuze moet maken omdat je verliefd bent geworden om iemand anders.

En nu twijfel je zelfs of jij je relatie zal beëindigen.

Ik heb 5 video’s voor je opgenomen en ik raadt je sterk aan deze te gaan kijken, voordat je een beslissing neemt. Zeker als je nu erg twijfelt over waar je goed aan doet.

Je kunt deze video’s geheel gratis downloaden.

((Check je spam altijd even))

Als jij gedachtes hebt van twijfel of jij je relatie zal beëindigen dan staat je wereld op z’n kop.

Je thuis, het fundament van je bestaan wankelt.

Je kinderen, dieren, maar ook talloze herinneringen. Die wis je niet zomaar uit. Dan moet je het wel heel zeker weten.

Jullie hebben niet alleen het bovenstaande, maar ook familiebanden, gezamenlijke vrienden, sportclubs en mensen om je heen met een mening.

Vaak is er een enorme angst voor dat wat anderen ervan gaan vinden. We voelen ons dader omdat we verliefd zijn geworden, maar de vraag is zijn we dat ook? Of heb jij je jaren onbegrepen gevoeld? Of hebben jullie langs elkaar heen geleefd.

Bij overspel hebben beide partners een aandeel in de situatie.

Het is nooit zo dat er één dader is en één slachtoffer. Beiden zijn vaak slachtoffer en als we al mogen spreken van een dader dan hadden beiden eerder grenzen aan kunnen geven en of behoeftes.

Twijfel je over het beëindigen van je relatie, doordat je verliefd bent geworden op iemand anders? Wat vertelt de verliefdheid je over je huidige relatie?

Wat maakt het dat je verliefd bent geworden?

Heeft de ander veel geduld voor jou verhalen. Kunnen jullie eindeloos praten met elkaar? Hebben jullie veel gemeen met elkaar? Voel jij je seksueel ook erg aangetrokken? Ruikt die ander lekker? Ervaar je dat hij of zij zich bezighoudt met een stuk zingeving en interesses die jullie delen? Dan is het vaak een simpele optelsom. Als jij je begrepen voelt, jullie ongeveer een gelijk intelligentieniveau hebben, jullie gezamenlijke doelen hebben en aantrekkingskracht dan is het waarschijnlijk een goede partner. Echter! Jij bent niet vrij. En die andere persoon wellicht ook niet. Het is dan ook echt een heel goed idee om hier uitgebreid over na te denken en je te laten bevragen door een specialist.

Door het luisteren en kijken naar de video’s en het beantwoorden van mijn vragen krijg je inzichten en weet je of je samen met je partner verder wilt na overspel of de relatie beter kunt beëindigen en je verliefdheid voort kan zetten.

Ik heb romans geschreven over verliefdheid. Van mijn romans In De Ban Van De Tweelingziel gingen maar liefst 10.000 exemplaren over de toonbank.

100den koppels geholpen na overspel in mijn praktijk waar ik werkzaam ben als relatietherapeut. Ik ben gespecialiseerd in overspel en help mensen die twijfelen of ze hun relatie zullen verbreken en verliefd zijn op een ander.

Twijfels over je relatie brengt veel stress, je maakt stresshormonen aan.

Verliefdheid maakt ook hormonen aan. Er gebeurd hormonaal dus nogal wat in je leven.

IK vertel je er alles over in de video’s.

Mocht je graag een afspraak willen bij mij in de praktijk? Dan kan dat. Ik houd nog een enkele dag in de week praktijk in het Gooi. De investering voor een intake bedraagt 295,- eur excl. btw.

Veel van mijn kennis deel ik nu laagdrempelig online.

Kijk dus gerust eerst een aantal video’s of stuur mij een email info@rijkdominjerelatie.nl

Ik help je graag verder, Marieke Proper

Auteur en relatietherapeut

Ik help velen verder na overspel binnen mijn online relatie coaching programma van 7 weken. Wil je daar meer over lezen?? Let op dit programma vraagt wel om een investering in tijd, inzet en euro’s. Lees dus gerust eerst de beoordelingen van anderen. Op 12 juli 2021 schreef Barbara een bijzondere beoordeling. 🙂

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven