🔐

logo-rijkdominjerelatie

Verder na overspel – Hulp bij relatieproblemen

Inhoud

Verder na overspel – Hulp bij relatieproblemen

Als het bericht van overspel jou in de afgelopen dagen of weken heeft bereikt dan is er heel wat om over na te denken. In de afgelopen jaren ben ik met duizenden mannen en vrouwen in contact geweest die in dezelfde situatie zaten als jij? Ik zal helderheid en inzicht proberen te scheppen in deze heftige tijd. Ik werk als relatietherapeut en ben auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. Ik deel mijn ervaringen en inzichten met jou, om je verder te helpen, Marieke Proper, auteur en relatietherapeut

Veel partners willen na overspel met elkaar verder. Alleen weten ze niet precies hoe en waar te beginnen.

 

Zullen we samen een plan maken en een stip op de horizon zetten?

Relatiecrisis? Volg bij mij online relatietherapie

Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen.

Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

Join my Inner Circle

Binnen mijn Inner Circle kan jij samen met je partner of zelfstandig aan de slag met mijn online relatie coaching programma en de 7 Gouden geheimen voor een rijke relatie. Dit programma is speciaal voor partners die samen verder willen na overspel, maar niet weten hoe.

Houden de volgende vragen je bezig?

 • Hoe kan je samen verder?
 • Hoe kan ik de ander weer vertrouwen?
 • Hebben wij nog een goede kans?
 • Kunnen we weer gelukkig worden samen?

Dan is mijn Inner Circle Online Relatie Coaching programma geschikt voor jou. Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie hier beter uit gaan komen. Je kunt het programma geheel zelfstandig of samen doorlopen. In alle anonimiteit, waar en wanneer je wilt. 

 • Ontdek je de oorzaak van dit alles.
 • Hoeveel motivatie er nog is voor de relatie
 • Ontstaat helderheid over keuzes
 • Starten goede gesprekken met diepgang en kwetsbaarheid
 • Herstelt (zelf) vertrouwen
 • keert rust en veiligheid terug
 • ontdek je wat er nodig is voor passie en intimiteit

Start vandaag nog met dit online relatie coaching programma >>>>

Join my Inner Circle
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven